Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gugulinka

Dzisiaj zobaczyłam dwie kreseczki co teraz?

Polecane posty

Gość gugulinka

miesiąc temu stwierdziliśmy z mężem że czas na dziecko, dzisiaj rano zrobiłam test i wyszły dwie kreski.Co teraz?

Gość Niuniulkai
No to gratucacje teraz to życie wywróci się tobie do góry nogami ale jeśli chcieliście tego dziecka a mąż jest odpowiedzialny to same pozytywy widze ;)

Gość gugulinka
zastanawiam się tylko czy intensywność koloru tej kreseczki ma znaczenie bo jest ona bardziej różowa niż czerwona.

Gość Niuniulkai
Ja miałam bardzo niewidoczną robiłam w pierwszy dzien teoretycnego okresu była bardzo bardzo blada aż lupe wziełam i oglądałam, a po 3 dniach wyszła ogromna druga kreche.;)

Gość gugulinka
w którym miesiącu jesteś? dziwnie się z tym wszystkim czuję,jestem jakaś skołowana mimo że chcialam dzidziusia,nie sądziłam jednak że w zasadzie nie będziemy musieli się starać

Gość autorko ja z mężem
starałam się ponad 7 m-cy o dziecko a jak wyszły mi 2 kreski a teście to się rozpłakałam i pytałam męża " co teraz będzie ? " :D

Gość skoro chcieliście dzidziusia
to tylko należy się cieszyć, że nie musieliście walczyć, leczyć się jak wiele par niestety. Jak my zapragnęliśmy dziecko, tak bez spinania się, na luzie się kochaliśmy i też byłam w szoku jak od razu po miesiącu zobaczyłam drugą kreskę :) Też była blada, bo robiona 3 dnia po spodziewanej @ A teraz jestem w 18tc :) Pytasz co teraz? Teraz to zrób wywiad wśród koleżanek, wybierz sobie dobrego ginekologa i za jakieś 2 tygodnie możesz iść na wizytę, by sprawdzić czy bije już serduszko :)

Gość kasion
autorko, miałam tak samo jak Ty:) po pierwszym razie "bez zabezpieczen" sie nam udalo:) tez pamiętam że był lekki szok,ze to juz.. a teraz mam wspaniałego 3 miesiecznego synka:) ciesz sie kochana! nie kazdy ma takie szczescie jak my:)

dokładnie za 2-3 tyg do ginekologa na kontrolę i usg. moja kreska przy 2 synku tez była słabiutka, aż nie wierzyłam w to że tam jest :P a teraz moja słabiutka kreska śpi sobie w łóżeczku :) co do odczuć, skołowania itp to całkiem normalne. nam 2 razy udało sie za 1-rwszym podejściem i przy obu ciążach byłam tak samo zaskoczona, choć tylko przy 1-rwszej szczerze przerażona :P gratuluję i spokojnej ciąży życzę :D

Gość mama corki juz duzej
Ja do lekarza dostalam sie dopiero, gdy bylam w 10 t.c-na wczesniej nie bylo termonow wolnych. A tesr robilam w 3 t.c.

Gość kamcia1507
są też prywatni lekarze i do nich nie czeka się 7 tygodni

Gość niedlapsakielbasa
Druga kreska nie zawsze musi byc tak bardzi intensywana jak ta kontrolna,zrob sobie jeszcze bete hcg i umow za 2tyg do lekarza,teraz nie ma co isc ja poszlam od razu i nic nie bylo widac jeszcze...nie bierz goracych kapieli....i ciesz sie bedziesz mama:)