Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lllllllllLLLLLLLLLLLLLL

Prosze o doradzenie mi jakiejs modlitwy kiedy waszwe prosby zostaly wysluchane.

Polecane posty

Gość gość
za pośrednictwem Rity i Wojtyły. Niedawno wyłam i modliłam się, żeby się wstawili za mną do Boga i wszystko się poukładało

zawsze mnie zastanawia - dlaczego modlicie się do martwych ludzi ? dlaczego nie modlicie się do Boga ?

Gość veerka
Witam, ja zazwyczaj w trudnych chwilach odmawialam koronke lub rozaniec, ale tak naprawde to mysle, ze codzienna eucharystia jest Bogu najmilsza. Najwiecej prosb moich zostalo wysluchanych gdy polecalam moje problemy w czasie mszy sw. I oczywiscie modlitwa wstawiennicza.

Gość Bóg mnie nie lubi
do wypowiedzi powyzej....tak robilam cos,min. chodzilismy na terapie malzenska

Gość gość
Koronka do Miłosierdzia Bozego. Dzieki wstawiennictwu Św.Faustyny wymodliłam wszystko co chcialam. Moja przyjaciolka modlila sie do Ojca Swietego Jana Pawła II, o zdrowie dla maluszka. Synus urodzil sie zdrowy i na czesc papieza ma na imie Karol :-)

Gość Liliana1982
Mnie kiedyś pomogły Modlitwy do św. Judy Tadeusza

Gość gość
Ja wymodliłam sobie wsoaniałego męża cyklem 15 modlitw Świętej Brygidy, one były odmòwione z największą miłością i zaangażowaniem na jakie było mnie stać. Wyniki na YouTube " Carmelo e Magdalena " Ps. Dobra praca też jest, wymodlona oczywiście.

Gość gość
do św. Rity moja siostra się modliła i spełniono jej prośbę.

Gość gość
Mi tez Sw Rita bardzo pomogla.Moge smialo to nazwac cudem:)

Gość gość
Ja jak mi coś zginie zawsze proszę o pomoc sw Antoniego i zawsze się od razu znajduje. Poważnie :)

Gość gość
Wy tak na serio? Myslicie,ze powiecie wierszyk i cos sie spelni? Lepiej chyba powiedziec cos swoimi slowami prosto z serca,gleboko w to wierzyc. Psychika ludzka ma duza sile.

Gość gość
Całą ciążę odmawialam codziennie dziesiątkę różańca z prośbą o zdrowie dziecka i szczęśliwe rozwiązanie. Córeczka szczęśliwie się narodziła i ją nadal odmawiam różaniec :-)

Gość gość
Nowena do Matki Boskiej Nieustającej Pomocy ( odmawiana w kościele w środy)

Gość gość
Wy wszyscy na tym foróm jesteście pojebani kórwa żadnego pierdolonego boga frajera nie ma a biblia jest zakłamana napisali ją jebane ćpuny najebane

Gość gośćon37
Bóg kocha ludzi jest napisane JEZUS powiedział o co kolwiek prosić będziecie Ojca mego w imieniu moim dołoże wszelkich starań aby było wam dane

Gość gość
Prędzej gwałciciel usłucha twojego błagania PROSZĘ NIE niż zmyślony bóg prośby o jedną chwilę szczęścia. Choćbyś przez całe życie trajkotała wszystkie nonsensy jakie tylko kościół wymyślił efekt zawsze będzie żaden.

Gość gość
Polecam pompejańską. Kiedy zaczęłam odmawiać wstąpiło we mnie więcej optymizmu. Efekt był taki, że dostałam pracę:) Potem modliłam się o poznanie wartościowego mężczyzny i się udało :)

Gość gość
Do sw. Rity. To święta od spraw trudnych i beznadziejnych. Szczerze polecam modlitwy do Niej, mnie pomogła już kilkukrotnie w naprawdę ciężkich chwilach.

Gość drugaszansa

Przede wszystkim różaniec. Dla początkujących 9-dniowa Nowenna do Matki Bożej Rozwiązującej Węzły, gdzie odmawia się dziennie jedną część różańca +specjalna modlitwa. Dla osób, które czują się na siłach Nowenna Pompejańska, czyli 3 części różańca przez 54 dni. Zapewniam, że różaniec uspokaja, leczy duszę. W Internecie jest mnóstwo Świadectw osób, które dostały łaskę i ich modlitwy zostały wysłuchane.

Gość drugaszansa

Nowenna do Matki Bożej Rozwiązującej Węzły. trwa 9 dni i odmawia się ją na różańcu. bardzo skuteczna modlitwa. zostałam wysłuchana za każdym razem

Oczy mi krwawią jak czytam to i się dowiaduje, że na świecie są tacy głupi ludzie, którzy wierzą w takie balaniuki. Mam nadzieję, że Wam się nie uda, bo pewnie dzieci też będą takie s...iałe.