Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Co bedzie jak jutro spotkam sie z exem ...i

Polecane posty

za pajongami nie przepadam... a nie wiem nawet o co, ale dobrze sie stało :) i dos5talam propozycje spotkania z innym kolesiem :O ( co prawda dosc brzydkim:O) iść? :O

i co mi z tego przyjdzie? :(:O wkurzył mnie ten koles bo wystawił mnie w piatek znaczy sie chcialam isc do strefy kibica ale mnie zniechęcł :O jutro znowu nie mam z kim isc chyba ze z exem sie wyprotosuje ;O

Gość you speak of justice?
znajdź sobie polskiego Polaka :classic_cool:

Rosjanin raczej odpada, to gbury i pijaki...w dodatku nie znają jezyka...Czech móglby ujsc Grek moze tez...najbardziej nie moge sie doczekać Niemców w Stolicy! Polacy też mogą byc :) ale pewnie wszyscy beda zajęci :O jak sie ubrac? biała mini i czerwona bluzka? :classic_cool:

prawidłowo, Czkawka jest moją ideologiczną siostrą :classic_cool:

szkoda,że tylko siostrą :classic_cool: wiecie co smutno mi...myślałam że już wszystko łumiem na jutro a tu paczę i co widzę... 60 stron do przeczytania i wkucia 😭 :(

aa zadziwie cie jezeli chodzi o Rosjan jakis czas temu bylismy z grekosem na imprezie, gdzie byli tez Rosjanie i mowili bardzo dobrze po polsku (ale moze to dlatego, ze to piloci)

a propos Twego egzaminu młodzieńcze, jak go zamierzałeś zdać jak wczoraj i przedwczoraj Cię tu widziałam?:D

nie chcę niweczyć Twojej miłości do exa :classic_cool: rozbijanie związków uważam za jedno z największych kurewstw na świecie 🖐️

ja znałam tylko jednego Rosjanina, taki modniś, nawet nie pijak, ale angielski znał naprawde marnie :O mimo to był sympatyczny...nawet chciałam sie dla niego w owym czasie ruskiego uczyć :D

mam sporo skryptów i książek w pdfie, więc tak czy siak pracuję na kompie :classic_cool: a to że co jakiś czas wejdę na kafe... :D

aa i własnie zajrzałam niedawno w archwium skype na rozmowy z Ałstralijczykiem :( (to był fajny chlopak!) i w szoku jestem jakich słów uzywałam :D jeszcze 7 miesiecy temu moj poziom angielskiego był chyba B2 a teraz to jakies A1 :O :O :(

znałam jeszcze ukraińca, który znał polski ruski ukraiński i pewnie angielski... ale był aż o 3 lata starszy :O poderwałam go mając...uwaga :14 lat :D

wiem, popiszę o moich podbojach :) to zawsze podwyższa mi samoocenę i wzbudza we mnie myśl "czkawko masz szanse poznac jeszcze 200 facetów róznych nacji itp." :classic_cool:

jak miałam 13 lat leciało na mnie 4 kolesi... 14- jeden i to po mojej interwencji:O 15 - poderwałam po raz pierwszy młodszego o 2 lata :)

hahahaha, poderwałaś 13 latka? powiedziałaś mu że dasz mu itemy w Tibii jak Cie pocaluje? :D:D🖐️

nie... :D nie pamiętam jak to było...a własciwie pamietam ale glupio mi o tym mowic bo wyjde na jakas hetere:(

ale jednak sie wkurzyłam! myslalam że sie naprawdę obkułam i ...... a tu lipa! 😠 chyba do 2 bede siedzieć na tym :O

swoją drogą, gdy miałem 13 lat i byłem na koloni w Lubawce to też podrywała mnie 15sto latka :classic_cool: ale wtedy głupio się czułem i byłem zawstydzony :classic_cool: pod koniec koloni miały być fikcyjne śluby i chłopak musiał pocałować dziewczynę :D:D gdy się o tym dowiedziałem, zrezygnowałem ze ślubu 1h przed "ceremonią" :classic_cool::D🖐️

coś w tym stylu, osstro się na mnie wkurzyła :classic_cool::D

czemu ? brzydka była? wiecie co...lepiej skasuję ten temat...jakby moj ex to zobaczył to byłoby nieciekawie 😭 :( no co ja narobiłam:P

ładna, ładna, a miała na imię Patryca ps. Pyśka :classic_cool: może to dlatego że była blondynką? :(:classic_cool: