Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliiiiiś

jakiej marki pampersy poleciacie dla noworodka?

Polecane posty

Gość oliiiiiś

prosze o opinie

Gość kolka123456t
moze nie na temat ale na pewno nie polecam huggisow new born, moj byl sredniaczkiem, wazyl 3,3 kg a doslownie topil sie w tych pieluchach... wyciecie na pepek bylo za wysoko, wg mnie lepiej poszukac czegos innego.

Gość oliiiiiś
Ja myslalam nad pieluszkami happy, moj starszy syn nosil je ale zaczelam je kupowac chyba od rozmiaru 4 i nie wiem jakie są te dla najmniejszych dzieciątek... Synowi kupowałam od rozmiaru 1-3 Pampers ale nie zawsze bylam zadowolona, zdarzaly sie przecieki...

Gość zapomnialam nicka
zacznijmy od tego ze pampersy to marka a ty pytasz o pieluchy na pewno nie polecam z wycieciem na pepek bella happy chyba. sa ogromne. moj syn urodzil sie z waga 3350 a te pieluchy prawie po pachy mial wiec i tak trzeba bylo wywijac, uzuwalam pampersow pozniej przerzucilam sie na dady po trzech miesiacach

Gość jhsgwudyeui
PAMPERS SA NAJLEPSZE TYLKO TE POLECAM.

Ja uzywalam rossmanowskich jedynek, potem dwojek. Moze troche grube ale ta siateczka fajnie wchlaniale rzadkie kupki

Gość miszkowata
Oryginalne Pampersy. Dada przeciekały, zastanawiam się jeszcze nad wypróbowaniem Huggisów, ale póki Mały ma idealną skórę na pupie, to nie chcę ryzykować z innymi pieluchami.

Do roku czasu używałam z firmy pampers - dla mnie rewelacja. Miałam później do czynienia z : huggisów - ciągle przeciekały mimo że rozmiar był odpowiednio dobrany. Dada - za sztywne. happy - byłam zadowolona.

Gość miszkowata
Happy u nas odpadły, bo były nieco za sztywne, no i Mały przesikiwał po nóżce- okazało się, że chyba ma za cienkie udo na rozmiar pieluchy, bo odstawała od nóżek.

Gość bbbbbbbbbbbbbby
'jakiej marki pampersy' to masło maślane, bo pampersy mogą być tylko marki pampers inne to nie pampersy tylko pieluchy tak jak adidasy są adidasa, a nie nike'a a walkman jest sony, a nie panasonic'a

Gość gyuiokjhyuikjnhukm
ja polecam pampersy!!! i tylko te! są świetne,chłonne i dziecku nie odparzaja pupy :).

Gość Malinowa herbata
pampers. huggis przeciekaja i te wyciecie na pępek jedna wielka ściema :)

Mam pampers premium care i są super:) jak jest promocja to cena niewiele większa a komfort super.

Gość rocznik90
ja polecam Toujours z Lidla :) są chłonne nie przeciekają są mile w dotyku i jest przystępna cena :) używałam z Dady ale były za sztywne i parę razy przeciekły :( Pampers Sleep & Play są tez w miare ok ale nie sa rozciagliwe tam gdzie sa rzepy i mnie drażni zapach ich.

W szpitalu gdzie rodziłam używali Happy, z domu miałam Pampers Care - owezsem te drugie lepiej się układały na pupie, ale przecieki zdarzyły się w obu. inna sprawa że mój Maluszek nie był taki mały - bo na wstępie miał 4400 g i 60 cm więc od razu mógł nosić rozmiar 2. Happy sa na pewni bardziej chłonne niż Pampers, ale przy wrażliwej skórze warto dzieciaczka częściej przebierać. Po miesiącu przeszliśmy na pieluszki z Rossmana i do teraz ich używamy na zmianę z Dadą- te trzeba częściej zminiać, ale przy obecnych temeraturach to plus, a synkowi wygodniej się w nich przemieszczać bo sa miększe i lepij wyprofilowane w udach.