Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara babajaga

Czy ma sens ? Ja 27 lat on 19

Polecane posty

Gość ethrtyhr
do wszelkich matek :-) oj,zebys to wiedziała/wiedział,to co ja przezyłam i z kim,to byś tak nie pisała/pisał :-)

Gość do wszelkich matek
kazdy ma swoje doswiadczenie, ty rowniez nie znasz mojego i wielu innych

Gość stara babajaga
wszystkim nie dogodzisz...jak nie masz powodzenia to jesteś brzydalem, jak u starszych tzn ,że też brzydka bo młodsi się nie oglądają, jak znowu młodsi się oglądają to nie ma szans u "normalnych " :) Taki off topic- przykro się czyta, jeśli matka uważa 19 syna jeszcze za dziecko. Chyba z tego powodu mamy tyle niedojrzałych facetów. Jednak wiek nic nie znaczy, znam dużo 30 latków, którzy zachowują się jak 15 latki

Gość do wszelkich matek
zdanie mam uksztaltowane:) od stereotypow 3mam sie z daleko i kazda osobe traktuje indywidualnie, ale to pewnie wlasnie wynika rowniez z mojego doswiadczenia i obycia, zycia w kilku krajach:)

Gość chromatynka
Mam dokładnie taką samą sytuację. Ja mam 27 lat, stała pracę, mój partner 19 i dopiero zaczyna studia. Poznaliśmy się w fundacji, w której jesteśmy wolontariuszamy, mamy wspólne tematy i pasję. Też bardzo się bałam, ale zdecydowałam się spróbować i nie żałuje! Jesteśmy razem pół roku i jak na razie planujemy spędzić razem życie. Dla jasności dodam, ze nie jest to wynik desperacji, bo jestem atrakcyjna kobietą i na brak zainteresowania mężczyzn nie narzekam.

Gość weronisiaa
chromatynka A jak jest z seksem w waszym zwiazku?

Gość Też mam 27 lat
i nigdy w życiu nie zdecydowałabym się na związek z 19-latkiem. Za parę lat obudzicie się same z ręką w nocniku, a on pójdzie do młodszej.

Gość ethrtyhr
do wszelkich matek ale to Ty piszesz,ze ja autorce zazdroszcze :-)

Gość ethrtyhr
chromatynka W necie wszystkie kobiety sa piekne,zgrabne,inteligentne,majętne ;-)

Gość stara babajaga
A jak zareagowały rodziny , znajomi ?

Gość sznurmur
stara babajaga -------------Przedstaw swojego 19 letniego chłopaka swoim rodzicom,a on niech swoim rodzicom przedstawi ciebie jako swoją dziewczynę,to przekonasz sie ja zareagują :-)

Gość chromatynka
Do Weronisi Z seksem jest w pożądku. On wcześniej miał dziewczynę, ale nie uprawiali seksu. Wbrew tego co tu piszą, chłopcy w tym wieku wcale nie żyją tylko seksem. Czasem kochamy się jak szaleni, czasem wolimy się przytulić i pójść razem spać. Wszystko zależy od osobowości chłopaka. Ja zdecydowanie nie żałuje. Mimo ze się broniłam rękami i nogami przed tą miłością to wpadłam jak śliwka w kompot! Czuje się przy nim jak studentka i dobrze mi z tym! Mam też o tyle szczęście ze bardzo młodo wyglądam (ludzie dają mi 22 lata).

Gość chromatynka
My mamy akurat szczęście, bo jego rodzice uznali że to jego sprawa, jaką sobie wybrał dziewczynę, więc przyjęli mnie bardzo miło. Wiedzieli że długo o mnie walczył i widzą, że jest teraz szczęśliwy. Moim było wszystko jedno, bo u mnie w rodzinie takie związki są (brat ma żonę 7 tak młodsza, a ciocia męża o 5). Jedynie koleżanki się wyśmiewały, ale im powiedziałam, że przynajmniej za 15 lat kiedy ich mężowie będą mieli flaczki, mój będzie mógł, więc dały spokój. :-) Jak się trafi na odpowiedniego człowieka to żadna przeszkoda nie jest za duża.

Gość chromatynka
Ethrtyhr nie powiedziałam czegoś takiego. Stwierdziłam, ze nie narzekam na brak zainteresowania.

Gość stara babajaga
chromatyka, u mnie w rodzinie jest jedno małżeństwo ona starsza o 3 lata wśrod dalszych znajomych (również jego rodziców) jest małżeństwo z różnicą 5-7 lat. Nie wiem jakby jego rodzice zareagowali, myślę,że baliby się o jego studia, ale z drugiej strony wiedzą,że nie jestem jakąś osobą, która mogłaby go popsuć.

Gość chromatynka
Jeśli się kochacie to nie ma znaczenia co pomyślą inni. To wasze życie! Nie pozwólcie nikomu się w nie wtrącać!

