Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwaaaa

CHCE MILOSCI

Polecane posty

Gość nieszczesliwaaaa
chce byc szczesliwa, szanowana, chce znalezc przyjaciela

Gość bez twarzy hej
ja tez tak mam i ne wiem co dalej

Kto by nie chciał być szczęsliwy i kochny i kochać??!! Większość z nasz tego pragnie. Wielu ma to szczeście. Ale są też tacy co mają to szczęście a nie umieją go docenić i uszanować. I szukają czegoś nowego!!

Jeśli możesz odejdz, albo porozmawiaj z partnerem i starajcie się naprawić wspólne relacje. Jeśli to nie pomoże. Ratuj co się da i nie męcz się w związku w którym jesteś nieszczęśliwa.

Gość nieszczesliwaaaa
oboje macie racje.... tylko ze ja juz dluzej nie mam sily i sporo mnie kosztuje pozbieranie sie po kolejnej awanturze o nic tym bardziej, ze mam wrazenie, ze rozmawiam z murem wiem, nie ma co sie nad soba uzalac, kawa na lawe i tyle... zobaczymy co mi jasnie pan powie ciekawego

Powiem ci jedno skoro nie widzisz szansy by twoje młżeństwo zmieniło się na lepsze to najlepiej się rozstać. Napewno gdzieś jest ktoś kto doneni twoją wartość. Ja sam szczerze mówiąc byłbym zainteresowany poznaniem kobiety która chce być szczęśliwa.

Gość nieszczesliwaaaa
Jarek z założenia to każda kobieta chce być szczęśliwa, nieraz jednak kobiety nie zdają sobie sprawy z tego, że są manipulowane, że nie są głupie jak im wmawia druga osoba, że to nie one, lecz oni powinni udać się do psychologa na rozmowę, gdyż sami nie potafią dostrzec zła jakie wyrządzają Wczoraj odważyłam się i zebrałam siły na rozmowę, no i był zaskoczony że ja się tak czuję, że tyle zła wyrządził, że mu powiedziałam, ze nie będę się bała odejść że ma 2 tygodnie na spakowanie się, tylko że po tym wszystkim nie mam ulgi gdyż nie jestem do końca przekonana o tym że on wie gdzie i dlaczego popełnił błąd-mimo mojego wczorajszego tłumaczenia dlatego wrócę do tej rozmowy dziś/jutro dopóki nie zrozumie o co mi chodzi jest szansa naprawić wspolne relacje, ale to naprawdę będzie jego ostatnia szansa i ostatnia szansa dla nas

I bardzo dobrze zrobiłaś!! Może ta rozmowa dam nu do myślenia że nie jest pępmkiem świata i czegoś go nauczy!! Jeśli się nie zmieni to krzyż mu na drogę. Tobie też coś się od życia należy nie tylko wysłuchiwać krzyków czy awantur. Wiem jedno On dopiero przekona się jaki błąd popełnił gdy cię straci ale wtedy będzie już za późno na przeprosiny!! Dzisiaj takich kobiet jak ty jest bardzo mało które chcą dać szansę na odbudowę związku. Miłość piękna jest jak świat. Pachnie niczym roży kwiat. Daje ciepło ukojenie. Nie opisane też wrażenie. Kto miłości raz skosztuje. Wie jak bardzo ona smakje. Daje ciepło ukojenie. Nie do opisanie wrażenie. Przeszczegajcie więc miłości. Niechaj zawsze w sercu gości. I tej małej i tej dużej. Aby trwała jak najdłużej.

Gość nieszczesliwaaaa
tylko ze ja nie wierze... ja nie wierze w to, ze bedzie lepiej juz 6lat jest jak jest, raz dobrze a raz beznadziejnie

Rozumię!! Czyli jednak nie widzisz możliwości by wasz związek trawł dalej?? Jeśli tak to szkoda marnować życia. Trzeba zacząć żyć na nowo i na nowo poznać kogoś kto będzie spełniał to czego oczekujesz!! Taki ktoś napewno się znajdzie. Może nawet już jest??!! Problem może polegać w tym! Co z dziećmi jeśli macie, takie rozstanie może dużym problemem dla dziecka!! Ja osobiście szukam właśnie kobiety z dzieckiem bądź z parką. Po prostu taka kandydatka jest bardziej odpowiednia z wielu przyczyn. Pierwsza to taka że jestem trochę już za stary by mieć dziecko. Druga to taka że kobieta z dwojgiem dzieci raczej nie zdecyduje się na kolejne. Po prostu dlatego że wiek nie najlepszy by mieć kolejne dziecko a drugie to że czasy ciężkie,

