Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1111111111333333334444444

IDĘ DZIŚ ZROBIĆ MÓJ PIERWSZY TATUAŻ

Polecane posty

No właśnie Mała-mi dokładnie, nikt do tatuowania nie zmusza, a niektórzy tak niesympatycznie i czasami agresywnie komentują jakby to był obowiązek :P . Mnie np. nie podobają się kolczyki, lubię tylko takie w uszach, najlepiej małe, ale jak ktoś zakolczykuje sobie choćby pół twarzy co w tym złego, proszę bardzo, jeśli jemu się podoba, jeśli się z tym dobrze czuje - ok.

Czy ktoś z bardziej doświadczonych mógłby mi odpowiedzieć czy lejące się osocze to normalna sprawa po kilku godzinach od zrobienia tatuażu ? Gdy wychodziłam wczoraj ze studia to gość który mnie tatuował nałożył na niego folię, powiedział, że po 2h mam ją zdjąć, przemyć delikatnie miejsce wodą i mydłem, osuszyć i posmarować maścią i gdybym zauważyła, że osocze nadal się leje nałożyć na noc znowu folię, żeby niepotrzebnie nie podrażniać świeżego tatuażu przyklejając się np.do pościeli. A potem rano folii mam się już pozbyć i nie nakładać jej więcej. Oczywiście jak mówił - tak zrobiłam. No, ale osocze nadal mi się leje, całkiem sporo, taka żółtawa woda hmm, to normalne, że nadal ono się wydobywa ? Miejsce jest lekko zaczerwienione, ale opuchlizny właściwie nie ma, lekko mnie boli jak poruszam ręką.

Gość \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\andora
Koniecznie dodaj zdjęcie swojego tatuażu!

Gość oburacie sie na nieprzychylny
komentarz dotyczący tatuażu. Po pierwsze, to jest forum dyskusyjne, w którym każdy może sie wypowiedzieć. Po drugie, liczcie się z tym, ze wielu osobom tatuaż sie nie podoba, nie mówia wam tego bezpośrednio, ale na takim forum piszą, co myślą. Juz sam fakt, że widoczny tatuaż moze byc przeszkodą w otrzymaniu pracy o czymś świadczy. Tatuaż, ktory bedzie widoczny przez całe zycie i niejeden komentarz moze wywołać nie jest dla subtelnych wrazliwców:). Nie o to chodzi, ze ktos wam zabroni tatuaży, ale przeciez moze sie komus po prostu z róznych wzgledów nie podobać, a co za tym idzie także i ten, kto go sobie dał zrobić

Gość Bogna .
Dziewczyny nie róbcie sobie tatuażów! Bo prędzej czy później zaczniecie żalować, czy to za rok, 2, 5 czy 15 lat,

Gość powszechna opinia jest
niestety taka - kto się nie wyróżnia intelektualnie( bo to za trudne) a chce się koniecznie jakoż wyróżnić , odznacza się tatuażem, bo to najłatwiej.

Gość Bogna .
Mi się po prostu ogólnie tatuaże nie podobają, a u kobiet zwłaszcza. I znam kilka kobiet które żałują tatuażu. A niektóre się głupio z nim czują po paru latach, ale ukrywają to i nieraz nawet robią kolejny, by oszukać innych że tak kochają tatuaże. Może jak jakaś młoda dziewczyna przeczyta mój post to się opamięta i nie zeszpeci.

Gość ddddddddddddddddddddddddd
Bogno kochana, dla niektorych tatuaż może wiele znaczyc, o czyms przypominac etc. ja mam malutki napis ktory jest dla mnnie bardzo wazny, i bardzi sie cieszę ze go zrobilam,szczerze watpie ze kiedykolwiek bede żałować

Gość polcia841
jezu ja jutro na 12 mam!!!!!pocieszcie mnie bo zaraz na mysl o ilach zawalu dostane!!!a mam dopiero 29 wiosenek!!!haha

Gość gość
Hej mam pytanie w pobiedzialek ide zrobic moj pierwszy ratuaz i mam dylemat czy zrobic go na.stopie czy na biodrze. Maja to byc 3 rozyczki z napisem upamoetniajace mojego tate. Prosze o rade:)

Gość gość
Aha dzieki za dobra rade:)

Gość olli32
Warto przemyśleć zarówno miejsce tatuaży, jego wzór jak i to, u o kogo będzie go wykonywać. Często jest tak, że tatuażyści mają swoją ulubiona tematykę, która wychodzi im najlepiej. Nie oznacza to, że nic innego nie zrobią :) Ale są po prostu specami w jakimś temacie. Dla przykładu tutaj http://jahlove.pl/adolf/?PHPSESSID=g38a3ko6862j4khne0tors9937 możesz zobaczyć prace Adolfa z Jah Love Tattoo w Warszawie. Robi portrety, wzory geometryczne. Generalnie potrafi wykonać nawet najtrudniejsze zlecenia. Na miejsce u takiego człowieka trzeba zaczekać, ale warto.