Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dixi 78

Czy spotkaliście się z kimś z kafeterii w realu?

Polecane posty

Gość Perw mobilna
*swoje

Gość do Levviatana
szukaj szukaj , nie spiesz sie lepiej wolniej niz byle jak :)

Gość Automatic Systematic
Ja jestem kolegą !offermy.

Foxy_Lady -> zasada internetu: jeśli dobrze się z kimś dogadujesz to ta osoba mieszka 300 km od ciebie lub więcej :P

Leviatan 300 km to nie tak dużo, zaszaleć czasem można :-) Zwłaszcza, ze tu na kaffe wszyscy podobno piękni to zobaczyć takich na żywo to sama przyjemność :-)

Do nowego sącza mam niewiele ponad dwieście, zgodnie z przytoczoną zasadą znaczy, że sie z Toba nie dogadam ;)

Gość mala ogrodniczka Natalia
ja z chęcią, przyjemnością bym poznała tutaj jakąś koleżankę do wspólnych pogawędek, picia kawki, niestety ja z Wałbrzycha, a to wieś zabudowana dechami, nikogo z tad nie znajdę, a mobilna jak narazie nie jestem :-)

Logika to m.in. poprawne wnioskowanie, więc nie może sie mylić. Skoro twierdzisz, że każda osoba z którą człek sie dobrze dogaduje mieszka powyżej 300 km to znaczy że Ci, co mieszkaja bliżej nie nadaja sie do niczego :) No ale od każdej reguły bywaja wyjątki, więc wyję ;)

I ostatnie zdanie sformułowałam nielogicznie :) Miało byc "od niektórych reguł bywaja wyjatki" ;)

Gość Do DIXI
A ty się spotkalas z kimś? Chcesz się spotkać? W jakim celu pytasz o to ?

Nie martw sie Lev, może kiedys Ci sie nadarzy. Młody jesteś, bez zobowiązań, kobiety maja mniejsze szanse trafic żabe, która sie w ksiecia zamieni :)

A ja jestem sąsiadem jednej z "czarnych" kafeterianek;] Ona nie wie o tym. Korzystałem kiedyś z jej kompa przez chwilę i odkryłem nagą prawdę;]

niby czemu trudniej? wystarczy że kobieta odpowiednio spojrzy a już facet zrobi dla niej wszystko ;)

Może i zrobi wszystko... w łózku, jeden lub góra kilka razy. Nie chciałbyś byc trzydziestoparoletnia kobieta z dzieckiem chyba???

Gość pierdolenie o szopenie część 2
Ja widziałam kiedyś Nstolatkę, w realu wyglada miliard razy gorzej niż na zdjęciach, ale ma przyjemny wyraz twarzy.