Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipnieee

Moja przyszła teściowa zagroziła, że nie zjawi się na ślubie, bo

Polecane posty

Gość lipnieee
wczoraj oglądałam napisałam w I poście, że idę w bolerku, zresztą nieważne.

Gość dsdfasdaswewefre
jak na cierpiacą osobę masz niezla gadke. czy ja cie gdzies wyswałam tak jak ty mnie? co ci odbija. gdybys byna normalna napisalabys cos w stylu "nie musisz tego czytac, nie chcesz to nie wierz. to moje zycie i decyzje" a te bluzgi swiadcza tylko o tobie mała.

Gość lipnieee
Zobacz co tobie odbija, dopiero potem oceniaj innych. To, że mam problem, nie znaczy, że dam po sobie jeździć jak po łysej kobyle, bo ty masz taki kaprys. Ledwo tu weszłaś i wyzywasz mnie od najgorszych, weź się opanuj.

Gość lipnieee
Aha, skoro ja jestem nienormalna to co powiesz o sobie?

Gość dsdfasdaswewefre
o mamusiu:) chyba dobrze ze go zostawilas. bedzie szczesliwszy.

lipnieee nie nakrecaj sie, dobrze ze przed ślubem zobaczyłaś wady swojego faceta, niektore dziewczyne nie maja tego szczescia.

Gość lipnieee
Mhm, to bierz się za niego, na pewno przypasujesz teściowej, ten sam żmijowato - wrogi typ.

Gość niedopieczona
Autorko, nie przejmuj się tymi zakompleksionymi idiotami/kami,którzy próbują ci dowalić, tacy karmią się tylko cudzymi nerwami, nie zwracaj na nich uwagi, a znudzeni odejdą. Dobrze zrobiłaś, że spotkałaś się z facetem, tyle tylko, jak on się zachował?

Gość lipnieee
wiem wiem nie nakręcam się. tez sie ciesze ze przejrzałam na oczy. widze teraz i inne rzeczy. pamietam, nie dostrzegalam tego wczesniej ale był tez skąpy. jak chodzilismy na zakupy to nie moglam go namowic na nowa sukienke. ja mowilam ze on bedzie tez mial plusy z tego bo bedzie mial ładna dziewczyne ale nie chcial. wiele podobnych sytuacji. jego mama juz wczesniej tez dawała mi znac ze mnie nie lubi.

Gość lipnieee
bonusik nakręcam się, bo to forum w pewnym stopniu mi pomogło, a raczej ludzie tutaj, a teraz wchodzi taka i próbuje zabłysnąć. ;/ Ludzie są podli.

Gość lipnieee
lipnieee wiem wiem nie nakręcam się. tez sie ciesze ze przejrzałam na oczy. widze teraz i inne rzeczy. pamietam, nie dostrzegalam tego wczesniej ale był tez skąpy. jak chodzilismy na zakupy to nie moglam go namowic na nowa sukienke. ja mowilam ze on bedzie tez mial plusy z tego bo bedzie mial ładna dziewczyne ale nie chcial. wiele podobnych sytuacji. jego mama juz wczesniej tez dawała mi znac ze mnie nie lubi. podszyw. ;/

Gość lipnieee
wlasnie przed chwila zadzwonil. odebralam chociaz nie bylam pewna... wicie co powiedzial?? nie wiem czy smiac sie czy plakac. to chyba zart?! powiedzial ze skoro termin zaklepany to on wezmie slub a jak nie ze mna to z inna. nie bedzie plakał. skoro ja jestem na tyle glupia ze go nie chce to on bedzie z inna. myslicie ze zartowal? ze znajdzie jakas w tak krotkim czasie? a moze juz ma?

Gość lipnieee
niedopieczona , bo właśnie wkurzam się, bo nie rozumiem osób, którym sprawia przyjemność dosrywanie innym. ;/ Jeszcze się dziwi, że się bronię. Pewnie powinnam iść się pociąć przez jej bluzgi. ;/

wlasnie przed chwila zadzwonil. odebralam chociaz nie bylam pewna... wicie co powiedzial?? nie wiem czy smiac sie czy plakac. to chyba zart?! powiedzial ze skoro termin zaklepany to on wezmie slub a jak nie ze mna to z inna. nie bedzie plakał. skoro ja jestem na tyle glupia ze go nie chce to on bedzie z inna. myslicie ze zartowal? ze znajdzie jakas w tak krotkim czasie? a moze juz ma? OCZYWIŚCIE ŻAŁOSNY PODSZYW

cholerne podszywy! Autorko, dorze, że oddałaś mu pierścionek i dałas do zrozumienia, z e wszystko skonczone. Gratuluję siły.

Gość lipnieeeeeee
ktos sie podszyl i zaczernil za mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ratunku!!:(

Gość niedopieczona
Jeśli to prawda z tym telefonem,nie podszyw, to gorszej jakości szantażu nie spotkałam, więc daj mu swoje błogosławieństwo, a skoro sięga po takie środki to albo jest zdesperowany i chce ci też jakoś dopiec, żebyś to ty ustąpiła albo jest głupi i nigdy Cię nie kochał. Kopnij go w ..... Ale i tak wiem, Jak bardzo Ci przykro....

Dzięki, ale uwierz, że łatwo nie było. Miałam chwilę zwątpienia, bałam się, że się rozmyślę. Ale nie darowałabym sobie tego.

Gość lipnieeeeeee
nie wiem pod jakim nikiem mam pisac :( zaczely pisac podszywy, zaczernil sie za mnie. nie mam sily juz a tu nawet na kafe klody pod nogi. czemu sie zaczerniles podszywie?? z tym tel to prawda nie podszyw:( co ja mam zrpbic? on mowil serio czy to wredny zart?

To był podszyw. Ja się zaczerniłam, bo mam dość gimgównianych podszywków którym się nudzi.

Idiotyczna pomarańczo po kiego się dalej ośmieszasz? ;/ Nie masz nic lepszego do roboty? Dzieci o tej porze powinny już spać.

Gość lipnieeeeeee
dziewczyny nie mam juz sily. tu jeden podszyw sie podszyl i zaczernil. :( nie mam sily udowadniac ze pisze serio. poza tym rozwalil mnie jego tel. mam oddzownic?? pogadac z nim?

Kurwa, na pomarańczowo pisze podszyw! I jeszcze to żeby mój styl zachowało, ale nie...

Gość lipnieeeeeee
dac mu blogslawienstwo na slub z inna? kurcze wiedzial ze mnie to zaboli:( myslalam ze mnei nie rusza ze mam go gdzies za to cale traktowanie, za ta matke, sytuacje z sukienka i cała reszte ze mam go gdzies i to on bedzie zalował dupek... ale teraz mnie zatkalo. wiecie wczesniej gdzies tam mialam lekkie podejrzenia ze moze mnie zdradzac ale nigdy na serio. zawsze go kochalam i wierzylam ze on tez. zabolalo mnie strasznie to co powiedzial przez tel. siedze i rycze. złapała mnie mysl ze moze ja jednak chce z nim tego slubu i moze go wezme. ale tak przez chwile przez sekunde. potem znow pomyslalam z enie warto. placze :(

Gość lipnieeeeeee
dziewczyny brak mi sil. czarnyt to podszyw ale nie mam sily tlumaczyc. ide sie poloze. jutro sie odezwe.