Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andrzej z uk

dobry wieczor:)

Polecane posty

daj fotke twarzy i zobaczysz znajdziesz laske bo taka co na twoje genitalia poleci to nic nie warta bedzie lepiej miec jedna ktora sie kocha niz tylko na sex

no dobra ale kto ci uwierzy? musisz wszystkich przekonac i na ogolnym przeprosic jak jestes normalny to nawet sie z toba fajnie gada gorzej jak dola zlapiesz to ublizasz wszystkim- jak potrzebujesz jakiejs pomocy to powiedz

n a głownej stronie forum masz zarezerwuj nick internautko zarezewruj nick czy jakos tak i podajesz adres mailowy i wybierasz nicka i juz sie nikt nie podszyje

hmmm to zmien nicka i tyle szkoda troche ze tak sie uwzial akurat na ciebie - dobrze ze na mnie nikt sie nie uwział

i tak bywa ale nie ma sie co zalamywac- ja tez wiele przeszedlem w zyciu i jakos sie nie zalamalem ani nie poddalem. trzeba probowac bo zycie leci kto mi zmieni plyte w cd? bo juz sie nie podniose:(

szczecin to duze miasto i jak pracujesz to moze poznasz jakas fajna przyjaciólke moze na kafejakas poznasz? ja poznalem kilka fajnych dziewczyn tu

eeeeeeeeeeee myslalem ze cos gorszego zawod jak zawod trzeba sie otworzyc na ludzi- zagadac czasem komus bezinteresownie pomoc

no na wyspach jest inaczej- nie powiem czy lepiej czy gorzej - inaczej znacznie prosciej nie martwisz sie o kase ja np 3 miesiace nie pracuje i zyje - w pl jest nie dopomyslenia - wroce pewnie do pracy za jakies 2 mce i nie mawrtwie sie ze nie mam na czynsz czy na jedzenie