Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przejeta mamuska

usg a ciąża

Polecane posty

Gość przejeta mamuska

witam.. dzien ostatniej miesiaczki to 5 maj.. zapłodnienie ok 20 maja.. wg daty ostatniej miesiaczki to 6 tydzien a wg zapłodnienia 3 tydzien.. testy płytkowe( mocz) wykrywaja ciążę.. test hcg z wczoraj 381.. czy jest mozliwe żeby usg nie wykryło takiej ciąży? bo nie wiem czy to 3 tydzien czy 6.. prosze o pomoc!!!!

na razie mogło nie być widać. w tamtym roku om miałam 1 maja, zapłodnienie ok 13-15 maj, test 1 czerwca pozytywny, usg 17 czerwca i piękne bijące serduszko :) 6t5dzień :) a teraz moje serduszko śpi w łóżeczku :)

Gość przejeta mamuska
jutro pojde na hcg i zobaczymy jak urosło.. dziekuje za Twoja odpowiedz dała mi cien nadzieji ze wszystko bedzie dobrze.. poprosze o wiecej wypowiedzi np z wlasnego doswiadczenia..

Ale byłaś na tym usg? Co lekarz powiedział? Oni liczą ciąże od ostatniej miesiączki czyli 6 tydzien i pęcherzyk ciążowy powinien być widoczny.

Chyba musisz odczekać kilka dni i powtórzyć. Zrób sobie też betę w międzyczasie.

jutro mam zamiar isc na bete.. po 48 godzinach sie ponoc robi i obserwuje wzrost.. a wizyta u gin we wtorek..