Gość nieszczesliwaaaa
gdyby nie dzieci juz dawno byloby inaczej, nie bylabym z kims takim na pewno, nie walczylabym i w tym cala rzecz teraz sa dzieci... a ja dorobilam sie psychicznego dolka stad moje nastawienie do zycia i brak checi by dalej walczyc po naszej rozmowie widze zmiane, ale to bedzie ze 2mile pracy zanim sie dotrzemy, zanim bedzie ok, my mamy problemy z komunikacja... ech zycie musze zrobic porzadek z soba i ze swoja glowa, musze sie podniesc i wtedy bede wiedziala co dalej pobyt w kraju z dziecmi i kilkutygodniowa przerwa na pewno mi pomoze pozbierac mysli, na jesien bede wiedziala lepiej niz teraz A Ty czemu sam jestes? Nie wierze ze kobiet nie bylo w Twojim zyciu ;)

Były owszem ale zazwyczaj coś było nie tak. Była też prawdziwa miłości, taka o jakiej większość z nasz marzy. Niestery zły los chciał inaczej. Trochę może jest w tym mojej winy bo szukałem kogoś na podobieństwo tej pierwszej prawdziwej miłości. A partnerki z którymi byłem. To wyczuwały. Teraz już jest inaczej. Nie szukam podobieństwa. Tylko kobiety z którą bym się dobrze rozumiał. Kobiety która nie myśli o forsie szybkiej karierze czy ciągłym strojeniu się. Tylko kobiety która jest wrażliwa tolerancyjna. Patrzy oczami duszy człowieka. Kobiety która ceni drugiego człowieka po zawartości serca a nie portfela. Czy taka dzisiaj jeszcze jest??!! Niewiem!! Być może gdzieś jest taki okaz szczęścia.

Nieszczęśliwa Nieszczęśliwa kobieta ciągle zapłakana, W myślach zamyślona w duszy zadumana. Szuka swego szczęścia rano i wieczorem. Zmaga się codziennie ze swoim humorem. Pragnie być szczęsliwa ale nie potrafi. Ciągle ją zły los na codzień trapi. Szczęście jest jak kwiat. potrzebuje wody. Słońca deszczy ciepła i pięknej pogody. Gdzie odnaleść szczęcie. Gdzie uśmiech na twarzy. Czy o tej miłości zawsze trzeba marzyć.

Gość nieszczesliwaaaa
ladne wiersze dziekuje :) oczywiscie ze sa takie kobiety, wiele jednak zatracilo swoja tozsamosc, dalo sie pochlonac pogoni za pieniedzmi do tego stopnia, ze przeliczaja czy im sie w prezentach zwroci imprezka urodzinowa dla dziecka... jestem chora jak sobie o tym pomysle jak bardzo ludzie sie zatracili w przeliczaniu pieniadze sa dla ludzi a nie ludzie dla pieniedzy, tylko ze czasem nie zdajemy sobie sprawy z tego, ze pieniadz zaczyna rzadzic nami jak wyjechalam za granice zaczelam zarabiac i nie brakowalo mi kasy na nic, jednak czym wiecej mialam na koncie tym bardziej pusta czulam sie przez to w srodku... czegos brakowalo, nigdy nie zapomne tego uczucia pustki dzisiaj jestem biedna ;) ale szczesliwa-mam dwoje dzieci i dla nich zyje pieniadze nie byly wyznacznikiem szczescia w mojim zyciu i nigdy nie beda ale mam takie znajome w mojim otoczeniu ktore plawia sie w drogich ciuchach i kosmetykach... mimo ze maja dzieci i mimo ze mezowie nie zarabiaja wcale az tyle by sie obnosic z tym jakie sie kosmetyki czy markowe ciuchy posiada jednakze pocieszajace jest to, ze wiecej jest tych kobiet ktore maja madre podejscie do pieniedzy, a takich o jakiej Ty marzysz takie tez sa i jestem pewna ze znajdziesz dokladnie taka, jakiej szukasz :) nota bene w tak malej polonii jak tu u nas ''na wsi'' jak to zwyklam mowic, wsrod 10mam dwie to takie o jakiej piszesz - to taka moja mala sonda ;) wiec sie nie poddawaj i szukaj swojego szczescia :) powodzenia :)

