Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szagjaka

czy jest szansa? proszę o odpowiedzi

Polecane posty

Gość szagjaka

Czy jest jakaś szansa na ciążę? współżyłam 4 dni przed pozytywnym testem ciążowym i dzień po ( w dniu współżycia kreska testowa była wyraźna, ale bladsza od kontrolnej) Jest jakaś szansa? Był ktoś w ciąży z takich stosunków?

Gość mammmmmamiaaaa
chyba chodzi ci o test owulacyjny????????

Gość niussa
test ciążowy? Chyba owulacyjny masz na mysli. Szansa zawsze jest a co będzie to się okaże. :)

Gość ze co??
spółżyłam 4 dni przed pozytywnym testem ciążowym jak moze 4 dni po wpolzyciu byc test pozytywny? wogóle twoje pytanie nie trzyma sie kupy:O pisze sie ktory masz dzien cyklu w którym dniu byl stosunek i i le dniowe cykle co to wogóle za dziwnie skonstrułowane pytanie

Gość ze co??
wlasnie chyba owulacyjny jesli juz

Gość szagjaka
no przed owulacyjnym oczywiście;)

Gość szagjaka
sorki;))

Gość niussa
tak czy inaczej test owulacyjny i tak nie daje pewności że wystąpiła owulacja.

Gość szagjaka
w 14 dniu cyklu i 18 dniu cyklu. cykle 31-dniowe, test owulacyjny pozytywny w 17 dniu cyklu

Gość ze co??
otóz to nie ma pewnosci owulacje mozna sprawdzic tylko poprzez monitoring czy sa pecherzyki i czy wogle pekaja a z testami to róznie niestety bywa moga pokazywac a owulacji mozne nie byc a to logicze ze szanse zawsze sa jesli wspozyjesz w dni plodne to zrozumiale przeciez

Gość szagjaka
wiem, ale pytam o szansę, gdyby rzeczywiście miała miejsce

Gość szagjaka
Sądziłam, że są nikłe, przyjmując, ze miała miejsce w ciągu tych 24 h od pozytywnego testu owulacyjnego. Raczej przekreśliłam ten cykl

Gość lolabjaka
Dziewczyno nawet zdrowa, 100 % para ma 25 % szans na poczęcie, o ile jeszcze trafi w "ten "dzień". nie pytaj więc o szanse, boe te sa zawsze jak facet ma choc 1 plemnika a kobieta jest przzed menopauza. Może zaszłaś, może nie może zajdziesz za1-2-3-4 mce, za 1-2-3-45-10 lat albo wcale...TAKIE SA SZANSE

Gość lolabjaka
Dziewczyno nawet zdrowa, 100 % para ma 25 % szans na poczęcie, o ile jeszcze trafi w "ten "dzień". nie pytaj więc o szanse, boe te sa zawsze jak facet ma choc 1 plemnika a kobieta jest przzed menopauza. Może zaszłaś, może nie może zajdziesz za1-2-3-4 mce, za 1-2-3-45-10 lat albo wcale...TAKIE SA SZANSE

Gość lolabjaka

Gość ze co??
szanse zawsze a czy sie uda czy nie tego nikt ci nie powie standardowo zdrowa para ma na zajscie w danym cyklu z 30 % moze musisz czekac do dnia@ i zobaczysz czy przyjdzie czy nie a czy jest owulka mozesz to sprawdzic jedynie poprzez monitoring

Gość szagjaka
no mam tego świadomość, pytam bo zrobiłam dziś test i wiecie co, w świetle słonecznym widzę drugą kreskę, do @ jeszcze 4 dni. A myśłałam, ze w tym miesiacu raczej nic z tego nie będzie. Ale może mam omamy...

Gość gosianhnbs
no oczywiście, że szanse są, zwłaszcza, że test wyszedł pozytywny, każda kreska oznacza ciążę.

Gość ze co??
a starasz sie o dziecko?

Gość szagjaka
Starania to za dużo powiedziane, trzeci cykl się nie zabezpieczamy, w tym cyklu też testowałam testy owulacyjne, nie napalamy się na dziecko, choć chcielibyśmy je mieć. Kupując testy owulacyjne, dostałam gratis 5 testów ciążowych i tak jakoś mnie naszło, żeby dziś jednego użyć, sama nie wiem po co, mogłam poczekać do terminu @. Żadnych objawów typowo ciążowych nie zauważam, coś mnie ostatnio tylko kręgosłup pobolewa i kość ogonowa, ale to pewnie przypadek.