Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnbvb

Hahaha, czy ludzie naprawdę to kupują???

Polecane posty

ja w życiu bym nie kupiła za tyle kasy!!! poza tym ten wygląd- czarny dla dziecka??!!! wózek wygląda jak mała trumienka a nie jak spacerówka!

anet bez przesady, w życiu nie spotkałam czarnej trumienki ;) moje dziecie od początku ma czarne wózki i jest git. Aczkolwiek na tego maclarena bym się się zdecydowała :P

Gość 6574586767645424
my jestesmy teraz na etapie wyboru spacerowki i widzialam Maclarena na zywo tyle ze za 1500zl jakos tak...naprawde szalu nie ma. male koleczka, ogolnie wyglada jak zwykla parasolka ktora mozna nabyc za 150zl na allegro ale co do czarnych wozkow to sie nie zgodze, sama mam czarno czerwony wozek 3w1 jedo bartatina i nikt mi nigdy nie powiedzial ze wyglada jak trumna

Gość jhajdh
Ale o co chodzi? Że skórzany? Że czarny? Niektórzy są ostro pojebani.

mnie zastanawia jedno... już abstrachując że cena jest z kosmosu, są ludzie którzy wydają tyle na wózki, są bogaci mają kasę i niektórzy po prostu takie drożyzny kupują. Ale skóra?? A w lecie, dziecko ja kbędzie w spodenkach krótkich itd..to będzie mu komfortowo na takiej skórze? ;-/

Gość jhajdh
Ktoś ma kasę i lubi skórę więc kupi. Ktoś inny lubi czerwone wózki, które wg mnie są okropne ale żeby od razu zakładać temat i się ekscytować...