Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andrzej z uk

dobry wieczor:)

Polecane posty

Gość Gosc
No, mi też lepiej :) W ogóle wolę wieczory niż godziny ranne czy popołudniowe. Jestem jakaś bardziej do życia :P

jesli liczysz pravik ze kogos na tym forum interesuja twoje genitalia to sie mylisz. widac chlopie sie nie szanujesz za grosz - ja nigdy bym czegos takiego nie zrobil - no ale ja desperatem i psycholem nie jstem

Gość miłośnik brzydoty i ugly face
Z trybun swoich kolegów dopinguje Wayne Rooney, który będzie już mógł wystąpić w następnym meczu z Ukrainą

i moze se kazdy z was pisac nie wiadomo co na moj temat ale ja mam to w dupie - bo jestem szczesliwy- zyje tak jak chcialem i niczego w swoim zyciu nie zaluje

a to masz w jajach i jej nigdy nie zuzyjesz chociaz jaj to ty nie masz tylko pizdeczke chlopak bez dziewiczyny pracy samochodu prawa jazdy jest dla mnie zerem a taki co z matka mieszka to juz wogole

w sumie i tak mi dzisiaj nie zepsuje humoru plan na dzisiaj zagluszyc sasiadow za zeszly piatek bo mam od zeszlego tygodnia sasiadow anglikow dwoch chlopakow i caly weeked zeszly byla tam impreza do 5 nad ranem i dzis tez sie spodziewam ale dzis jestem przygotowany:P

a byl spokoj bo tamten flat troche pusty stal a teraz sie wproawadzili w nocy impreza w dzien spia a zyja pewnie z benefitów:)

to spojrz na swoje wpisy czy tak nie chcesz miec sam sobie przeczysz ale skoro jestes psychiczny to masz wachania nastrojow alle wypad mi z mojego tematu