Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singielkaxx

internet - czy mozna spotkac kogos wyjatkowego

Polecane posty

Gość singielkaxx

Czy uważacie, że w internecie można poznać kogoś wyjątkowego? Czasami mi się wydaje, że na takich forach siedzą albo zbyt brzydcy, żeby kogoś znaleźć, albo flegmatyczni romantycy. Szczególnie jeśli chodzi o mężczyzn...

Gość goingdownforher
wszedzie mozna poznac tylko trzeba umiec wybrac 😴

Gość po przemyśleniu stwierdzam ,że
pewnie ,ze tak.

Gość singielkaxx
Serio można spotkać atrakcyjnych i ambitnych facetów? Modela nie szukam, ale... Wygląd bywa istotny.

Gość singielkaxx
Faceci, którzy tutaj piszecie - czy uważacie się za atrakcyjnych?

Gość goingdownforher
wiesz czy faceci ktorzy tu pisza sa atrakcyjni - musialabys ich poznac zeby to stwierdzic - zalezy na co patrzysz 😴

Gość singielkaxx
Tak. Poznałam na czacie dwóch facetów - jeden przystojny, wykształcony, "ale" wydaje mi się to podejrzane, że fajny chłopak jest sam od długiego czasu i nawet nie szuka... Drugi - brzydki, jakiś popaprany romantyk - jakby psychopata.

Gość goingdownforher
wiesz jak chcesz kogos poznac na necie to musisz stwierdzic czego on tak naprawde chce.....wydawac sie wiele moze.....grunt to dostrzec prawde ;-)

Gość singielkaxx
Dokładnie. Miejsce jak każde inne, tylko łatwiej o pomyłkę. ;-) W gruncie rzeczy chciałabym kogoś poznać - w szkole znam już chyba wszystkich - nie mam ochoty za bardzo imprezować - jeśli kogoś poznaję to zazwyczaj nie jest to chłopak dla mnie. Po prawdzie chciałabym się wyleczyć z poprzedniego związku.

Gość stara miłość nie rdzewieje
nie żyjcie złudzeniami - real to real - Internet karmi nas złudzeniami, które nijak maja sie do rzeczywistości

Gość kot_odwrócony_ogonem
najczęsciej wyjątkowe kanalie :classic_cool:

Gość goingdownforher
na necie duzo jest zranionych osob z tego co zauwazylem............ a po drugie w dzisiejszych czasach za duzo jest sprawdzaczy :O nie rozumiem tego czasem o co w tym chodzi ze trzeba cos sprawdzic wczesniej - to co ludzie nie wiedza czy cos do siebie czuja tylko musza uprawiac seks zeby cos poczuc ? dziwny jest ten swiat i zapewne ja skoro do niego nie pasuje :D

Gość singielkaxx
Tak oczywiście mi chodzi, o samo poznanie się przez internet. Wiadomo, że real to real. Ja właściwie nie siedzę ciągle na takich stronach, jedynie kiedy mam doła, kiedy kłóciłam się z byłym i szukałam pocieszenia... A szczerze powiedziawszy póki co nie mam gdzie kogoś poznać (choć nigdy nic nie wiadomo). I po prostu zastanawiam się, czy jakiemuś fajnemu chłopakowi chciałoby się siedzieć na czacie... Chcę pracować nad morzem w wakacje, ale - szczerze powiedziawszy - nad morzem często pracują podrywacze i pustaki. Uogólniając.

Gość singielkaxx
W sumie masz rację. Teraz taka desperatka ze mnie. Ale serio, nie chcę siedzieć i ryczeć, chcę kogoś poznać. Nawet dla samej fajnej znajomości, nie musi to być od razu mój chłopak następny.

Gość goingdownforher
tez slyszalem o czatach ale nigdy nie probowalem, raczej jak co rozmawialem z kobietami z forum i jak co im doradzalem, chodz nie powiem kilka razy popisalem z takimi co chcialy sie spotkac i powiem ze jak je poznalem realnie to normalne fajne dziewczyny - nie jakies barbie ale milo sie rozmawialo wiec stwierdzic moge ze jak sie wie do kogo zagadac to mozna spotkac

Gość singielkaxx
No na czatach zazwyczaj siedzą napaleńce. ;) Choć jednego fajnego chłopaka poznała. Chyba nawet za fajny dla mnie... ;d

Gość goingdownforher
na tym forum mialem chyba 3 kolezanki z czego zostala mi tylko jedna bo 2 mnie olaly z tego co widze to chyba zadna tu juz nie pisze

Gość goingdownforher
czaty sa najprostsze wiec tez jest duzo falszywych ludzi :D

Gość singielkaxx
Ja mam takie myśli, że faceci siedzący na tym w sumie babskim forum to jakieś, przepraszam ale to wyrażenie mi najbardziej pasuje, "cioty". Bez urazy.

Gość goingdownforher
cioty :D moze i tak bo na ogol Ci co tu pisza sa sami - wiec masz racje :O coz czasem lepiej z jakas mila dziewczyna porozmawiac niz zyc codziennoscia bez dziewczyn 😴

Gość singielkaxx
No nie da się żyć bez kobiet. ;) Tak, tak. Gorzej jeśli ostatnie 3 lata poświęcało się facetowi i teraz dopiero hobby szukać trzeba. ;o

Gość goingdownforher
a co do portali randkowych to mnie to troche dziwuje ze duzo osob pisze ze nikogo nie moze znalezc - ale cos mi sie zdaje ze Ci co szukaja szukaja w tych ktore sa niedostepne dla nich np piekni szukaj pieknych ale tez brzydcy chca piekne wiec daltego duzo osob jest samotnych...................