No tu się z tobą zgadzam forsa zmienia ludzi na gorsze!! Może nie wsztstkich ale naoewno większość!! Im wiecej człowiek ma tym więcej by chciał. I ciągle mu mało!! Skąd jesteś jeśli mogę wiedzieć i jak mają na imię twoje pociechy?? Może nie powinnem pytać ale dobrze mi się z tobą tu pisze. I chyba nadajemy na tych samych falach. Ja swój wolny czas spędzam w domu lub u znajomych na grillu. A co dwa tygodnie po ciężkiej pracy chodzę do Sauny w Termach Rzymskich. Sauna to naprawdę znakomity wypoczynek!! Człowiek może się zrelaksować wypocząć. To znakomity relaks dla ciala i ducha. A jak Ty spędzasz swój czas i jak masz na imię. Pozdrawiam Jarek!!

Gość nieszczesliwaaaa
mam na imie Ania i wolalabym aby reszta nie poszla publicznie jesli nie masz nic przeciwko Obecnie moje glowne zajecie to prowadzenie domu i zajmowanie sie dziecmi W weekendy najlepiej dopoczywam wsrod dobrego towarzystwa, tzn starych przyjaciol,na lonie natury, lubie tez i czesto zabieram rodzinke na wycieczki, czesto te wycieczki sa nastawione przede wszystkim na dzieci i na to by one mialy frajde z wycieczki, ja sie juz najezdzilam i jeszcze sie najezdze sama - jak one podrosna i dojda do wniosku ze na wycieczke z rodzicami jechac to siara ;) mysle ze to buduje wiez miedzy nami, czas tak szybko leci, ani sie obejrze a one beda mnie przerastaly Jak odchowam chcialabym zwiedzac swiat :) to takie moje skromne marzenie, na razie w wolnym czasie wylaczam sie z ksiazka na pare chwil-tyle mi zostaje po calym dniu Powiedz mi cokolwiek wiecej o sobie-co chcesz, nie potrafie zadawac pytan z glowy-tym trudniej mi to przychodzi podczas korespondowania przez internet

Ok rozunię że tu na necie lepiej więcej informacji nie podawać. To też fajnie spędzasz swój wolny czas. Podróże po świecie Hm! Hm! Hm! bardzo piękne marzenia w prost do pozazdroszczenia. Chyba każdy chciałby tak podrózować po całym świecie. N.P Statkiem wycieczkowym po morzu Śródziemnym!! Tu w Polsce taka podróż to jest niemożliwa dla zwykłego człowieka. Po prostu zbyt mało zarabiamu, no ale pomarzyć można tego nikt nie morze nam odebrać takich marzeń. Cóż mogę powiedzieć o sobie??!! Mam 45 lat jestem kawalerem mieszkam na Śląsku. Z natury jestem romantykiem, lubię górskie wycieczki najchętniej po Tatrach i Zakopanym. Właśnie Zakopane i Tatry to moja pascja. Lubię też rowerowe wycieczki. chociaż ostatnio więcej poruszam się na skuterku niż na rowerze. Po prostu nie mam za bardzo skim wybrać się na rowerek. Dawniej owszem jeździło się i to sporo z kolegami czy z koleżankami. Ale teraz nikt nie ma czasu albo pracują albo mają rodziny i obowiązki. Lubię też czytać Poezję i trochę pisze wiersze. Mam ich już sporo. Co jeszcze mogę powiedzieć i sobie. Pracuje na budowie u kolegi praca trochę ciężka jak to na budowie ale nawet nie zła kasa z tego jest. Książek raczej mało czytam bo i nie ma kiedy. No może zimą to od czasu do czasu to się coś przeczyta!! Za granicą trochę pracowałem a mianowicie w Francji nawet dobrze zarabiałem ale musiałem zjechać po 7 miesiącach bo mama źle cię czula. Praca była bardzo fajna pracowałem jako pracownik gospodarczy ogrodnik w dwóch domach z ogromnym ogrodem. A tą pracę załatwiła mi Przyjaciółka Marlena która pracuje tam już prawie 20 lat.

