Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepikojona :(

ból brzucha jak przy owulacji śluzu brak co jest??

Polecane posty

ja wyżej boli mnie dół brzucha tak jak przy owulacji, test owulacyjny wyszedł wczoraj pozytywny ale śluzu brak. dlaczgo? test się myli czy jak ? :((((((((((

pomózcie prosze staram się o dziecko i już zgłupiałąm :// brak śluzu oznacza brak owulacji???

Gość jezu dziewczynoo
nie zawsze sluz musi byc widoczny czasem jest w srodku porpstu troche dystansu i luzu bo nigdy sie nie uda

Gość jezu dziewczynoo
a testy równie dobrze moga sie mylic owulacje mozna sprawdzic tylko poprzez monitornig to ze masz pozytywny nie oznacza ze owulacje bedzie

Dzięki za odzew, nie martwiłabym się gdymy nie to że zawsze śluz był a teraz jak zaczęliśmy sie starać nagle go nie ma.... i mam nadzieje że test się jednak nie myli... ból brzucha potwierdzałby owulację Możę rzeczywiście śluz jest w środku...

Gość jezu dziewczynoo
ja pisze jak chcesz sprawdzic na 100% czy jest owulacja musisz isc na monitoring niestety niel icz nie doszukuj sie tylko sie staraj na luzie

wiem wiem psychika robi swoje ale to dopiero początek starań w sumie nie sądziłam że może być jakiś problem i to mnie po prostu zaniepokoiło :/ bo tyle sie gada o tym śluzie mam po prostu nadzieję że ten cykl nie jest stracony :)

a ja nie chce właśnie tych całych monitoringów bo to właśnie dla mnie już jest popadanie w lekką paranoję a tego nie chce

Gość luz bluz
hmm to wyluzuj dobrze radze a coz jak sie nie bedzie udawalo do roku czasu nie bedziesz miala wyjscia tylko bedziecie musieli zrobic badania ALE MAM NADZIEJE ze nie bedziesz musiala

Gość luz bluz
i nie doszukuj sie problemow tam gdzie ich niema ku sobie olej z wiesiolka i bierz od 1 dnia @ do owulacji mnie tez sie kiedys wydawalo ze mam malo sluzu chodzilam na monitoring i okazal osie ze w srodku bylo tego mnustwo wiec nie zawsze musi byc na zewnatrz

ehh dzięki pocieszyłyście mnie więc narazie trzymam się tego że mam owylację ;) dzisiaj pyk i zobaczymy może się uda :D