Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adasko1988

Jak poderwać kobietę w wieku 30 - 40 lat

Polecane posty

Witam Jako iż forum dla kobiet zadam wam pytanie. Jak poderwać, zainteresować sobą kobiety w wieku 30 - 40 lat. Od dłuższego czasu myślę nad związkiem ze starszą od siebie kobietą. Zmieniłem swój styl ubierania na bardziej elegancki co jeszcze może wpłynąć na zainteresowania takich pań moją osobą. Dzięki

Gość ile lat masz?
?

Gość Mysle, ze musisz pokazac, ze
jestes osoba dojrzala na swoj wiek, konkretnie myslacym o zyciu. Musisz miec prace i dobre byloby gdybys sie przymierzal do zakladania wlasnej firmy. No i oczywiscie zadbany, gentelman, inteligentny, z poczuciem humoru.

wiem, że gdy przechodzę ulicą to kobiety się za mną oglądają, ale czy wypada zagadać do takiej na oko 30 paro latki, jak zacząć rozmowe, co powiedzieć hmm?

Gość Lachariel
pozostać sobą bo starszym właśnie ta młodzieńczość się podoba , więc się na siłę nie postarzaj:P

Gość Lachariel
ale musisz sobie umieć radzić w życiu oczywiście. Żadne mieszkanie z mama itp.:P

spokojnie od 19 roku życia zarabiam na siebie, wynajmuję mieszkanie, mam samochód, myślę nad własną działalnością więc o finanse i mieszkanie z mamusią nie ma się co martwić

Gość Mysle, ze musisz pokazac,
Napisalas. :) Poza tym wiele z tych kobiet, zwlaszcza blizej 40, ma bagaz przezyc, czesto dzieci. Mlodzienczosc? Rozumiana jako: swiezosc, zapal, kreatywnosc, ped do ciekawego spedzania wolnego czasu, tenze czas na hobby - TAK. Niedojrzalosc, pryszcze, przedwczesny wytrysk - nie :P

Gość Lachariel
O i takie coś właśnie się kobietom podoba:)

Mam swoje hobby, zainteresowania, znajomych z którymi lubię spędzać czas, nie mam pryszczy, przedwczesnego wytrysku i nie przeszkadza mi to, że kobieta ma dziecko bo jak się zakocham to wybranka i potomstwo będzie na pierwszym miejscu :)

To do boju i na poczatku sie nie przyznawaj, ile masz lat :)

tylko obawiam się, że kobiety w tym wieku raczej bedą chciały zostać na stopie kochanka czy "dobrego znajomego" nie celuje w mężatki, ale być może kobiety w tym wieku bedą się wstydziły, że mają młodszego faceta jakieś głupie teksty, że facet tylko do wyra

Gość Lachariel
hmm sama mam 26 lat więc nie myślę jak 40 latka, ale wydaje mi się, że taka właśnie świeżość je pociąga. Taki powrót do lat młodzieńczych, chęć poczucia się jeszcze jak młoda, atrakcyjna kobieta. Aczkolwiek różne kobiety mają różne motywacje do tego typu związków:)

Gość Lachariel
ale wiedz, że kobiety w tym wieku to głównie mężatki:)i one właśnie szukają takiej odskoczni i mogą właśnie chcieć tylko przelotnego romansu....a nie mężatki to są bardziej ostrożne, a jak z dzieckiem to szukają faceta raczej do związku który da im poczucie bezpieczeństwa:)

bez względu na wiek każda kobieta powinna czuć się atrakcyjna czy 26 latka czy 40 latka. No i własnie nie chciałbym wchodzić w układ jako kochanek to mnie nie interesuje, szukam albo stałego związku z taką osobą, albo nawróce się na młodsze heh

Gość Lachariel
adasko powinna ale nie każda się tak czuje:)

Ja mam 33, niemal 34 i jestem zajeta. Moj facet ma 37 lat. Wyobraz sobie, Lachariel, ze czuje sie jak mloda, atrakcyjna kobieta :) mimo, ze w Polsce wiele mlodszych kobiet jojczy nad swoja rzekoma staroscia, a mnie najchetniej by juz do grobu wpakowala :) Sama tez lubie mlodszych mezczyzn. Takich 24-26 lat, bo sa juz czesto uksztaltowani (a przynajmniej porownywalnie z 30-latkami) i "pasuja do mnie". Pasuja do mnie, bo mam w sobie kreatywnosc, swiezosc i chec zycia, radosc zycia, czego wielu Polkom i Polakom po 30 brakuje. Na szczescie moj partner jest wyjatkiem - jest podobny do mnie - wiec wybaczam mu jego wiek :D

Gość Lachariel
Mysle, ze musisz pokazać, cieszę się, że tak sie czujesz. Nie pakuje cie do grobu hehe. Powiedziałam, że motywacje do tego typu związków są różne, to był tylko przykład:P

Dziekuje Ci za to - ale wiele kobiet mnie pakuje. Wg nich powinnam ostrzyc moje wlosy na pazia albo na krotko, przestac jezdzic pod namiot, malowac sie codziennie i miec corke nastolatke :)

Gość Lachariel
Moim zdaniem też, faceci 24-26 wolą starsze bo są bardziej doświadczone. Ale im starsi tym już wolą młodsze.

Nie zapominajac o tekstach "juz nie jestes taka mloda", "powinnas", "wypada", "nie wypada" :) Dlatego wole sie nie przyznawac do wieku

Gość Lachariel
Mysle, ze musisz pokazac, a masz dzieci? co ty nie daj sie hehe:P Mnie też powoli pakują! bo mam męża i dziecko hehe

Starsze = bardziej doswiadczone? Zyciowo - zazwyczaj tak. Ale jesli chodzi np. o ilosc partnerow czy experymenty sexualne, to o wiele, wiele bardziej doswiadczone sa mlodsze.

Jestem za mloda na dziecko ;-) W mojej rodzinie kobiety rodza w wieku 37-45 i zamierzam kontynuowac te tradycje...

Gość Lachariel
te konwenanse są straszne. Mój mąż właśnie jest taki

Gość Lachariel
No co ty ja nie uważam się za super doświadczoną w sprawach sexu. Chyba, że o jeszcze młodszych mówisz, ale też nie wydaje mi się, żeby były bardziej doświadczone