Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynka taka jedna 7

Czy ktos nie je kolacji i chudnie?

Polecane posty

Czy to cos da? BO mnie chyba jedynie to gubi...:(

Trzeba jesc kolacje 2-3 godziny przed snem Zeby organizm nie magazynowal Poza tym mozna zrec w ciagu dnia 3.000 kalorii wiec brak kolacji nie pomoze Ile masz lat?

duzo... 33. Chodze na fitness i spinning 4-5 razy w tyg. - spinning po 2 godziny. w ciagu dnia zjadam duzo chudego bialka z warzywami, malo owocow. Niestety wieczorna kolacja zjadana miedy 20 a 21 mnie gubi, czesto do tego jest kieliszek czerw. wytr. wina... No nie moge sie opanowac. Na kolacje zazwyczaj jem salatke z chuda wedlina lub kawalek bialego sera chudego lub 2 kromki chleba - pieke sama z otrab sera itp. Pewnie zrzuce w koncu choc 1-2 kg jak zrezygnuje lub ogranicze do minium kolacje. Strasznie spowolnil mi sie metabolizm po 30-tce i urodzeniu dziecka. A waze duzo bo az 72 kg przy 172 cm.

Gość dlksjs
jacaly dzien sie opycham , nawet w nocy popdjadam, masakra

Gość dlksjs
ale jak zjesz mniej w dzien u nie zjesz kolacji to schudniesz

Gość pulpetowa dama
No nie wiem. Ja jadam kolacje i potrafię wstać i wrąbać w nocy żółtego sera, albo chałwę i nie tyję, więc to chyba nie jest taka prosta zależność.

Gość dlksjs
a mnie idzie to zarcie w brzuch , a reszte ciala chuda mozna powiedziec

Gość dlksjs
a nie mogloby w tylek albo w cycki? tylko w brzuchol :(

no ja tez mam najwieksza warstwe tluszczu na brzuchu - fe, po ciązy zostalo. Ładne dlugie nogi tym przynajmniej moge sie pochwalic. ale reszta do bani. NIe moge stracic ani jednego kg..........przy takiej ilosci cwiczen....

Gość abcdefgkobieta
jedz małe porcje a kolacje 17, max 18 - potem jedynie woda. moja kuzynka schudła tak 20kg, ale oczywiście zajęło jej to ładnych parę miesięcy...

Gość abcdefgkobieta
a z tym, że ważysz "dużo" to mnie rozbawiłaś... Fakt, przy tym wzrośnie optymalnie (w teorii) byłoby koło 65 ale nie przesadzaj, nadwagi to Ty nie masz

Oblicz sobie zapotrzebowanie kaloryczne Na podkrecenie metabolizmu Jedz co 2.5 -3 godz 5 lub 6 posilkow :) Pij duzo wody Skoro trenujesz moze l-karnityna? Na moje ok min 1200 powinnas jesc dziennie Www.herk.pl. przeliczniki-zapotrzebowanie kaloryczne Jak jemy Malo to spiwalniamy metabolizm Weglowodany maja stanowic 50 Procent tego co zjesz:)

No niby nadwagi nie mam, chcialabym wazyc 60 kg ale teraz widze ze to nierealne - musialabym chyba stanac na glowie. Chce dojsc przynajmniej do 65. Od dzis przyrzekam sobie nie jesc obfitych kolacji - zamienic na duzy kefir lub jog. naturalny i zrezygnowac z alkoholu - przynajmniej w tygodniu. W sb pozwole sobie na wino red dry:) dzieki

wlasnie powinnam tez zazywac l-karnityne przed spinnigiem chociaz - trenuje 3 razy w tygodniu po 2 godziny... To dobry pomysl!

Ja Chodze spac ok23 I Jem kolacje o 21 czesto Od 19-20 cwicze pozniej kolacja :) Popracuj nad miesniami! One Zuzywaja wiecej kalorii nawet w spoczynku :)