Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Przed momentem wysłalam 3 CV i nikt jeszcze nie zadzwonił!

Polecane posty

Gość the might of Demacia
już jestem :classic_cool: dzisiaj muszę ostro odświeżać forume żeby rozwiązać zagadkę :classic_cool:

a ja nie rozwikłałam kim jest paniczna czkawka! ta fotka jednak mi sie nie podoba dziś więc nie bedzie zagadki :D ej i miało Cie nie byc :D + od wczoraj wysłałam jeszcze 2 CV :) w sumie 5 !

dopiero wróciłem więc trzeba wejść na kafetełe :classic_cool: zresztą, dzisiaj chyba nie mam planów oprócz odpoczywania :classic_cool:

Gość ora et labora
:classic_cool:

a moze sie rusze z domu na rower albo spacer? jak sądzisz? Ty sie nie opalasz? ej w ogole to myslalam że jestes bardziej blady...

Gość urbi et orbi
:D :classic_cool:

nie opalam się, ale mam do tego tendencje :classic_cool: wystarczy że wyjdę z domu na jakiś czas :classic_cool: a właśnie, jak uważasz, mam słowiański typ urody? :classic_cool:

Gość urbi et orbi
słowiański inaczej :classic_cool: czekaj niech pomyślę,do jakiej narodowości pasujesz

Gość urbi et orbi
mi sie opalają szybko uda :O a nogi od kolan w dół prawie wcale :O wiesz jak to wyglada 😭 ogolnie ładnie mi sie wszystko opala oprócz gęby :O :(

Gość urbi et orbi
na fotce z zarostem jak ciapaty :classic_cool: :D bez zarostu jak Polak w sumie albo Czech :D

[zgłoś do usunięcia]Pani Czkawka a odnośnie futbolu co sądzicie o wynikach??! skandal.. jedyny słuszny zespol do tej pory to Niemcy! pozostali powinni spadać nienawidze pozostałych drużyn które przeszły jestem zawiedziona :(

dzięki, idę sprzedawać kebaby :(🖐️

czym zawiedziona? :D moją postawą? :P no sorcia ale nie lubię portugalii i tych pozostałych, Chorwatów mi troche żal, bo to słowianie :)

bez zarostu i z dłuższymi włosami będziesz wyglądał jak Polak :D :D a własnie..po co Ci te włosy na twarzy? :classic_cool:

Grecy nas wygryźli :( a byli najsłabsi w grupie :( na początku było mi ich żal bo kryzys itp. ale teraz juz nie ;(

a Czesi to już w ogole! honoru nie mają ;( mogli dać Polsce wygrać, to bylby piękny gest, ale nie! musieli przykozaczyć :(

no wlasnie nie wiem, poza tym i tak na wakacje wyjezdzam z Warszawy i zastanawiam sie czy sama naucze sie dobrze, chodzi mi o podstawy, bo od pazdziernika chce zaczac studiowac

"100 tys. euro grzywny i zawieszenie na jeden mecz - to kara nałożona przez UEFA na Nicklasa Bendtnera. Duński piłkarz podczas spotkania Euro z Portugalią pokazał na majtkach logo jednej z firm bukmacherskich" "- Dostałem te majtki od kumpla i miały mi przynieść szczęście. Nie miałem złych zamiarów - zapewniał Bendtner po ostatnim gwizdku we Lwowie." :D:D:D

teraz sprawdziłam i calkiem niebrzydki :D ale żeby czepiali sie takich szczegółów? :O nauka o Grekach tzn? :D co lubią jeść, robić itp.? własciwie po co Ci to skoro masz juz swojego jednego Greka on Cie może przyuczyć :)