Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brunett

Czy kobiety lubią mądrych facetów?

Polecane posty

Oczywiście, że lubią mądrych facetów. Mądry zabawi ją rozmową w czasie gdy czeka na swojego inteligentnego chłopaka który na pierdoły nie tracił czasu. To, że potrafisz cytować książki z pamięci nie czyni nikogo z automatu pociągającym. Jest się wtedy tylko dziwakiem. Ty dziękuj pany bogu, że chociaż przystojnym.

Gość Brunett
Widzę, że dyskusja się rozwinęła :) Co do doktoratu - robię go właśnie z medycyny i nie ukrywam, że nie robię tego ponieważ taki mam sposób na życie albo nie dostałem innej pracy i chciałem coś ze sobą zrobić tylko dlatego, że moje wieloletnie badania podczas studiów poprowadziły do tego że znalazłem pewne mechanizmy które jeszcze nie były zbytnio badane na świecie i chce to zbadać opublikować i dzielić się wiedzą. Również się zgodzę, że studia doktoranckie dla niektórych to dalszy etap i nie prezentują wiedzy na tym poziomie a tytuł mają. Ja nie mówię, że wszystko wiem ale w danym temacie w którym się specjalizuję miałem więcej nagród jako student niż niejeden doktor na katedrze. "dziwakiem" może trochę jestem .. bo aby coś badać, odkrywać itp trzeba się temu poświęcić. Ja to robię dla frajdy tak jak prowadzę zajęcia ze studentami nie dla pieniędzy tylko uważam, że nie ma nic fajniejszego od dzielenia się wiedzą. Dziwią mnie uszczypliwe komentarze ponieważ chciałem uzyskać odpowiedz jedynie na pytanie - czy wykształcenie przyciąga kobiety czy wręcz przeciwnie. A dyskusja poszła w stronę wartości doktoratu? Tak jak mówię znam swoją wartość i nie robię tego ponieważ chce się dowartościować - uwielbiam badać odkrywać i przekazywać tą wiedzę. Pieniądze.. kurcze.. Pasja to jest coś więcej niż pieniądze. Na szczęście mało nie zarabiam:)

Gość ghghghghgghgh
Dzwne że taki nteligent a tego nie zrozumiał ;) ale On może tylko "wykształcony" :P olala. Wręcz słyszałem takie teksty: jestem zbyt głupia dla Ciebie.." tak naprawde, to nie jestes w jej typie,moze nie odpowiadaja jej twoje nawyki, moze nie podobasz sie wizualnie etc. dziewczyna nie chciala cie urazic i walnela takim tekstem

doktorat z medycyny to inna sprawa to podnosi wartość zawodową 'a poza tym to trudna działka w takim razie zwracam honor i gratuluję

Gość ghghghghgghgh
z tym poniższym też się zgadzam ;) ty nie ejstes mądry...... ja powiem tak: żaden mądry facet nie zalozylby tematu na tym forum i to jeszcze takiego w ktorym robi z siebie niemal Boga bo pisze doktorat.

Gość Duval3
Warto się tutaj odnieść do natury. Zastanowić jaką rolę ma facet przyznaną przez ewolucję? Facet ma być płodny, upolować pożywienie i obronić bliskich. Nie ma tu słowa o rozwiązywaniu całek itp. Stąd kobiety unikają zbyt inteligentnych ponieważ nie tego szukają. Facet ma być silny, odważny, wytrzymały i zdrowy. Jeśli jest przy tym mądry no to ok. Ma to niewielkie oznaczenie

Gość gość
A jeszcze ważniejsze żeby miał kasę . Tak tak .