Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość my_balls_are_awesome

dziewczyna ktora nie slucha ZADNEJ muzyki

Polecane posty

Gość a co m wrażliwość do
słuchania muzyki? chyba ci się w głowie popierdoliło

ma bardzo duzo. muzyka jest odzwierciedleniem co czlowiekowi w duszy gra. jesli slucha techno to chociaz widac, ze ma dusze zabawowa - imprezowa. zawsze to cos. a jesli nie slucha niczego? jak to interpretowac? to znaczy ze wypelnia go emocjonalna pustka...

Gość zawsze tak myslałam o ludziach
którzy tylko muza muza ze to tępaki i prostaki no i proszę autor potwierdził moja teorie ,jak dla mnie to ty jestes pustostanem a ona nie musi słuchac chłamu jaki lubisz ty , dziewczyna jest ok ale ty ? nie chciałabym zadawac sie z takim głupkiem

czlowieku, ja akurat slucham dobrej muzyki, bo slucham sporo jazzu, dobrego rocka (sporo alternatywnego) a i nie pogardze muzyka klasyczna. ale to niewazne, nie chodzilo mi o GATUNKI lecz o to, ze ta dziewczyna nie slucha NIC i nie ma NIC ulubionego!

"nie jestem pozbawiona słuchu muzycznego" Czyli umiesz zaśpiewać to, co słyszysz, nie fałszujesz i powtórzysz wystukany przez kogoś rytm, tak?

Gość dissolved girl
""nie jestem pozbawiona słuchu muzycznego" Czyli umiesz zaśpiewać to, co słyszysz, nie fałszujesz i powtórzysz wystukany przez kogoś rytm, tak?" Damascenka, ja powtórzę rytm, znajdę na instrumencie dźwięk itp ale zaśpiewam fałszując, bo mam beznadziejny głos; więc Twoim zdaniem nie mam słuchu?

Gość Karczmareczka 123 vel...
z tego co napisałes w temacie autorze wynika że ta dziewczyna to zombie :D ... co to za pie*dololo?! Może ona ma inne pasje i od przesiadywania ze słuchawkami na uszach woli książki? :D

nie woli ksiazek! woli gry na facebooku, lol.

Gość najwazniejsze ze panna
fajnie wyglada

zgadza sie, ale lubi przypakowanych a ja do takich nie naleze, wiec cos mi tutaj nie gra...

...

wiesz bo sama mnie zaczepila. podoba mi sie. nawet jak jest pusta, fajnie by bylo miec taka panne, bo jest naprawde ladna. sam juz nie wiem.

w takim razie ją poderwij. Jeżeli jedynym kryterium jest jej uroda to myślę, że macie dużo wspólnego ;)

no ale tlumacze ci Moorland, ja nie jestem przypakowany. dziewczyna odezwala sie do mnie na pewnym portalu randkowym, ja mialem tam swoje fotki i ona swoje. zdziwilem sie, bo jest bardzo ladna a sama zaczela rozmowe. to typ nerwowy, wiec gdyby cos chciala (miala jakis interes) szybko przeszla by do rzeczy. no a to byla taka rozmowa na luzie i teraz mamy sie spotkac. zobaczymy czy sie uda. dla mnie jednak, jak dla kazdego faceta dziewczyna to 60% to uroda, 40% cala reszta ;) tylko mowie, ze mam taka obserwacje dot. muzyki, ze nic nie slucha, to jest dla mnie dziwne, bo ja slucham bardzo duzo, czytac tez cos tam czytam itp. pozdrawiam

...

"Damascenka, ja powtórzę rytm, znajdę na instrumencie dźwięk itp ale zaśpiewam fałszując, bo mam beznadziejny głos; więc Twoim zdaniem nie mam słuchu?". Tak, nie masz słuchu. Nie masz "słuchu wokalnego", skoro śpiewasz fałszując (nie chce mi się wyjaśniać całego zagadnienia związanego ze słuchem muzycznym). Można mieć słuch rytmiczny (poczucie rytmu) a fałszować, jak diabli. Beznadziejny głos nie ma tu nic do rzeczy.

Gość gość
Słuchałam muzyki przez prawie całe życie. Przestałam. To NIE świadczy ani o braku wrażliwości, ani o braku gustu. Po prostu każdy ma prawo coś lubić, a czegoś nie. Muzyka mnie męczy, denerwuje, absolutnie niezależnie od gatunku.

Gość gość
Ja też nie mam ulubionego gatunku ulubionego artysty. Jest muzyka która do mnie trafia, ale najczęściej jest to pop. Ale na poczekaniu nie umiałabym "wymyślić", poza tym to się zmienia... zależy co mi w duszy gra :)kiedyś była alicia keys potem adele, podoba mi się hit miley cyrus, ale nie znam żadnej innej jej piosenki. No cóż :) p******a jestem :)

Gość gość
Poza tym wiem, że jeśli ktoś pyta, to najwyraźniej oczekuje że czymś mu zaimponuje :) jakimś konkretnym gatunkiem, więc odpowiadam podobnie jak twoja laska, nie powiem że popu bo to "śmieszne"

Gość gość
I jeszcze coś, jakbym się przyznała jakiś czas temu jakich utworów słuchałam to miałam dziwne wrażenie że ktoś zacznie we mnie czytać jak w otwartej księdze, a tam jest napisane... no właśnie, to co chciałam ukryć

Gość gość
:)to bardzo dziwna sytuacja ale mozna to sobie ulozyc czy cos no tv tez sie liczy u tej dzieczyny 555 www.youtube.com/watch?v=IDWSBRwgnMc

Gość gość
smieszny temat :) autor tępy i wiele osób wypowiadajacych sie tez :D jak mozna stwierdzic ze ktos kto nie slucha muzyki jest pusty wewntrznie? nie kazdy przepada za muzyka. Moze ma inne zalety. A jak ktos slucha techno to jest zwykle tępakiem a nie "zabawowy" - no zabawowy tępak, nie wiem czy lepszy od tego kto wcale nie sluch akle np jest myslicielem, samotnikiem? moze woli slowiki i inne ptaszki sluchac w lesie :) a nie jakieś Biebery... dobry ten koles ktory napisal ze ladne dziewczyny nie sluchaja rocka, tylko brzydkie :) boże jakie z was pustostany

Gość gość
tak,to puste twierdzić,że łądne dziewczyny nie słuchająrocka ale twierdzenie,że techno słuchają tylko tępi imprezowicze jest na tym samym poziomie :O rozwaliło mnie też stwierdzenie,że ktoś kto nie słucha muzyki woli pomyśleć...mnie tam sie najlepiej myśli właśnie przy muzyce,najlepiej sie wspomina stare czasy słuchając ulubionych kawałków z dzieciństwa,bardzo dobrze sie rozkminia różne dylematy i tak dalej.. też sie zastanawiam jak można nie lubić żadnej muzyki..może ona lubi muzykę tylko np jest do disco polo więc sie wstydzi przyznać :D

Gość gość
mnie tam muzyka nie zagłusza moich myśli,wręcz przeciwnie jakoś je pobudza nawet najwiecej sobie rozmyslam sluchajac muzyki na sluchawkach przed snem..

Gość Kazikolww
Ja też nie bardzo lubię słuchać muzyki. To co teraz powstaje to w większości gnioty. Niestety. Słucham niszowej muzyki lub starych kawałków, ale nie mam żadnej ulubionej. Fajne kawałki można znaleźć na movieneo.com Tak czy siak słucham bardzo mało.