Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dixi 78

Czy spotkaliście się z kimś z kafeterii w realu?

Polecane posty

Jeśli tak to z Kim? Jakie wrażenia? Czy potwierdziło się to co dana osoba pisała? Jak wyglądało spotkanie? Czy było tylko jedno czy więcej?

Ja się spotkałam z Perwersją. I było fajnie. :) Poznała moich znajomych, którzy ją polubili, upiłyśmy się troszkę, zrobiłam nieudane placki ziemniaczane, pogadałyśmy sobie i dalej się lubimy, więc wszystko gra. :)

A czy jakaś pani spotkała się z jakimś panem? Lub czy jakiś pan spotkał się z jakąś panią i jakie wrażenia, relacje pozostały?

Leviatan ile Ty już szukasz tej swojej połówki? Chyba dość długo. I co, żadna nie chce? :-) to tak na marginesie pytanie :-)

Gość facet z kultura osobista
tak spotkalem najpiekiejsza kobiete kiedykolwiek poznalem szkoda ze ma nie pokolei w glowie

nie ma o czym mowic pokochałem i nasze drogi sie rozeszły to wszystko

dlaczego się rozeszły? sorki za wścibstwo, ale to jakaś ciekawa historia. Co poszło nie tak? nie sprawdziłą się wirtualna znajomość?

Gość Perw mobilna
6 osób jeśli dobrze licze. Z 3 osobami utrzymuje stały kontakt i powtarzam lub zamierzam powtarzać spotkania. Z dwiema utrzymuje kontakt sporadyczny. A placki były bardzo dobre wariatko! :D I jeszcze sikalysmy za przystankiem. :classic_cool:

znajomosc pare lat na zywo ja kochalem ona tez ale tych co ja krzywdzili

facet z kultura osobista to nie wesoło Leviatan tłumu nie musisz lubić, ważne, zebyś lubiał we dwoje :-) Powodzenia w szukaniu :-)

Gość Albatros34
Spotkałem się z 5 laskami z kafe z tego 4 przeruchałem :)

To wyjdź gdzieś, nie zaszywaj się w domu :-) Chyba coś robisz, uczysz się, pracujesz, to tam ludzie są. :-) Przy okazji jak wyjdziesz zobaczysz jakie nam stadiony wybudowali, o autostradach nie wspomnę. Marzenie :-) Jak już znajdziesz tę właściwą to wybierz się na spacer, zanim przejdziecie całą to zdążycie się dobrze poznać :-)

A tak co do tematu, to jeszcze sie nie spotkałam, ale zamierzam wkrótce. Koleżeńsko z facetem :)

Gość Perw mobilna
Ja, Perwersja, kocham Vere jak Polskę. :D Irlandii nie kocham. :D Oświadczenie dwoje powtórzę na czarno przy najbliższej okazji. P.S. Kazek robi makaron ze szpinakiem. Zazdraszczaj! :classic_cool:

Gość Albatros34
Nie chciało mi się jechać do Przemyśla na drugą randkę :P

Foxy_Lady -> większym problemem jest odległość :P Ewka -> do najbliższej autostrady mam jakieś 80-90km :P