Gość nieszczesliwaaaa
Marzenia nic nie kosztuja :) wiec nie ma czego zazdroscic ;) ja wyjechalam z kraju gdyz szukajac pracy natknelam sie na niewlasciwe traktowanie przez pracodawcow, wykorzystywanie, bylam nie doceniana, pracowalam ponad sily, ciagnelam nadgodziny a pieniadze za to mialam marne, pomijajac wogole fakt, ze u nas znalezienie pracy to wielkie szczescie. Czulam sie jako jednostka niepotrzebna, czulam ze gdzies moze byc inaczej. Tak sie zlozylo, ze moja kolezanka wyjechala na wyspy i obiecala mi ze jak tylko bedzie miala mozliwosc to mnie sciagnie. Nie bylo to latwe, gdyz Polska nie byla jeszcze w unii, ale okazalo sie calkiem wykonalne. Z zamiarem zarobienia pieniedzy i powrotu po okolo pol roku, zostalam jednak na dluzej niz planowalam. I jakos sobie ukladam tutaj zycie, choc doskwiera mi brak mozliwosci realizowania sie zawodowo w obecnym momencie i po trochu samotnosc-wszyscy bliscy zostali w kraju.

I zagranicą trafi się na nieuczciwego pracowawcę!! Jednym się udaje znaleśc dobrą pracę drugim nie. Marlenie akurat się udało. Na początku pracowała jako opiekunka do dziecka oraz pomoc domowa. Posprzątać ugotować obiad też były w jej obowiązkach. Przez 11 lat pracowała jako opiekunaka aż w końcu w 2004 roku otwarła własną firmę pośrednicstwo pracy. Nawet jej bardzo dobrze się wiedzie ściąga ludzi z Polski i oferuje im prace w różnych dziedzinach! Do Polski nie ma zamiaru wracać dopiero jak pujdzie na Emerturę chce wrócić. Jakby nie było dzięli niej trochę kasy zarobiłem np przy generalnym remoncie jej domu tu niedaleko około 10km od mojej miejejscowości. Do kraju czasem przyjedzie tak 3 do 4 razy w roku na tydzień. Ma tu swoją mamę i siostrę. A ty Aniu zostajesz tam już na zawsze czy chcesz wrócić po klku latach??!! Chyba ci brakuje koleżanek i kolegów z dziecięcych lat czy szkolnych??

Gość nieszczesliwaaaa
''I zagranicą trafi się na nieuczciwego pracowawcę'' - tak i to na niejednego, ja mialam wiekszego pecha w Polsce... szkoda gadac po prostu Oczywiscie ze sie teskni za przyjazniami z lat szkolnych, jednakze tak samo jak w Twojim przypadku-kazdy ma juz swoje rodziny i obowiazki, wielu z mojich znajomych porozjezdzalo sie tez po swiecie. Wiec nawet gdybym wrocila to i tak nie bedziemy z soba spedzac tak czas jak dawniej. Zawsze staram sie znalezc czas na stare znajomosci jak jestem krotki czas w Polsce, ale jak sie ma dzieci to i z tym roznie bywa. Zazdroszcze Twojej przyjaciolce ;) moze mnie sie tez kiedys powiedzie i zaczne zarabiac pieniadze :) milo sie czyta o tym ze komus sie udalo i ze sie uklada. Ja na razie nie planuje wracac do kraju, mam plany i pomysl na zycie tutaj. Moze jak bede emerytka, ale i to nie jest powiedziane. Raczej widze siebie jako turystke odwiedzajaca wszystkie te miejsca na ktore nie mialam czasu bo dzieci, bo praca itd... Polska to piekny kraj ktory ma swoja historie, a ja jak juz wiesz bardzo lubie podrozowac, wiec raczej w taki sposob bede spedzac swoja starosc ;)

Witam w Poniedziałkowy wieczór!! Wczoraj wybrałem się do Saun w Termach Rzymskich na całodzienny wypoczynek w tamtejszych saunach. Naprawdę znakonicie zregenerowałem siły po tygodniu pracy. Seanse które tam się prowadzi znakomicie na mnie dzialają a w szczególności Seans z mocną miętowy z kryształkami mięty. Seans ten znakomicie działa na zatoki i oczyszcza drogi oddechowe. To co niepotrzebne zejdzie z zatok i człowiek czuje się jak nowonarodzony. Lubię też piling solny też bardzo fajny seans na którym naciera cię ciało solą morską z olejkami eterycznymi a sól pachnie róznymi owocami n,p truskawką czy arbuzem bądź cytrusami. A ty Aniu masz gdzieś w pobliżu Sauny?? Gdybyś chciała zobaczyć wystrój Term Rzymskich w Czeladzi to znajdziesz je w Goglach. Wczoraj też była unas straszna burza i obfite opady deszczu z gradem. Czegoś takiego jak żyję nie widziałem z nieba to lało się jak z wiadra a do tego gruby grad padał. Dzisiaj jest już chłodniej i takie orzeźwiające powietrze i zupełnie lepiej się oddycha niż wczoraj. Jutro już do pracy dwa dni wolnego pzeleciało jak z bata strzelił i na nowo przez cały tydzień do pracy. Na tym kończę i pozdrawiam cię wraz z twoimi pociechami!!!!! juy

