Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kedi

Prośba o radę ;)

Polecane posty

Gość kedi

Witam was dziewczyny!! ;) Mam mały problem i chciałam prosić o radę ;) W kwietniu miałam operację (usuwanie żylaków), a w lipcu mam jechać do chłopaka do Hiszpanii. Lekarz mówił, że muszę chronić blizny przed słońcem, bo zostaną mi ślady których się już nie pozbędę, więc chciałam się Was zapytać czy znacie jakąś metodę na zakamuflowanie tych paru śladów na łydkach??? tak żebym mogła choć chwilę nacieszyć się krótkimi spodenkami i żeby w miarę estetycznie wyglądało (tradycyjne plastry pójdą w ruch w ostateczności :)) Przeczytałam w internecie o plastrach silikonowych, które leczą blizny - może wiecie coś o nich więcej??? Z góry dziękuję Wam za odpowiedź i pozdrawiam ;)

Gość Najbrzydsze sa golfy
Niestety nie pomoge ci ale bylabym wdzieczna gdybys napisala cos o swojej operacji (dla mojej mamy) jaka metoda,gdzie,jak to wygladalo itp.dzieki z gory

Gość kedi
Operację miałam w Poznaniu, znieczulenie podpajęczynówkowe (w kręgosłup). Strach miał wielkie oczy, szczególnie bałam się znieczulenie... Nie było źle, szybko doszłam do siebie (dzien po operacji wyszlam ze szpitala). Miałam nacięcie w pachwinie i na łydce. Blizn są małe (ogólnie 3 szwy w pachwinie i 1 na łydce, oraz kilka drobnych nacięc na których miałam plastry). Nie ma się czego bać ;)