Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zraniona 29

PROWADZIL PODWÓJNA GRE.. AŻ GO NAKRYŁAM.. CO MAM ZROBIĆ DALEJ....

Polecane posty

masz prawo do subiektywnej oceny;-)) a ja nie owijam w bawelne i tyle;/

ja staram sie twojego eksa oceniac po faktach ktore z reszta sama przedstawilas... a one dla mnie wygladaja nastepujaco: koles oszukiwal i robil cie w maliny wybierajac najwygodniejsza dla siebie opcje (=dwie panny), gdy sprawa sie rypla to cie olal, i tyle go widzialas, to jest dokladnie takie zachowanie ktore ja definiuje jako obojetnosc wzgldem drugiego czlowieka oraz jego odczuc, czyli to zachowanie to zaprzeczenie troski, czulosci, szacunku oraz innych skladowyc h milosci, a efekt jest taki, ze on bryka z druga panna - podczas gdy ty sie zastanawiasz i rozpamietujesz....

Gość pisalam tu kiedyś o mojej
historii, prawie identycznej, jak Autorki. Tyle, że "moj" ex mężczyzna/narzeczony nie był pijakiem, a facetem na stanowisku, z własna firmą, dobrze sytuowanym. i na takiego juz patrzycie inaczej. to wystarczyło, że określiliście tu na kafe tego faceta jako "super", że skorzystał z okazji, bo byłam naiwna, że dobrze mi tak.... jak nie pijak i z kasą, to wtedy według was facet "ma powodzenie", "zalicza naiwne laski", "korzysta z sytuacji".... a ja tak samo byłam oszukiwana, jak Autorka...to samo mi obiecywal, a okazało się, ze miał w międzyczasie inną. nikt mi nie napisal, że to on żle zrobil, zebym się nim nie przejmowala. a tak bardzo wtedy potrzebowalam wsparcia i czulam sie pokrzywdzona, bo mimo mojej "naiwnosci", to nie ja oszukiwalam.

ROR dokladnie masz racie.. swieze rany bola.. nie ma co rozpamietywac... z dnia na dzien mysle ze dobrze ze tak sie stało niech sobie oni zyja swoim zyciem a ja swoim... bynajmniej ja nie jestem juz oszukiwana...