Gość nieszczesliwaaaa
Niesamowite jak mi ten tydzien zlecial!!! Myslalam zeby odpisac wczesniej, jakos wieczorkiem, ale tak sie sklada ze zasypialam razem z dzieciakami, w ciuchach by sie przebudzic w srodku nocy... Prowadzenie domu to wcale nie jest lekka praca. Odliczam dni do wyjazdu, mam nadzieje ze troche chociaz odpoczne. Moze sie wybiore do sauny w Polsce, kiedys chodzilam dawno, dawno temu. Do koedukacyjnej sie jednak nie przekonam, jestem wstydzioch! Zgadzam sie z Toba ze sauna to dobry wypoczynek, wiec bardzo mozliwe ze pojde-jesli sie tylko nadarzy okazja. Mam nadal kontakt z kolezankami z lat szkolnych i czasami sie spotykamy, jesli to tylko mozliwe-one maja swoje zycie, ja swoje, wiec nawet gdybym mieszkala na stale w Polsce to podejrzewam ze za czesto bysmy sie nie spotykaly. A tutaj fakt jestem troche jakby odizolowana, ale zawsze jak jade do Polski laduje baterie. Tymczasem koncze, chyba jestem przepracowana bo zamykaja mi sie oczy a dopiero jest po czwartej.... pora na kawe pozdrawiam :)

Wcale ci się nie dziwie że zasypiasz na kanapie po przyjściu z pracy. Czasem mam to samo!! Pracując na budowie po 10 godzin Tym bardziej teraz kiedy tu na Śląsku panują straszne upałt. Już od tygodnia w słońcu tęperatura sięga 55 stopni i jest strasznie duszno a na dodatek pracujemy prawie w samym Centrum miasta gdzie ruch samachodowy jest olbrzymi. To dodatkowo męczy człowieka!! Po przyjściu z pracy najczęściej wolę poleżeć i odpocząć. W nocy też się nie da spać bo duchota straszna a jak nie duchota to znów Burze przechodzą i tak wkoło jak nie jedno to drugie. W Saunie w Termach też obowiązuje strefa nagości, można jedynie być okrytym ręcznikiem, chociaż mało kto okrywa się ręcznikiem w Saunie czy na seansie. Po holu korytarzu czy resteuracji chodzi się okryty ręcznikiem ale do jakuzzi czy basenu to już nagolasa. Na początku też mialem obawy podobnie jak większość osób które pierwszy raz zawitały do Term. Kiedyś wybrałem się z koleżanką też na początku wstydziła się ale w miarę czasu przełamała wstydz widząc innych uczestników. Teraz nawet polubiła tam wpadać, gdyż po pobyciu kilku godzin poprawia jej się samopoczucie i humor!! Fajnie że urlop będziesz spędzać w Polsce a czy można wiedzieć w jakim regionie Polski??!! Ja planuje na wypoczynek wybrać się jak zwykle do Zakopanego. Tam najlepiej wypoczywam!!! Na tym kończę i pozdrawiam was z gorącego Śląska!!

Gość nieszczesliwaaaa
Co do wypoczynku to prawdopodobnie sie wybierzemy nad jezioro razem z mojim bratem i jego rodzinka, oni tez maja dzieci w podobnym wieku jak nasze wiec dzieciaki nie nudzilyby sie. Mysle ze to beda okolice agowa i Borow Tucholskich. Sauna? Pewnie bym sie przelamala saunowac w koedukacyjnej, pamietam jednak do dzis jak jedna kobieta w zimie pytala czy chodze na solarium gdyz mam takie opalone nogi-jak sam widzisz kobiety patrza, wiec mezczyzni tym bardziej :) Ale fakt - atmosfera jaka panuje w saunie jest super, troche jak inny swiat-totalne oderwanie od codziennosci jakakolwiek ona nie jest. Mam na pewno w planach pojechac tam, gdzie sie wybierasz, ale kiedy to bedzie tego nie wiem. Moze zima, zobaczymy. W Polsce jest mnostwo miejsc ktore chcialabym zobaczyc i w nich odpoczac, zabrac dzieci. Nie moge sie juz doczekac wyjazdu :)

