Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NIKI72

jak sprawdzic czy jest po rozwodzie?

Polecane posty

Od jakies czasu jestem z mezczyzna na ktorym zaczyna mi zalezec. Powiedzial mi ze jest po rozwodzie, nie utrzymuje kontaktu z byla zona. Ja jednak majac przykre doswiadczenia chciala bym wiedziec czy mowi prawde. Troche mnie nie pokoi to ze nie ma papierow rozwodowych, powiedzial ze niebyl na sprawie rozwodowej, a papiery przyszly na adres mieszkania w polsce gdzie juz sie wymeldowal. Wszystko jak dla mnie jest tak dziwne, nie chce sie ladowac w jakis uklad gdzie jakas kobieta kiedys mi wygarnie ze zwiazalam sie z zonatym.Jestesmy z dwoch roznych koncow polski, detektywow tez nie chce wynajmowac. Czy ktos wie jak sprawdzic?

Oczywiście, bez obecności jednej ze stron rozprawa odbyć się nie może, a potem zostałby doprowadzony przez policję. Papierów mieć nie musi, jeżeli nie pisał wniosku o nie

Gość SameJaja
Oczywiście że sprawa bez obecności jednej ze stron może się odbyć. Ale mamusi2009 trzeba wybaczyć, bo ona studiowała prawo pod stołem przy świeczce. Jak już świeczka zgasła ;)

Gość siri
Ma się postarać o te papiery ,to proste....

Gość mieszkam z rozwodnikiem_____
Ja również miałam wątpliwości... Mój M miał jednak m.in. kontakt ze swoimi dziećmi na skypie, poprosiłam o rozmowę z jego 19 letnią córką. Potwierdziła, że rodzice są już 5 lat po rozwodzie.

ja sobie wyrok obejrzałam :) a napisac pisemko do sądu z prośbą o odpis wyroku to koszt kilkunastu minut i kilku złotych chyba nie za trudne dla dorosłego piśmiennego faceta?

Gość hgfdghdfgdf
kłamie!!!!!!!!!!!!

Gość sprawa bez obecnsci
jednego z malzonkow sie odbedzie,ale wyrok nie zostanie zasadzony jesli nieobecny nie zatrudni prawomocnika i ten w jego imieniu powie ze zgadza sie na rozwod. A nawet jak juz ten rozwod jest orzeczony to mozesz i owszem mozesz zlozyc wniosek ale nie jestes zadna ze stron ani pelnomocnikiem zadnej ze stron wiec go nie otrzymasz. Najlepiej powied partnerowi o co ci chodzi i nie baw sie w detektywa bo on moze mowic prawde a ciebie pograzy brak zaufania weobec niego...

Gość takie tam duperele nic więcej
daj na zapowiedzi :D

Gość gość
Jak facetowi zależy to powinien iśc do sądu po odpis wyroku rozwodowego a nie kłamać że nie dostał albo zgubił. Mój partner mi pokazał taki odpis i czarno na białym pisze BEZ ORZEKANIA O WINIE. I wiem że nie wchodze z butami w czyjeś małżeństwo.