Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Co bedzie jak jutro spotkam sie z exem ...i

Polecane posty

Gość you speak of justice?
skorpion :classic_cool:

ex pijany jest i pierdoli jakies rzeczy :O moze skorzystac z okazj i mu nawrzucać teraz? :) chociaż mam dobry humor i nie wiem co napisać...wymyslcie jakies zarzuty :classic_cool:

Bywa bardzo szczęśliwa z Baranem, Bliźniętami i inną Wagą, całkiem udane są jej związki z Bykiem, Skorpionem ((:classic_cool:))

ale kto bywa szczesliwy? waga? masz jakis dziwny horoskop :D mi zawsze wychodziło, że szczesliwa z wodnikiem, lwem,rybą albo blizniakami skorpiony cierpią przy wadze :P a z drugą wagą bym sie nie dogadała...kiedys bylam z takim :D zupelny idiota. zupelnie jak ja :classic_cool:

bo go kocham niestety miłością wielką, szlachetną i ślepą 😭 a tak naprawde to chyba powiedzmy sobie szczerze - nie mam lepszego kandydata :(

Kariera: Skorpiony dobrze się sprawdzają w następujących zawodach: Chirurg, Psycholog, Żołnierz, Naukowiec, Policjant, Detektyw, Prawnik o 4 z nich poważnie myślę, czy to przeznaczenie? :classic_cool:

lula ja od ponad roku jestem sama :D nie jestem desperatką, dobrze mi było samej (chyba było widac to moich postach - tych optymistycznych?) zreszta ja nie chcę być z byle kim...dlatego bylam sama... ciągle czekam na ideał... albo to on...albo kto?

Chirurg, Psycholog, Żołnierz, Naukowiec, Policjant, Detektyw, Prawnik -- jak niby masz zamiar być psychologiem albo chirurgiem po swoim kierunku? :D policjant i detektyw? :D też mało mozliwe :P naukowiec? nie mów, że to Cię ciągnie...? :O Żołnierz to jest w Twoim stylu jedynie poza prawnikiem :D

taa a przy moim znaku napisali, że waga może być świetnym mówcą, kaznodzieją, politykiem :D:D:D a ja moge przemawiać najwyżej przed samą sobą :O

ale jakos od ex nie potrafisz sie odciac, a powinnas - dla samej siebie chyba, ze lubisz sie zadreczac mysleniem o nim

no właśnie żołnierz, policjant, detektyw i prawnik :classic_cool: po prawie podobno bardzo chętnie przyjmują do policji, gdybym na studiach działał w kierunku kryminologii to może zostałbym śledczym :D ale szczerze mówiąc wolałbym odsłużyć rok w prewencji i starać się o przyjęcie do antyterrorystów :classic_cool: chciałbym mieć niebezpieczną pracę która dostarcza adrenaliny, marzyłem o tym od dziecka :)

do kogo? do exa? no jestem z nim w kontakcie :) raz on sie odzywa raz ja... antyterrorystów? to takie mało eleganckie:P ja bym chciała w policji konnej :D albo śledczy też,rozwikływać zagadki, odczytywać kłamstewka z ludzi :D

może i mało eleganckie, ale prestiżowe :classic_cool: większość ludzi odczuwa respekt przed osobami które należą do sił specjalnych policji albo wojskowych :P poza tym chciałbym się sprawdzić i mieć styczność z bronią

zawsze mógłbym pójść zupełnie przeciwną drogą i zostać gangsterem :classic_cool:

baletnica?:O serio? ja z tanca to jedynie taniec na rurze :classic_cool:chociaz nie umiem to wydaje sie byc fajne :D a z powaznych zawodów, to praca ze zwierzakami :) weterynarz...(niestety nie cierpię biologii! :( ) praca z psem policyjnym, praca z koniem:classic_cool: i takie tam

ale na pewno nie mam zamiaru być jakimś urzędasem albo szeregowym, korporacyjnym warzywkiem tyrającym od 9 do 17 🖐️

szkoda że rodzice w dzieciństwie nie wysłali mnie do klasztoru Shaolin :classic_cool: