Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce niczego

siedze w pokoju juz 2 miesiace i nigdzie nie wychodze

Polecane posty

Gość hura!!!!!!!!!!1
Heh, też bym poszła z Wami na piwo, skąd jesteście? Może się zgramy i udowodnię Wam że nie jesteście takie za jakie się uważacie! :)

Gość nie chce niczego
na szczescie nie jestem przesadnie gruba, mam mala nadwage, ale nie jest tragicznie, ewiadomo chce schudnac...na szczescie moje wady moge przykryc pod ubraniem, ale nigdy nie pokaze sie na plazy, normalnie w lecie nie wyjde w letnim ubraniu..do lozka tez faceta nie zaciagne, nigdy nie bede dla niego seksowna i dla siebie tez. Na studiach wskocze na gleboka wode, pojde na impreze, nie wiem cos zrobie czego nigdy nie robilam. Moze inni tez maja takie problemy i spotkam kogos w realnym zyciu. Nie wiem co bedzie jutro, wiec o czym ja mowie......

Gość You/want/it/all
Ksiazka to 'Prozac Nation',Elizabeth Wurtzel

Gość tetre
na piwo? predzej na jakas grupe wsparcia zdrowia psychicznego :O wy macie jeszcze szanse jestescie nastolatkami ja mam 22 lata :O

Gość tak mysleeeeeeeeeeeeeeeee i
typowe zachowanie nastolatek :O wezcie sie kurwa ogarnijcie a nie pierdolcie głupot :O 🖐️

Gość You/want/it/all
Tez musze schudnac:o zajadam emocje ciagle.nawpierdalam sie czekolady i smieje sie do szafy:o ... Odkad skonczylam tak 11 lat,to juz nigdy nie pokazalam nog,nie poszlam na plaze itp.tak nie wstydze,ze przy 30 stopniach i tak ide w dlugich spodniach(krotki rekaw przy bluzce tez jest dla mnie uratpieniem:o) nie ma mowy zebym sie kiedykolwiek rozebrała,pokazala nogi.twarz ujdzie,ale cialo to koszmar.ukrywam sie pod ciuchami jak tylko moge

Gość nie chce niczego
ja majac 19 lat czuje jakbym miala z 50, no z 40..tak jakbym przezyla swoje zycie

Gość tetre
a ja mam zjebana twarz i cialo to dopiero poracha na maksa :O

Gość nie chce niczego
pisalas, ze masz rozstepy. Gdzie je masz? ja mam wszedzie przez nieudane proby odchudzania, probowalam cos zmienic w sobie i huj z tego wyszedl

Gość nie chce niczego
pisalas, ze masz rozstepy. Gdzie je masz? ja mam wszedzie przez nieudane proby odchudzania, probowalam cos zmienic w sobie i huj z tego wyszedl

Gość You/want/it/all
Nogi,tylek,brzuch,rece.:o a ja dla odmiany nie czuje sie na zaden wiek,jakbym zawisla gdzies w czasoprzestrzeni.jest dziwnie

Gość You/want/it/all
Jak sie nie umaluje to wygladam tragicznie:o mowilam tylko ze twarz nienajgorsza,ale cialo to porazka na calej linii

Gość nie chce niczego
tetre a co z Toba nie tak? ja tez mam na rekach!!!! kurde to dla mnie jakas abstrakcja po prostu! brzuch zostal mi oszczedzony do ciazy przypuszczam, o ile do nij kiedykolwiek dojdzie. Ktos kto ich nie ma nawet nie wie ile ma szczescia i nigdy nie zrozumie tych, co je maja.

Gość hura!!!!!!!!!!1
Hmm, przestaję Wam współczuć. Jestem drugą osobą która pyta Was gdzie mieszkacie, bo może uda nam się zgrać i wyskoczyć na piwo lub colę, ale widzę że bardziej od integracji wolicie użalać się nad sobą...

Gość You/want/it/all
Chcialabym byc chuda:o i miec kosciste,gladkie rece,a nie to co mam teraz.mysle,ze po co mam sie odchudzac skoro i tak brzydkie cialo zostanie?

Gość You/want/it/all
Wiesz,po tym pytaniu "gdzie mieszkacie",wlaczyl mi sie alarm,ze to moze ktos kto mnie zna i chce zidentyfikowac moja tozsamosc?a znajac moje szczescie,mieszkamu na 2gim koncu polski.

Gość nie chce niczego
no wlasnie, traz odchudzanie jest bezsensowne...Ja mieszkam na lubelszczyznie, a Wy?

Gość hura!!!!!!!!!!1
Matko, to naprawdę jesteś zeschizowana, ale ok. rozumiem, bo kiedyś też tak miałam, podaj województwo, o miasto Cię nie proszę.

Gość kolokolo
kurwa!!! ja mam cale zycie morde w pryszczach i to wielkich i pozostawiajacyh blizny,mam pare przewleklych chorob,jestem prawie slepa i nosze grubasne szpetne okulary ale jakos zyje,jestem szczesliwa,bylam nawet w kilku zwiazkach mam mega cellulitis i rozstepy no ale przeciez nie pokazuje dupy jak mowie cześć.kogo to obchodzi?liczy sie czy jestescie pozytywnymi osobami,ktore moga cos dobrego wniesc do zycia innych ale jak was czytam,to widze,ze nie mozecie bo nie macie marzen i nawet odrobiny odwagi,to tak jakbyscie byly martwe

Gość nie chce niczego
marzenia mam, odwagi rzeczywiscie nie, no bo boje sie zycia. Ty tez gdybys nigdy normalnie nie zyla, nie spotykala ludzi, tez bys sie bala, gwarantuje.

Gość kolokolo
a myslisz,ze ci ludzie sami do mnie przyszli?ja do nich sama wyszlam

Gość You/want/it/all
Mam marzenia,ale one nigdy sie nie spelnia.....nawet nie ma najmniejszej szansy... Mi nie chodzi o wyglad.po prostu,skoro nie mam zycia,to chcialabym byc chodziaz piekna,miec szczuple cialo,ladna twarz.a tak to do dupy takie zycie...a ja jestem z zachodniopomorskiego.mowilam ze daleko :(

Gość hura!!!!!!!!!!1
odpowiecie mi na pytanie, czy będziecie udawały że tego nie przeczytałyscie ...

Gość kolokolo
ale rozumiem troche te samotnosc,bo z malych miastreczkach ciezko kogos poznac,latwiej jest w duzym miescie

Gość tetre
ja jestem z opolskiego

Gość nie chce niczego
oj to daleko jestesmy od siebie

Gość pseudonimmmmmmm
jesteś z Lublina?

Gość You/want/it/all
Ale jestes dorosla i w ciazy ! No daleko,tak myslalam

Gość nie chce niczego
no jestem.. a Ty kim jestes?