Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singielkaxx

internet - czy mozna spotkac kogos wyjatkowego

Polecane posty

Gość goingdownforher
pewnie stal sie jak jego koledzy.................. a Ty pierwsze podejscie do prawka masz ?

Gość singielkaxx
Pierwsze, pierwsze. ;d Pewnie się nie czuję, muszę jeszcze coś niecoś dokupić. ;)

Gość singielkaxx
Chyba zawsze był jak jego koledzy, tylko ślepa byłam. Raz tylko ich wszystkich olał, kłócił się z nimi, ale po niedługim czasie znudziła mu się sama moja obecność.

Gość goingdownforher
kup sobie jakas godzinke przed jazda w miescie gdzie zdajesz bo bedziesz jezdzic takjakby na zdawce bo po tych samych drogach co sie zdaje :classic_cool: zaslepila Cię milosc do niego a on byl z Tobą bo ?

Gość singielkaxx
Już sama nie wiem. Mówił, że kocha... Ale to były chyba tylko słowa.

Gość singielkaxx
Jeżdzę tam gdzie zdaję. :)

Gość goingdownforher
aby slowa mialy moc to licza sie czyny a skoro mowil a robil za Twoimi plecami co innego to juz sama wiesz jaki to daje wniosek 😴 a co do zdawki to zycze powodzenia 🖐️ a moze pochwalisz sie jak Ci jazda idzie - zdasz za 1 ?

Gość singielkaxx
A bywasz często na tym forum i pod takim samym nickiem? ;)

Gość singielkaxx
Niee, nie liczę na 1 raz. Do 3 bym chciała. :D Najlepiej mi szło zaraz po rozstaniu, bo otępiała byłam. Tak to jestem zbyt energiczna i wszystko robię za szybko...

Gość goingdownforher
kiedys mialem staly nick :D ktory pewnie jest aktywny ale od kilku lat sie nie logowalem na niego............... pisze teraz pod tym nickiem i tylko czasami jak mam ochote z kims popisac wpadne na kafe......... za duzo ludzi tu pisze tak ze pisanie z nimi na dluzsza mete doluje czlowieka tzn ja jestem troche inny bo wole szukac w swiecie pozytywow a niektorzy ciagle tu pisza jak to jest zle :O mi tam niewiele do szczescia potrzeba 😴

Gość singielkaxx
A dla przykładu ja. :D No to gratuluję takiego podejścia do życia! Ja myślę, że szczęście to drugi człowiek, który jest przy Tobie... A że go nie ma to się pożalę w miejscu, gdzie wszyscy się żalą! :)

Gość goingdownforher
energiczna tzn ze sprawna fizycznie, dobrze ze nie pobilas swojego bylego :D

Gość goingdownforher
to ze nie ma kogos drugiego przy Tobie to nie powod do smutku bo mozna go szukac......................................................i zyc nadzieja ze kiedys sie go znajdzie...............i dzieki temu zycie ma sens :classic_cool:

Gość goingdownforher
kazdy sie moze wyzalic ale niektorzy tutaj na tym forum nie widza zadnych szans na zmiane swojego zycia i oni zyja wiecznym zalem zamiast czyms sie zajac :O

Gość singielkaxx
No trochę jestem, że tak powiem, nadpobudliwa. Ale co najwyżej raz rzuciłam w niego ogryzkiem - ślad na ścianie został... Wciąż noszę obrączkę od niego. ;(

Gość singielkaxx
Ja wiem, że się ułoży i chciałabym już zaraz teraz. Ale czasu potrzbe ai tyle. ;)

Gość goingdownforher
a co do Ciebie miło się z Toba pisze bo miłą osóbką jesteś 😴 i tak jak pisalem porzadna dziewczyna :classic_cool: ja jakby nie patrzec to dziwny jestem :D

Gość singielkaxx
Czy dziwny, ocenić nie mogę. ;p Jesteś sympatyczny i bystry - tyle mogę powiedzieć. ;) I chyba dzisiaj uciekam już do łóżka. :)

Gość goingdownforher
moze zbyt bystry i zbyt ostrozny i zbyt nie chcacy kogos zawiesc ani zranic...... wiec skazany chyba na samotnosc :D cos mi sie zdaje ze juz chyba nie popiszemy, wiec jak co zycze powodzenia w zyciu 🌼

Gość singielkaxx
Szkoda. ;-) Choć kto wie. Na pewno gdzieś tam czeka ktoś, kto się zaopiekuje wyjatkowym facetem! :) Dobranoc!

Gość goingdownforher
Co do wyjatkowych facetow to dla Ciebie bedzie ten ktory Cię pokocha z wzajemnoscia 😴 Też jesteś wyjątkowa, pamietaj o tym :-) Dobranoc 🌼

kurwa kazdy jest wyjatkowy, nawet prawiki co tu wypisuja sa wyjatkowi, tyle, ze zjebani ;) a ja jakos nei moge sie pozbyc wrazenia, ze ktos, kto stosuje wielokropek w postaci wiekszej niz 5 kropek jest chory psychicznie :P no offence

nei moge sie pozbyc wrazenia, ze ktos, kto stosuje wielokropek w postaci wiekszej niz 5 kropek jest chory psychicznie no offence Ciekawa spekulacja. O jakie szczęście, że ja stawiam tylko 3 kropki . . . :D

Gość goingdownforher
ja standardowo stosuje mniej niz 5 kropek :D ale ze to moj drugi nick i nie chce zeby mnie ktos skojarzyl ze starym nickiem to wale ile wlezie kropek :D dobra ale nie bede za duzo pisal o sobie bo to nie forum o mnie 🖐️ ale dzieki za info o tym wielokropku, ktos cos kiedys wspominal :D ciekawie sie robi, dlatego czasem lubie popisac z ludzmi z neta

Gość goingdownforher
ja tez ide spac i rowniez dobranoc wszystkim ;-)

Gość nie licz
na to...

Gość singielkaxx
;)