Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26latek z Warszawy

Jak przekonać kobietę do imprez sportowych?

Polecane posty

Gość 26latek z Warszawy

Pomijam już Euro 2012. Jesteśmy już prawie dwa lata ze sobą. Moją pasją m.in jest sport ale też oglądanie meczów piłki nożnej, koszyków etc. Lubię chodzić na mecze ale moja Luba niestety tego nie podziela. Ani to ze mną nie pójdzie do strefy kibica w Warszawie ani to na mecz Legii tylko by siedziała w domu. A teraz kupiliśmy Playstation 3 to jeszcze trudniej wyciągnąć chociaż na spacer ;) Jak przekonać kobietę do meczów? I tak się zmusza oglądając w TV ze mną wszystkie mecze. Była na jedynym meczu i to jakim w Lidze Mistrzów na stadionie FC Barcelony Camp Nou. Ale nawet tamta atmosfera nie przekonała Jej do tych oczywistych emocji, które się przeżywa podczas takich imprez.

Gość 26latek z Warszawy
A trochę zazdrością patrzę u znajomych jak ich narzeczone/żony chodzą z Nimi na mecze, ubierają się w barwach...

Gość 26latek z Warszawy
A trochę zazdrością patrzę u znajomych jak ich narzeczone/żony chodzą z Nimi na mecze, ubierają się w barwach...

Gość kaśkalllllllllllllllllllllllll
Ja lubię piłkę nożną ,nie trzeba mnie przekonywać :P

Gość 26latek z Warszawy
Ty lubisz a moja Kobieta nie cierpi i chcę przekonać :]

Gość 26latek z Warszawy
A mi chodzi aby zabrać na mecze. Chcę 16 października wziąć na Stadion Narodowy w meczu Polska - Anglia w eliminacjach do Mistrzostw Świata.