Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Przed momentem wysłalam 3 CV i nikt jeszcze nie zadzwonił!

Polecane posty

Gość the might of Demacia
mam opuchnięte oczy od łez :( jak polskiego Polaka o słusznych poglądach można nazwać ciapatym :(

a moim zdaniem przeceniasz ich a nie doceniasz Polaków :P np. tyle sie mówi,że "och jak włosi/brayzlijczyy potrafią świętować" a jak wracałam we wtorek po meczu z rosją to atmosfera była naprawdę cudowna :) założe się,że jakbyśmy przeszli dalej to bylaby mega mega impreza :)

na rózne stanowiska jedno na sprzedawcę (nie wymagali dośw) kilka na kelnerkę i jedno na ciekawą pracę w nocy :classic_cool: ale nie żadne tańczenie na rurze czy klub :D

otrzyj łzy i zrób fotkę w innym świetle :D może inaczej wyjdziesz :D i ciesz sie,że np. nie jesteś rudy :D :D

Gość the might of Dacia
jakimi samochodami jeździcie? :classic_cool:

ale ja nie mowie o Euro, ciesze sie, ze Polacy potrafili sie cieszyc z wygranych (a nawet z tego, ze wielu nie zaczelo marudzic po przegranym meczu) chodzi o to (byc moze wynika to z klimatu), ze na poludniu Europy ludzie na codzien sa tam pogodni, chcialabym, zeby w Polsce ludzie tez sie usmiechali do siebie, cieszyli sie z malych rzeczy

nową fotkę? :D nie ma nic nowego do pokazania :classic_cool: dobrze, że Polki lubią ciapatych, skoro u Ciebie nie mam szans :(:classic_cool:

a moze tam są wiecznie pijani? :D zauwazylam, że jk wszyscy byli tak mocno juz napruci, to tacy mili, zadowoleni,nawet jak na mnie ktoś wpadł to sie nie wkurzylam, bo prawie nie poczułam :D ale fakt, fajnie by było jakby tak na codzień sie zachowywali :)

może :(

hahaha nie pierwszy raz, juz kiedys zwracalas na to uwage moze nie jak sok, ale czesto jej uzywaja (moze ma jakies nieznane wlasciwosci) :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool:

słuchajcie! nie wierzę :O przylazła do mnie babcia... i pytam ją grzecznie czy długo jeszcze zabawi? juz godzine ponad siedzi... ma swoje mieszkanie moze tam isc... a ona... mówi " BOZE KOCHANY" i robi znak krzyża!?! poyebalo ją czy mnie? :O :(

przecież nie powiedziałam nic złego :O ona robi u nas w domu takie rzeczy bez których naprawdę byśmy przeżyli typu, gotowanie wody na herbatę :O :O :O a ja tak lubie byc sama :( no obecna obecna a jak tam szkoła? juz tez wakacje?

uczesałam...widziała mnie juz jak przyszła...wkurza mnie to jej zachowanie... wydaje jej sie że jest świeta ;O :( to przez nią zrezgynowałam z koscioła :O i jeszcze nastawia moją mame przeciwko mnie :( nienawidze mojego życia :(

a daj spokój wkurwiłam się na maksa!!! Z ocen mi już wszystko wychodzi tak jak powinno, wystawiła mi ołówkiem to co chciałam a dziś(3 dni przed klasyfikacją!!!) każe mi poprawiac 2 sprawdziany, bo jej się odwidziało!!! Tzn o jednym wiedziałam, ze mam poprawiac, ale drugi to mi juz nie leży zupełnie. Tak sobie mysle, ze nauczyciele to rzeczywiście są pojebani jak sanki w maju 😭

być moze wkrótce to nastąpi :D no tylko fajnie by było znalezc prace albo wspollokatora/rkę bo nei chce brac juz kasy od rodziców :O :( :O skizto - a mi w liceum aż takna ocenach nie zalezalo :D fajnie,że jestes taka ambitna, szkoda, że nauczyciele rzucają kłody pod nogi...ale chyba zawsze tak było (u mnie np. babce nie chciało sie nikogo przygotowywać do olimpiady z niemieckiego...leniwa stara kurva :( )

ale pewnie jakby ktoś przeszedł do drugiego etapu to przypisywałaby sobie te zasługi :D aa i jeszcze namawiała do pisania podstawy na maturze (mimo, że klasa była jezykowa :O)

no to fajnie, ja na poczatku mieszkalam z kolezanka ze studiow, ale w pewnym momencie doszlysmy do wniosku, ze za duzo czasu spedzamy razem

i Wasze drogi rozeszły sie? :D ja bym chciała mieszkać z kims takim jak ja :) na pewno bym nie chciala z kims komu przeszkadzałby bałagan :D

nadal utrzymujemy kontakt, ale juz nie widujemy sie codziennie ja sie ciesze, ze mieszkam sama, bo jak grekos przyjezdza to przynajmniej nie ma problemu, ze lazi w samych gaciach :D