Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adasko1988

Jak poderwać kobietę w wieku 30 - 40 lat

Polecane posty

Gość Lachariel
Mysle, ze musisz pokazac, a nie chciałabyś mieć juz dziecka? tak tylko pytam z ciekawości.

Gość Mysle, ze musisz pokazac,
Nie :) Za bardzo podoba mi sie obecne zycie. Nie wyobrazam teraz zajmowac sie dzieckiem.

lubię dzieci mógłbym już mieć, ale dziewczyny w moim wieku często mają sieczke w głowie, przecież dziecko nie oznacza więzienia można wyjść do klubu potańczyć, wypić, euro 2012 z dzieckiem można jechać do brazylii :)

Gość Lachariel
nic nie szkodzi hehe mi też dziecko nie przeszkadza w wyjściu tylko jest stres zawsze czy spi czy nic mu nie jest i czy wszystko z nim wporzadku

Gość Lachariel
to może nie szukaj koniecznie straszej kobiety, tylko takiej bardziej dojrzale myślącej :)

Gość aaaaaaarwena
ja mnie bys poderwal a nie jakas stara peezde :O

Nie, jesli jestes sympatyczny - aaaaaaarweny nie :) sam widzisz, jak sie wyraza - dno, pol metra mulu i wielkie pijawki :D

Gość aaaaaaarwena
pijawki doczep sobie do dooopy stary mule :O i tak mam w was wysrane babony ale ze mlody jeszcze chlopak chce sie w ttakie bagno pakowac to az sie serce kraje :D chociaz nie wiem, moze i tak przegral juz zycie? :classic_cool:

Oj, rozwielitko przydenna, a pewnie sama lubisz starszych facetow :D

Gość aaaaaaarwena
tak starszych od ciebie, szukam ich pod ziemia :classic_cool:

Gość Lachariel
adasko czytając komentarze arweny wcale nie dziwie Ci się, że wolisz starsze:)

Gość Lachariel
No tak zwłaszcza na forum się od nich roi hehe:)

Gość aaaaaaarwena
zboczencow - geriatrofili rownierz nie ale co zrobic :O :D

widocznie ludzie mają za dużo czasu, ale na szczęscie są takie rodzynki jak ty które pomogą i piszą normalnie i to o dziwo wiekowo blisko mnie

Gość aaaaaaarwena
a tak na serio twoja sprawa jak szukasz babci na kobiete, ona mlodniec nie zacznie a ty bedziesz mlodym sprawnym facetem dobra zreszta nie wtracam sie do twoich "preferencji" ;)

Gość Mysle, ze musisz pokazac, ze
Czasem trudno rozpoznac, ile kobieta ma lat, w kazdym razie w przedziale 20-40. Ocena wieku zalezy od kondycji ciala i skory, sposobu bycia, sposobu ubierania. Niestety w Polsce mlode kobiety uwazaja swoja mlodosc za kapital, a po 25 roku wpadaja w panike, zaczynaja czuc sie staro, a pozniej czesto dopasowywac do tego samopoczucia :) Najbardziej bawi mnie jednak ich dwulicowosc - faceci miedzy 30 a 40 to "mlodzi bogowie", rzekomo ze skonczeniem 30 automatycznie osiagajacy dojrzalosc psychiczna - a ich rowniesnice - czesto bardziej zadbane fizycznie i majace wiecej energii zyciowej - za stare rury :)

Gość Lachariel
dlatego Ci mówię że może niekoniecznie Cię starsza kobieta uszczęśliwi, chyba, że faktycznie takie Cie tylko kręcą, ale też młoda kobieta tylko rozumna hehe

Gość Lachariel
Mysle, ze musisz pokazac, ze no coś w tym jest właśnie. Dlatego kobiety tak się boją starości, bo jak stara to już do niczego, męzczyźni moim zdaniem mniej.

interesuje się też kobietami w moim przedziale wiekowym, ale narazie wartosciowej nie poznalem nie przekreslam takie dziewczyny ;) mogę spróbować ze starszą będzie mi dobrze i tak samo z 20 latką ;)

Gość Lachariel
a byłeś kiedykolwiek ze starszą od siebie kobieta? czy narazie tylko się przemierzasz:)

Gość Lachariel
*przymierzasz

Gość Mysle, ze musisz pokazac, ze
Sa nie poukladane 30 i poukladane 20. Z facetami podobnie. Nie widze jednakpowodu, dla ktorego mlody facet ok. 24 lat nie mialby wiazac sie z kobieta kilka (do 7) lat starsza (nie mowie, ze 10 czy 15). Ta roznica moze nie byc w ogole nigdy widoczna. A jednak takie zwiazki sa pietnowane, poczas, gdy "normalne" sa zwiazki pan po 50, pani po 20. Panie chetnie wiaza sie z duzo starszymi partnerami, ale kobiety wiazace sie z mlodszymi czesto sa pietnowane... o dziwo rowniez glownie przez panie. Czyzby zazdrosc?

Gość Lachariel
a masz jakąś na oku?:)

być może, ale wszystko jest dla ludzi i nikt nie powinien wsadzać nos w nie swoje sprawy, w stanach zwiazki 50 + - 20 + są na porządku dziennym i nikt na nikogo wilkiem nie patrzy