Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipnieee

Moja przyszła teściowa zagroziła, że nie zjawi się na ślubie, bo

Polecane posty

Gość lipnieeeeeee
jestem zalosnym podszywem ktory chodzi do 6 klasy i dzisiaj ma wolne :(

Gość lipnieeeeeee
dziewczyny brak mi sil. czarnyt to podszyw ale nie mam sily tlumaczyc. ide sie poloze. jutro sie odezwe.

Gość lipnieeeeeee
jestem zalosnym podszywem ktory chodzi do 6 klasy i dzisiaj ma wolne :(

Gość lipnieeeeeee
podszywam sie bo wlasnie siedze na kiblu i mi sie nudzi 😭

Gość niedopieczona
A o czym masz z nim rozmawiać, skoro nie stawia Cię ponad wszystko, tylko, mówi, ze znajdzie inną??? Ciekawe tylko jaką, skoro od studiów był tylko z Tobą, a i swoje lata też już ma? próbuje wjechać Ci na psychę, ale nie daj się. Chyba chodzi tu o to że będzie trzeba tłumaczyć się przed gośćmi z rezygnacji z wesela i trzeba wyjść z tego z twarzą , nawet kosztem innej Panny Młodej. Sugeruję Ci, skoro, ty również łożyłaś na wasze wesele, abyś odwołała, co tylko się da i daj sobie z tym facetem spokój, on wcale się z Tobą nie liczy

niedopieczona rozumiesz, że na pomarańczowo pisze podszyw? Ludzie, weźcie porównajcie styl pisania z pierwszych stron z idiotycznym podszywem. ;/ To forum jest jednak pojebane, skoro wierzy się durnym podszywom. ;/ Nara.

Gość lipnieeeeeee
Zgłaszam was pomarańczki do moderacji, gratuluję bezmózgu.

Gość a co tam zamkne
kurwa, idę się ruchać z psami!

Gość a co tam zamkne
jestem tania, dam wam dupy po znajomości :D

Gość a co tam zamkne
mam ochotę na wielkiego kutasa!

Gość ignoruj podszywaczy
czarna lipnieee - ktoś, kto uważnie czyta Twój temat od początku do końca, pozna się na podszywach. Napisz jak zareagował ten wymoczek (bo mężczyzną nazwać go nie można) jak oddałaś mu pierścionek? Ktoś pytał, ale nie odpowiedziałaś, a zastanawiam się czy mają zamiar dalej jeszcze pogrywać, czy bastują. Trzymaj się dzielnie, nie będziesz żałowała tej decyzji :)

Gość jhajdh
Czy jakiś moderator mógłby tu zrobić porządek?

nie rozumiem tego podszywania sie, temat powazny, ktos szuka pomocy a tu tego rodzaju gowniarstwo sie bawi czyims kosztem, pogratulowac...

Nie wiem już kto pytał, bo odkąd wkroczyły podszywy zrobiło się nieciekawie. ;/ Zrobił wielkie oczy i na początku był chyba w szoku, bo słowa nie wydusił więc na siłę mu go wepchnęłam do ręki i zostawiłam go tak. A on stał jak słup soli. Więcej nie wiem, zostawiłam go tak i poszłam do domu.

Nie wiem już kto pytał, bo odkąd wkroczyły podszywy zrobiło się nieciekawie. ;/ Zrobił wielkie oczy i na początku był chyba w szoku, bo słowa nie wydusił więc na siłę mu go wepchnęłam do ręki i zostawiłam go tak. A on stał jak słup soli. Więcej nie wiem, zostawiłam go tak i poszłam do domu.

Gość astralB
błagam

Niech się bawią na śmiesznych tematach. ;/ Nie wiem kto czerpie przyjemność z podszywania się tutaj. :o

Chyba naprawdę myślał, że zacznę go błagać, prosić, przepraszać...Był tego pewien. Doznał ciężkiego szoku kiedy wygarnęłam mu swoje żale. Na szczęście mam to już za sobą jakimś cudem...

Gość jhajdh
Pięknie i z klasą to załatwiłaś. Teraz spodziewaj się kwiatów, przeprosin i miodu:) I nie daj się nabrać.

tylko nie dajsie przekupic, gdyby probowal, bo teraz moze erazemz mamusia opracowuja plan, jak Cie sprowadzic na jedyna sluszna droge zycia we trójkę:P:P:P

Gość do autorkiiiiiiiiiiiii
i tak do niego wrocisz z podkulonym ogonem i slub wezniesz w innej kicce, a pozniej bedziesz sobie dawac wlazic na glowe cale zycie:) taki masz charakter, slaba jest no i mysle ze zal ci bedzie tego domu co juz stoji, pewnie za ich kase:)

Gość jhajdh
Właśnie dlatego, że tego się w życiu byś nie spodziewała mogło by to podziałać. Na szczęście masz nas, które trochę znamy się na życiu i jesteśmy w stanie przewidzieć kolejny krok. Mogę się założyć, że będą kwiaty.

Gość alalalaaaaaaaaaa
a Twoi rodzice już wiedzą o wszystkim, tzn ślub i zerwaniu zaręczyn ?

Gość do autorkiiiiiiiiiiiii
09:32 [zgłoś do usunięcia] Dzielna kobieta jesteś zachowaj godnosc prosze.... ja mysle ze ona nie ma godnosci i i tak pojdzie do tego slubu w innej kiecy , taka prawda....

do autorkiiiiiiiiiiiii - hahaha widzę, że nie pofatygowałaś się aby przeczytać wątek odnośnie domu. :D No cóż, żal mi takich ludzi. Wracaj do swoich zabawek, ignorantko.

do autorkiiiiiiiiiiiii - hahaha widzę, że nie pofatygowałaś się aby przeczytać wątek odnośnie domu. :D No cóż, żal mi takich ludzi. Wracaj do swoich zabawek, ignorantko.

jhajdh - heh, no fakt, ale teraz trochę inaczej na to patrzę, przynajmniej się staram...