No ja też wolę chodzić do Sauny zimą. Po prostu lepiej się wówczas wypoczywa. No i lepiej się człowiek zacharuje fajny jest też efekt wyjścia z gorącej sauny sięgającej nawet do 130 stopni na 25 stopniowy mróz. Nie czuje się nawet zimna przez 4 do 7 minut!! Teraz mamy Saune na dworze tęperatura sięga ponad 50 stopni więc sauna jest za darmo, ale to nie to samo niby podobnie ale roznica jest i to duża. Bory Tucholskie trochę daleko od śląska bo to pod samą Warszawą ale podobno bardzo tam ładnie z tego co mi wiadomo!! Ja jak już pisałem wcześniej w sierpniu pojadę do Zakopanego gdzieś na 5 dni do tygodnia. Też się już nie mogę doczekać wyjazdu. Zakopane to dla mnie wyjątkowe miejsce gdzie lubię przebywać po prostu dobrze się tam czuję. W przyszłym roku planuję wybrać się na Wyspy Kanaryjskie awet nie drogie takie wczasy bo koszt to do 2000zł z pełnym wyżywieniem i z wszystkimi wygodami!! Dziś pracowałem do 14tej bo sobota i jak to w sobotę kończy się wcześniej. Natomist wieczorem planuje Rybkę z grilla a mianowicie Pstrąga u znajomych. Rybka już od wczoraj się marynuje więc z pewnością bedzie smaczna. A może zaplanujecie wypoczynek w Zakopanym zamiast w Borach Tucholskich?? trochę dalej ale i klimat lepszy!! Pozdrawiam i życzę miłego Weekendu!!

Gość nieszczesliwaaaa
Dziekuje!!! Tak sie sklada ze juz kolejny weekend mam za soba, ech jak ten czas leci do starosci... niewiarygodne ze nasze zycie to jedna setna sekunda w kosmosie... czasami mam wrazenie ze naprawde tak jest, a czasami jedna minuta zdaje sie byc cala wiecznoscia i wszystko wokolo jest tak silnie odczuwalne, cala rzeczywistosc

No niestety czas nieubłagalnie biegnie do przodu!! A jeszcze niedawno były lata 90te!! Chodziło się na koncerty Disko Polo!! Te lata chyba były najpiękniejsze tworzenia się nowych Grup Disko Polo!! Ileż było fajnych przebojów takich zespołow ja Boys Classik Bayer Full Akcent czy wielu innych. Dziś już to nie to samo Grup wokalnych coraz więcej a fajnych piosenek coraz mniej!! Teraz sięgam pamięcią w jeszcze dalsze lata mojej młodości!! Koniec lat 80ty!!! To były czasy kiedy z koleżankami i kolegami jeździło się nad jezioro do sąsiedniej wsii!! Paliło się ognisko piekło kiełbaski na patyku Grało na gitarze i śpiewało. Czasami siedziało się do samego rana przy ognisku. Patrzało w gwiazdy myślało o swojej przyszłości o swoich marzeniach i miłości. Dziś już tego nie ma każdy zabiegany obowiązkami pracą!! A i ludzie się zmienili na gorsze. Młodzierz nie ma pomysłu na życie więć najczęściej sięgają do kieliszka lub po narkotyki. Naprawdę jak się tak pomyśli to ręce opadają co nasz Rząd zrobił z tym krajem i jak zmienił ludzi!! Ale my przynajmniej mamy co wspominać z lat młodości bo chociaż to były ciężkie lata nie to co teraz wszystkiego czego zapragniesz jest na wyciągniecie ręki. Wówczas tego wszystkiego nie było ale każdy pomgał drugiemu. Ty załatwisz to A On tobie znowu coś innego!! Hmmm!! Chyba się trochę rozmarzyłem tymi wspomnieniami z przed lat. No ale chyba mi ich brakuje więc dlatego!! Pozdrawiam i życzę miłego dnia!!

Gość nieszczesliwaaaa
... gitara, ognisko i kielbaski... ech, do tego najlepiej jak dla mnie nad jeziorkiem albo nad morzem, przy zachodzie slonca na dzikiej plazy Ludzie oddalaja sie od siebie, kazdy pedzi za pieniedzmi ktore daja im poczucie niezaleznosci i spelniaja potrzeby i zachcianki, swiat sie zrobil materialostyczno-egoistyczny, choc jakas czastka ludzi probuje zyc inaczej...