Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna z mokrą głowwą ...

powiedzcie szczerze, czy mój chłopak może się wkurzyć?

Polecane posty

Mój chłopak jeszcze kończy studia, niedługo ma obronę, teraz obecnie nie pracuje, ale planuje szukać zaraz po obronie w mieście w którym mieszkam ja. On mieszka w innym mieście i tam nie pracuje. Ostatnio była taka sytuacja, że spotkałam się z koleżanką, ona się mnie pytała co tam słychać o mojego faceta i tak dalej. Powiedziałam jej, że niedługo już ma wreszcie obronę itp itd i będzie szukał pracy w X (moje miasto). Ona na to mówi tak: "Aha...czyli na razie pracuje jeszcze w Y (jego miasto)" A ja zdębiałam bo nigdy jej nic takiego nie mówiłam, musiało jej się coś pomylić....ale NIE ZAPRZECZYŁAM. po prostu zbyłam ją tam czymś i powiedziałam "no tak tak, ale niedługo już będzie szukał w X". Niedługo spotykamy się wszyscy u mnie na grillu. Mój facet, ja, owa koleżanka i jej mąż. Chcę uprzedzić faceta, ze wyszła taka sytuacja i że koleżanka myśli że on pracuje w Y, żeby nie wyszła jakaś gafa, ale boję się że się wkurzy że nie powiedziałam prawdy, że on NIE PRACUJE NA RAZIE. Myślicie że miałby powód ?

??

Gość yyyy daj spokój
nie masz większych problemów? taką pierdołą miałby się przejąć ale że o co kaman

Gość ręce opadają na takie coś
czego ty się dziewczynko autorko boisz? powiedzieć, że twoj facet nie pracuje? i co z tego? ja pierdole.