Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sinisterrka

Czy facetom jest naprawdę obojętne z kim idą do łóżka?

Polecane posty

Gość sinisterrka

Byleby zaliczyć? Zgodnie z zasadą "potwór nie potwór ..." I kto tu się nie szanuje?

Gość stttefek
a jakie to kobiety maja niby wysrubowane wymagania? Kasa, fura, wzrost, rozmiar członka itp itd... Dla nas ma być chętna i wilgotna...

Gość Wolna251
hehe Witaj Frodo!!! co osoba która chodzi na prostytutki ma do powiedzenia na ten temat?

Kasa, fura, wzrost, rozmiar członka itp itd... To nie sa wysrubowane wymagania, tylko podstawy kolego:)

Gość Wolna251
frodo wiem że jesteś niski ale założę się że jak zwykle przesadzasz. no jeszcze tylko tego by brakowało żeby prostytutka przebierała w klientach....:)

Gość Wolna251
Gośka... faceci i tak tego nie zrozumieją ,im wystarczy że kobieta ma cycki i pipkę!

Gość Wolna251
frodo :) a swoją drogą pamiętasz jak skończył się temacik "jestem biedny głupi i brzydki"?

podaj mi jeden powod dla ktorego atrakcyjna kobieta mialaby sie zwiazac z facetem bez pieniedzy i nieatrakcyjnym fizycznie

Gość Wolna251
frodo... czyli ekskluzywna prostytutka nie pójdzie z każdym?

Wolna- wiem ze nie rozumieja. Im sie wydaje ze kobieta im sie nalezy z samego faktu posiadania penisa. Nie te czasy:)

Gośka - nic takiego nam się nie wydaje:) Ja dobrze wiem,że nie zasługuję na kobietę. Stwierdziłem tylko fakt, że gdyby faceci też mieli wymagania, to i Wy byłybyście w większości samotne

przeciez faceci tez maja wymagania co do wygladu kobiety, tak samo jak ja nigdy nie zwiazalabym sie z niskim i brzydkim tak samo facet nie wezmie grubej i brzydkiej

Gość inwesotr
jeden chuj,bo wszystkie w srodku jestescie rozowe!

tak czy siak wspolczuje ci z powodu twojego wzrostu, bo kase mozna zarobic, auto kupic, wyksztalcenie zdobyc, nawet penisa wydluzyc, a ze wzrostem nie mozna zrobic nic

Gość BNIMANKUN DLADUM
Gnije teń świat! Dwa karły wyższego powalą! Wyższego niższsi und starsi wykorzystają jak ten młodszy i naiwny to żerować będą na jego pracowitości! Bogacza kilku złodzieji biednych okradnie! Jednych zabiją, drugich porwą! Jedni się rozchorują, następni na renty pójdą! Jeszcze inni do innego kraju wyjadą! Reszta doić będzie resztę, aż do konća und do bankructwa! Wielu wszystko oleje! WOJNAAAAAAAAAAA! GWIEZDNE WROTA PEŁNE BŁOTA! BYŁO ZŁOTO, A ZOSTAŁO BŁOTO! NAJPIERW TAŃCE UND PREZENTY, A NA KOŃCU ALIMENTY!