Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość harrisona fordolencja

A ja uczestniczyłam dzis w akcji rodem z filmu sensacyjnego!

Polecane posty

Piłam piwo dziś za garażami z 2 znajomymi i nagle zza rogu wychodzi policja, szybko podejmujemy decyzje u ucieczce, ja uciekam w osiedle a chłopaki na łąke, liczymy trzy! dwa! jeden! w nogi! - zaczynam uciekac goni mnie policjant biegne przez osiedle, biegne, on dalej goni, po drodze jakieś pijaki za mna krzyczą "nie daj sie młoda!" i mnie dopingują, biegne, przebiegam przez ruchliwą ulice, za nia jest już stare budownictwo a nie bloki, wbiegam w brame kamienicy, niewiele myśląc wchodze na samochód tam stojący a potem na garaż i przeskakuje przez mur do sasiedniego podwórka, patrze, tam już nie ma bramy, wyjście jest przez 2 kamienice z dwóch stron, otwieram drzwi do jednej z nich wchodzę tam porzucam moją kurtke, rozpuszczam wlosy i wychodze druga stroną ulicy i wmieszałam się w tłum osób na ulicy :classic_cool: policjant mnie już nie znalazł :classic_cool: Co o tym sadzicie, czy uwazacie ze jestem niczym James Bond w spódnicy? Czuje sie jak Harrinos Ford który umknął Tommyemyu Lee Jonesowi w filmie "Ścigany" :) :classic_cool:

nie imponuje wam moja sensacyjna przygoda? :(

no ja tez bym sie po sobie nie spodziewała, ale stres powoduje że nie reagujesz na zmęczenie, to jest jak walka o życie :D ale potem miałam uczucie jakby mi zęby miały wypaść ze zmęczenia :-o

Gość papararrararraar
hahahahahh czad:D:D też nie raz piję w tzw."miejscach publicznych" ale policaji nie spotkałam jeszcze ani straży miejskiej. Nie wiem jak bym się zachowała ale wiem ,że jakbym podjęła decyzję o ucieczce to bym już się nie dała złapać-spierdalałabym jak hart wyścigowy a potem bym pewnie padła na serce:D

Gość caryca bez cara
papararrararraar hehehe czyli na jedno by wyszlo..nie pilabys juz;)

Gość Hihiiiiiiii.
Dobreeee :D też należę do kombinatorów i za chiny bez walki bym się nie dała :D

Gość Suuuper już mi się podobasz
Jak ja lubię takie kobiety :)

Gość takie tam duperele nic więcej
a nie mogłaś jak normalny człowiek napić się piwa w pubie?

Gość to tylko fantazje fantazje
szkoda kurtki