Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość my_balls_are_awesome

dziewczyna ktora nie slucha ZADNEJ muzyki

Polecane posty

ogolnie czlowiek... nie tylko dziewczyna. poznalem ostatnio taka. oglada tv (ale glownie jakies komedie romantyczne tylko) ale nie slucha NIC kompletnie, zadnej muzyki nie ma ulubionej, zadnego gatunku. nie sadzicie ze to swiadczy o calkowitym braku wrazliwosci? pierwszy raz spotykam sie z taka osoba...

...

Gość aadfadf
nie

Gość I dobrze, że nie na narodowym
O całkowitym braku wrażliwości to świadczy Twój nick... :O

moj nick to zwykly zart. natomiast muzyka wskazuje na dusze czlowieka. moze byc rozna. ale jesli osoba nie slucha zadnej muzyki? to swiadczy o tym, ze w ogole nie ma duszy...

Gość fafamaffa
pusta raczej

ale nie słucha żadnej (nawet radia nie włącza) czy po prostu nie ma ulubionej?

oglada tylko programy w tv zwiazane ze stylem i moda, jest ogolnie bardzo ladna dziewczyna ale bez wlasnego stylu, nie ma ulubionej muzyki, moze jakas slucha jak radio leci, ale sama z siebie nie wlacza. nie sadzicie ze to obrazuje pewna pustke wewnetrzna?

Gość dissolved girl
No dla mnie abstrakcja, ale ja jestem zboczona w drugą stronę, bo nie mogę żyć bez muzyki, a na płyty i koncerty to wydam ostatnie pieniądze i głodować będę ;)

Gość fafamaffa
ale jak sie z nia gada jak dobrze to nie rob problemow ale jak czujesz ze pusta lala to daj se siana

Gość hjbjh
nie mozna jedoznacznie stwierdzic na podstawie takich danych, czy ktos jest pusty, czy nie

wiesz, gadam z nia i tak, pytam sie co jest wazne u kolesia, jaki ma typ, a ona ze najwazniejszy jest charakter. chciala blysnac, ze niby taka gleboka, ale potem powiedziala ze "lubi napakowanych kolesi" (cytat doslowny). hehe. i zeby bylo jasne - NIE MA W TYM NIC ZLEGO, ze ma taki typ, wiekszosc kobiet lubi meskich facetow, ale nie łapie po co sie z tym ukrywa i zgrywa taka intelektualistke niby ;P

Ja taka jestem. Kiedys sluchalam namietnie muzyki, teraz jak cos w radiu leci to tak, sama z siebie nie. Nie mam czasu po prostu. Do pracy musze byc skupiona, jak nie pracuje to zwykle ide z dzieckiem na spacer. Czasem cos puszcze na youtube, ale rzadko.

Gość wdswcwscswcxws
ja tez nigdy sama sobie muzyki nie puscilam, teraz slucham z mezem jak on cos slucha, a slucha czesto, nie przeszkadza mi to ale tez nie rajcuje nie masz wiekszych problemow chlopie?

Gość sasadd
mysle,za autor jest jakims dzieciakiem,ze ocenia ludzi na takiej podstawie ja tez ostatnio nie slucham i chuj

Gość fafamaffa
czas pokaze nic nie rob pochopnie

wlasnie moje byle mialy swoje ulubione piosenki, a nawet niektore ulubione zespoly/piosenkarki. no ale potwierdza sie, po prostu pustka, pustka i jeszcze raz pustka wewnetrzna.

no cóż - nie brzmi to za dobrze, ale mam wrażenie, że Ty jej za dobrze mimo wszystko nie znasz. my tym bardziej nie, więc ciężko oceniać.

Gość fafamaffa
czyli wszystkich?

Moorland, oprocz tego nic nie czyta spoza swojej dziedziny (a i z tego malo). a dziwi bo to absolwentka bardzo dobrej uczelni i bardzo dobrego i nielatwego kierunku... a taka pustka wewnetrzna. no i to sformulowanie "lubie napakowanych kolesi", hehe, pokazuje prawde. oczywiscie ja wciaz twierdze, ze nie ma nic zlego w lubieniu umiesnionych facetow, ale kurcze, zeby studentka uzywala takiego slownictwa i najpierw, pomimo swojej deklaracji, ze charakter jest najwazniejszy, tak wprost z tym wyjechala. nooo. hehe.

A nie pomyslales, ze ciagle sluchanie muzyki moze wlasnie oznaczac pustke? Zamiast skupic sie na myslach to ciagle tylko sieczka w uszach by zagluszyc wlasne mysli. Ja dzieki temu, ze teraz tak nie slucham muzyki kupiam sie bardziej na myslach - przypominaniu sobie fajnych chwil, mysleniu o tym co zrobilam ostatnio dobrze a co zle, czasem mam jakis dylemat wewnetrzny to rozwiazuje go na spacerku. W koncu moge uslyszec moje wlasne mysli!!!

eh...no nie brzmi to dobrze. Już nie chodzi o samo słownictwo, ona po prostu wydaje się jakaś taka...mało zainteresowana światem.

Poza tym to chyba tez kwetia wieku. Ja namietnie sluchalam muzyki do okolo 25 lat. Potem stopniowo mniej. Teraz tylko od czasu do czasu. Moze tez dlatego ze mam male dziecko co duzo krzyczy, wiec jak nie krzyczy to po prostu delektuje sie spokojem:))

ma zainteresowania. gry na facebooku. :) serio. poza tym to wychodzi troche ze znajomymi (to jest jak najbardziej ok), ale Moorland ma racje - chyba nie jest ciekawa swiata, bo sama moda to tez jest fajne zainteresowanie, ale to chyba za malo jak na inteligentna absolwentke nielatwego kierunku studiow, nie? :)

Gość dissolved girl
"A nie pomyslales, ze ciagle sluchanie muzyki moze wlasnie oznaczac pustke? Zamiast skupic sie na myslach to ciagle tylko sieczka w uszach by zagluszyc wlasne mysli. " Równie dobrze można powiedzieć, że czytanie, oglądanie filmów, spotykanie się z innymi ludźmi, pisanie na forum :p itp jest po to, żeby zagłuszyć pustkę. No, może i poniekąd jest? Zależy, jak się do tego podchodzi. Dla mnie muzyka to jedna z najpiękniejszych rzeczy na tym świecie i nie wyobrażam sobie bez niej życia.

dziwi mnie to, ze swiat dzwiekow do niej nie trafia. ze nie ma zadnej ulubionej piosenki, to dziwne. naprawde 90% dziewczyn ktore spotykalem maja swoja ulubiona piosenke, niewazne czy to jest ambitne czy nie, po prostu cos do nich trafia a wiec maja jakies wnetrze...