Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brudaska22lata

jak najdłużej w żuciu zdarzyło wam się nie myć...

Polecane posty

Gość brudaska22lata

mi 2 tygodnie, miałam ferie pod koniec liceum siedziałam sobie w domu i się nie umyyłam ani razu przez 2 tygodnie ani ciała, twarzy, głowy czy zebów. ale powiem wam , że wcale nie śmierdziałam ! widocznie mam taki fajny organizm, że nie smierdze :>

Gość tyutyu
psioszka nie smierdziala?:D

Gość brudaska22lata
o dziwo nie!

Gość brudaska22lata
up up

Gość manio ciekawski=)
A skąd wiesz, że nie śmierdziałaś?

Gość informatyk___
masakra. 2 tygodnie? Mi to 2 dni.

Gość brudaska22lata
wiem bo się wąchałam i po za tym przyjmowałam koleżanki i żadna mi nic nie powiedziała, bardziej ja czułam od nich że się spociły w drodze do mnie :> informatyk___ niektorzy tak maja, że nie śmierdzą, a niektórzy w połowie dnia nadają się do kapieli to zależy od organizmu chyba i tyle...

Śmierdziałaś , śmierdziałaś .Czy domownicy nie kazali Ci się umyć , mnie by matka od razu zagnała ;-) , po za tym ja mam tak , że sie muszę często hm ,, dezynfekować ' ' ;-)

Gość vggdvgb
2 tygodnie.Leżałam w szpitalu byłam tak słaba ,że nie byłam w stanie sie umyć...zreszta byłam podłamana i nie miałam ochoty nawet się myć.Podejżewam ,że może oś tam zalatywało odemnie ale nie czułam miałam katar:D

Gość coś koło 5-6 dni
.

Gość kurde nie orientuje sie w tych
ja bym tak nie mogła. pyska nie umyć :o musze sie myc cala dwa razy dziennie (prysznic) bo czuje sie zle. moj rekord to chyba dwa dni. ( ale tylko ciało)

Gość brudaska22lata
aż tak kontrola rodziców w tym czasie daleko nie sięgała żeby kazali mi się myć, raczej nic o tym nie wiedzieli czy sie myje czy nie przez ten czas. jak mnie widzieli to nic nie mówili że brzydko pachne czy cos, nawet raz mi pwiedzieli jakie mam ładne włoski (bez sarkazmu)

Jasne wszyscy 2 razy dzienie prysznic biora a w komunikacji miejskiej smierdza tylko turysci 🖐️

Gość informatyk___
nie jeżdżę komunikacją :)

Gość brudaska22lata
niegdy nie waliłam jak te tramwajowe śmierdziuszki, do tego zmieniałam ubrania normalnie może wszyski brzydki zapach wsiąkał w ubrania :>

Gość dkjfkdjfkdjkd
wiesz człowiek swojego zapachu nie czuje bo sie przyzwyczaja , rodzinka również mogła się przyzwyczaić do twojego zapachu przebywając z toba pod jednym dachem , a koleżanko .. no cóż zapewne głupio im było zwrócić Ci uwagę ( choc załoze sie ze byłać po ich wizycie niezle obgadana ) Majtki chociaz zmieniałaś ?:D:D:D

Gość Pinkiiiiii
najdłużej 4 dni. Nie ma być z czego dumnym, dopadł mnie weltschmerz i brak chęci do życia. Dziwne uczucie tak potem sie umyć, dziwne, ale miłe.

Gość brudaska22lata
tak tak bielizne i ubrania zmienialam normalnie - majtki codziennie, reszte ciuchów co 2-3 dni

Gość karolinka9999
jeju (spalę się ze wstydu) 3 dni :( dziewczyny, ale byłam tak rozłożona grypą, że nawet siusiu robiłam tylko dwa razy dziennie (nie mogłam wstawać) ...jadłam tylko rosołek i ogólnie była tragednia... kiedy po tych 3 dniach WYKĄPAŁAM SIĘ i ZMNIEŁAM pościel, poczułam się szczęsliwa! haha

Gość Pinkiiiiii
hah jak miałam grypę też nie sie myłam, bałam sie ze zemdleje jak się tylko trochę poruszam, gorączka 40 stopni, tylko mój pies chciał wtedy ze mną przebywac dłuzej w jednym pomieszczeniu.

Gość brudaska22lata
hihi ja po tych dwóch tygodnich poczułam się nowo narodzona :>

Gość brudaska22lata
znikam na dzis juz kafeteri, i chyba dzisiaj nie wezmę kąpieli

Gość lenka55
oj 2 dni ale robie sobie w weelend dzien trola ale pysk i zeby mussze bo haaftowac mi sie chce

Gość ja podobnie jak karolinka
nie mylam sie 3dni i to przez grype,tak mnie rozlozylo, ze masakra,nie mialam sily wstawac tylko do ubikacji jakims cudem, tak mnie wszystko bolalo, rece, nogi, glowa..a drugi raz nie mylam sie 2dni bylam na przystanku woodstock ale mialam chusteczki odswiezajace i wode w sprayu

Gość jhrtyr
1 tydzien

Raz mi wypadł jeden dzień. Bóle porodowe złapały mnie nagle i od razu co dwie minuty. W domu bałam się wejść do wanny, że urodzę, nie wyrobię się do szpitala, a w szpitalu leżałam i leżałam cały dzień, dopiero kolejnego dnia rano doczołgałam się pod prysznic.

Gość miałam taki krótki
okres w zyciu ze przeniosłam się na działke i czesto odłączali wode nawet na kilka dni spotykąłam sie wtedy z takim grubaskiem który strasznie duzo szczekał o higienie niby się mył dwa razy dziennie a jak sciągnął buty to porzygać się szło taki smród ,on tego nie czuł twierdził ze nie ma węchu przez alergie i ten frajerek przyjebał sie do mnie ze brałam prysznic co drugi dzień , zima ,ja bez pracy to szczerze mówiąc nie pociłam się wogóle a ten huj tak mnie dołował docinkami o brudasach a jak mu powiedziałam ze z walącymi stopami nie ma prawa krytykować mojej higieny powiedział ze kłamie bo on nic nie czuje , pogoniłam go

Gość gość
Z tydzień chusteczkami samymi w szpitalu więc czuje się usprawiedliwiona.