Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppppppppppp7777777777777777777

pytanie do wlascicieli kotow

Polecane posty

czy pozwalacie swoim kotom chodzic w kuchni po szafkach stole? nie przeszkadza Wam, ze ocieraja sie o jakies tam jedzenie ktore jest na wierzchu? (nie zawsze wsyztsko jest schowane) jesli nie pozwalacie to czy udaje Wam sie to egzekwowac od kotow? rozumiem ze w pokoju kot siada sobie na kanapie, wchodzi na meble itp, ale w kuchni to wyadaje mi sie ze to niehigieniczne zeby chodzil po szafkach, zwlaszcza taki kot co bywa na dworzu, chodzi, po ziemi, trawie, podlodze, i tymi samymi lapkami na szafke gdzie kladzie sie jedzenie ? co o tym sadzicie, czy jestem przewrazliwona ?

Gość gośkaaaa
ja swojego to nawet do domu nie wpuszczam...ale mój to dachowiec;)

Gość no kto to widział:)
nie jestes przewrazliwiona. Mój kot, to kot domowy,malo wychodzi na dwor bo sie boi. No ale ja mu absolutnie nie pozwalam wchodzic na stól, blaty. Zawsze krzyczałam i ngdy przy mnie tego nie robi. Gdy wracam z pracy to widze na rogu stolu odbicie,ze siedział i wygladal przez okno,ale nigdzie wiecej. Tak,ze jak mnie nie ma, to siada na tym stole ale nigdy przy mnie. Nigdy tez nie zabral jedzenia:)

zamieszkalam z narzeczonym (u niego w mieszkaniu), ma kota i wlasnie tak chodzi wszedzie :/ az mnie ciary przechodza jak to widze, on uwaza ze przesadzam i robie problem z niczego...

Gość ndsjvcs
ja mam mądrego kota, który nie łazi po szafkach bo wie że dostałby zjeby że by mu uszy spuchły :) co najwyżej może usiąśc na kanapie w kuchni ale na szafki nie ma wstępu, poza tym żarcie zawsze jest schowane w lodówce, szafkach, lub zamknięte w pojemnikach

Gość czy to reguła
taaa kurwa kocury lazaa jak chca, nie lazi jak jestes jak cie nie ma to pewnie rowem ciaga po stole i sie smieje.

nawet wyobraź sobie, że kocina tymi puszystymi, ślicznymi łapkami grzebie w kuwecie w sikach i kupach, w pazurkach i futrze ma mnóstwo gówna przekonałam? nie - nie pozwalam, gonię sierściucha ścierą

Gość ciekawy topic:P
mja siostra ma kotkę,która dosłownie wchodzi im na głowę. jkak jestem u niej to widzę,ze kocica chodzi po stole w kuchni. a jak jemy w pokoju to wskakuje na stół i chodzi pomiędzy...talerzami z jedzeniem--jak Boga kocham,nie zartuję. brzydzę się cokolwiek u nich zjeśc odkąd to zobaczyłam. owszem--jestem w stanie arozumiec,ze ja kochają,ale sa jakies granice. szkoda,ze kotce doopy nie wylizują z tej miłosci do niej.

Gość ndsjvcs
jak mnie nie ma ćwoku, to kot siedzi w pokoju i śpi, może to dla ciebie dziwne ale wyobraź sobie że drzwi nie umie za klamke otwierać, jajami po stole to sam ciągasz

up, wypowie sie ktos jeszcze? jak mam rozmawiac z narzeczonym, do niego nie trafiaja moje argumenty? ogolnie nie jest jakims brudasem czy flejtuchem, tylko ten kot chodzacy wszedzie...

po pierwsze - kota nie nauczysz, ze ma nie chodzić po blatach i stołach dla świętego spokoju najwyżej nie będzie tego robił przy ludziach po drugie - kot jest stosunkowo czystym zwierzakiem, więc az tak nie ma sie co brzydzić (moje sa niewychodzące, więc co najwyżej mają między paluchami żwirek) po trzecie - jak sie ma kota, to nie zostawiac się na wierzchu ŻADNEGO jedzienia (koty uczą porządku jak żadne inne zwierzę) po czwarte - zawsze można zamknąć kuchnię, jeśli ma sie do niej drzwi i po problemie

nie pozwalam swojemu kociakowi chodzic po meblach, jedynie gdzie moze wskoczyc, to na moje lozko, kanape w pokoju i krzesla

nie, jak nie ma mnie w poblizu to on poprostu spi, ewentualnie siedzi i bawi sie w swoim "pokoju" swoimi zabawkami