Gość fafkaa
chromatynka ty się módl abyś jeszcze za 15 lat była ze swoim tereźniejszym facetem,bo bardziej prawdopodobne jest to,ze kolezanki ,które cie wysmiewały bedą miały facetow,a ty nie bedziesz miała,bo on bedzie wolał młodszą,której nic nie flaczeje :-) Porządek*

Gość stara babajaga
Przykro się to czyta, każda z was zakłada,że za te kilka lat młodszy partner będzie się oglądał za młodszymi dziewczynami. Na to chyba nie ma reguły. Do postu wyżej , a jaką masz pewność,że te koleżanki wychodząc za mąż za równieśników nie będą zdradzone czy porzucone dla młodszych ? Czyli kobiety od najmłodszych lat powinny być przyzwyczajane do myśli,że w pewnym wieku już się jest nieatrakcyjnym i mąż, partner znajdzie sobie młodszą :/ Szkoda,że w polkach jest taka mało pewność i wiary w siebie.

Gość fafkaa
stara babajaga napsiałm to w ramach rioposty na post chromatynka,w którym ona uwaza,ze za 15 lat mężczyznom koleżanek będą mieli flaczki. Ona sam jest starsza i to o 8 lat o faceta,wiec cyce jej opadna,skóra nie bedzie jędrna i jej kochac moze traumęprzezywac:-)

Gość chromatynka
Oczywiście, że może. Ale prawda jest taka, że kiedy te cycki mi już opadna to nie ważne czy będę z 8 lat młodszym czy 8 lat starszym - i starszy i młodszy nie byłby zachwycony. Zostawić "dla młodszej" może zarówno facet młodszy i starszy. Nie na żadnej zależności. To o flaczkach, było po po by uciszyć koleżanki.

Gość fafkaa
chromatynka tu nie chodzi o to,ze ktos kogos zostawi,ale o twoje podejscei do całej sprawy. Myślę,ze z lekka drwisz z kolezanek,które mają albo starszych,albo rówieśników za partnerów. Drwisz z opsób starszych,a sama jestes ta starsza i blizej ci do tej starej niż do tej młodej nastolatki. "Widzisz drzazgę w oku brata swego ,a belki w swoim nie widzisz"

Gość chromatynka
Nie zgodze się. To koleżanka ze mnie drwiła tekstami w stylu, że "zamieniłam łóżko na piaskownice", więc odpowiedziałam w tym samym stylu. I było to na tyle skuteczne, ze skończyły się docinki. A co Ty byś zrobił/a gdyby Ci dogryzali?

Gość nulka 34
ma to sens , moj facet ma 25 lat ja 34 lata , niedlugo panujemy slub , kochamy sie najbardziej na swiecie , wiek nie jest przeszkoda licza sie ludzie i uczucia

Gość nulka 34
taaaa , tak czytam i doznaje szoku , wedlug was kazdy taki mlody predzej czy pozniej pojdzie do mlodszej , a faceci np okolo 40- ki ktorzy maja mlodsze nawet atrakcyjne zony a sobie znajduja 20 - latki i zdradzaja ???? blagam nie ma zadnych regul , to tak jakbyscie twierdzily ze mlodszy zdradzi a starszy nie autorko nie czytaj tego ciesz sie swoim szczesciem w ludzi jest zbyt duzo zawisci by sie radzic tym bardziej na kafe

Gość chyba kocham prawika
bierz go, dobrze brdzie bzykal

Gość wezyfiusz
Pewien znany mi 20 latek zwiazał się z 30 latką,ona zaszła w ciaże,a on z nią i owszem mieszka,zyje itd.ale bardzo czesto jeździ na dziewczynki.Ona niczego nieświadoma i tak zakochana w nim i wg niej on tez nikogo poza nią nie widzi. On tez taki cichy,mądrze myślący,zaradny.

Gość jaka roznica, jak ktos ma w na
turze zdrade, to bedzie zdradzal biezaleznie od wieku, a jak ktos ma zasady to bedzie wierny - wylaza z was kompleksy

Gość jaka roznica, jak ktos ma w na
niezaleznie*

Gość kerafka)
Moj partner jest rowniez kilka lat mlodszy i nie ma najmniejszych problemow, super do siebie pasujemy:). Najwazniejsze jest to co jest miedzy Wami, nie przejmuj sie zawistnymi ludzmi. Mialam wielu chetnych mezczyzn, ale On jest absolutnie najlepszy:)!

Gość pagodda
Ja tam rozumiem,ze kobieta zadowolona jest,ze ma młodszego faceta,ale zawsze sie dziwię facetom,że chca starsze kobiety. Przecież jak facet fajny,mądry,to i kobietę w swoim wieku lub ciut młodsza od siebie znajdzie,która jest równie jak on fajna,mądra.