Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipnieee

Moja przyszła teściowa zagroziła, że nie zjawi się na ślubie, bo

Polecane posty

Gość meryem
Wow gadke to ty masz nie ma co. Szkoda ze tylko wirtualnie pyskujesz i udajesz cwaną a w rzeczywistości jestes wystraszoną małą dziewczynką z która co chcą to robią, jeśli to nie prowo hehehe. A swoją drogą do niedoszłej teściowej rzucaj tekstem o ch.. Ci chodzi albo do swojego pana czytaj narzeczonego.

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
pisze tu od poczatku wątku i zaczerniony nick to nie autorka

Gość informatyk___
nie czytam wszystkich stron, ale napiszę co myślę o sukni. Jest przepiękna. A teraz co myślę o przyszłej Twojej teściowej: Jest okropna.

Czytam ten nik od wczoraj. Jeżeli to faktycznie nie jest prowo to ci bardzo dziewczyno współczuję. Musiałabyś w nim strasznie zakochana,że nie zauważyłaś, że to maminsynek. Dobrze że wyszła sprawa tej sukni. Przynajmniej wiesz za czym stoisz i że nie jest ciebie wart.Na pewno spotkasz na swojej drodze kogoś zasługującego na ciebie. Życzę powodzenia. Ja niestety wyszłam za maminsynka i teraz nie jest "różowo" delikatnie mówiąc. Także ciesz się wolnością i głowa do góry!!

Pisz autorko co u ciebie? jak sobie radzisz? Najlepiej się zaczernij i wymyśl nowy nik? A sukienka była piękna!!Super!!

autorko daj znac co u ciebie?????

Gość lipniee2
to ja autorka. rzeczywiscie ktos za mnie się zaczernil i pisal. ale teraz mogę to powiedziec. historia zostala zmyslona. zaczęło się wolne w szkole i tak jakos mnie naszło. dzięki ze wiele z was do mnie pisało i radziło i podtrzymywało na duchu. moje pisanie jest niezłe. zamykam wątek. więcej jak ktoś cos w temacie bedzie pisał to juz nie ja a podszywy pozdrawiam,

moje pisanie jest niezłe. nie pochlebiaj sobie:D to nie pisanie ale sama historia (mało prawdopodobna co prawda) niejedna kobieta przeżywa piekło z teściową więc łatwo było się wczuć w sytuację.czytało się to jak telenowelę dla zabicia czasu..

a ja wierze ze historia jest prawdziwa i czekam na autorke :)

A więc witam po raz kolejny. Do wszystkich tych którzy sądzą, że historia jest zmyślona: MOŻECIE WIERZYĆ LUB NIE, NIE BĘDĘ WAS PRZEKONYWAĆ, ŻE JEST INACZEJ BO I PO CO? ;) Do tych, którzy czekają na '' prawdziwą autorkę '' : NIE DOCZEKACIE SIĘ, PONIEWAŻ JA NIĄ JESTEM. INTELIGENTNY CZŁOWIEK POTRAFI PORÓWNAĆ STYL PISANIA Z PIERWSZYCH STRON DO MOJEGO TERAŹNIEJSZEGO. TYLE. Do tych, którzy plują na mnie jadem, wyzywając od najgorszych: ŁATWO WAM OCENIAĆ, BLUZGAĆ NA MNIE, WYZYWAĆ. GRATULUJĘ. TYLKO CIEKAWE CO ZROBIŁYBYŚCIE NA MOJEJ SYTUACJI KIEDY PO 1 DO AKCJI WKROCZYŁY PODSZYWY KTÓRYM NAGLE WSZYSCY ZACZĘLI WIERZYĆ A PO 2 NIEKTÓRZY ZAPOMNIELI CHYBA CO TO KULTURA BO NIE POZOSTAWILI NA MNIE SUCHEJ NITKI, WYZYWAJĄC OD SUK, NAIWNIACZEK ITD...MOŻE I JESTEM NAIWNA, ALE NIE POZWOLĘ JEŹDZIĆ PO SOBIE JAK PO ŁYSEJ KOBYLE. Piszę dużymi literami, aby do wszystkich dotarło, bo nie mam zamiaru się powtarzać. Jeśli zjawi się tu jakaś pomarańcza podająca się za mnie a wy jej uwierzycie. No cóż, wasz wybór, ale zaczerniłam się po to by nie było niedomówień. Ale jak widać złośliwcy znajdą zawsze jakiś pretekst. Wszystkim uprzejmym bardzo dziękuję. :)

Gość BeyonceKnowlesssssssssssssssss
no własnie czarny podszywie po stylu pisania, kultury mozna stwierdzic ze nie jestes autorką watku i tyle, autorka jest fajna, sympatyczna i zrównowazona dziewczyna a ty czarny podszywie jestes kłótliwa, chamska

Hahaha, napisałam - inteligentni poznają po stylu pisania. :) No, ciekawe jaka ty byś była kiedy nagle wszyscy zaczęli się na mnie wyładowywać i wylewać kubły z pomyjami. Mam prawo się bronić, a wy nie macie prawa tak mnie traktować.

Gość BeyonceKnowlesssssssssssssssss
autorka olewała plujących :)

Gość motylemjestem lalala
czarna lipnie NIE jestes autorka

Wiesz co akurat tak się składa, że kiedy tu napisałam jedyni którzy mieli coś do mnie, to ci, którzy czepiali się sukni. A wczoraj byłam tutaj zmieszana z błotem, ale wg was pewnie powinnam iść się pociąć zamiast postawić chamom i prostakom. ;/

INTELIGENTNY CZŁOWIEK POTRAFI PORÓWNAĆ STYL PISANIA Z PIERWSZYCH STRON DO MOJEGO TERAŹNIEJSZEGO Tyle mam na swoją '' obronę '' . :classic_cool:

stałam za autorka od początku i nie wierze ze czarny nick to ona

Pamiętam Cię, co mi radziłaś, tym bardziej mi przykro, że tak myślisz, ale nie będę was przekonywać, że jest inaczej. :)

nie jestes autorka :)

Powiem szczerze, najpierw mi doradzacie a teraz rozśmieszacie. Żałosne żebym musiała kogokolwiek przekonywać, że to ja założyłam ten temat. Zresztą myśl co chcesz, to nie jest mój największy problem w tej chwili. :)

ja cały czas czekam az autorka tu zajrzy i napisze jak u niej

przyszlapannamloda - chyba masz rację, nie będę nikogo prosić i przekonywać. ;/ No cóż kochana, od wczoraj bez zmian. Moje samopoczucie szkoda gadać, ale dobrze, że są rodzice i siostry. :)