Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skandalllllllllllll

Chcę zrobić skandal na ślubie, kto mi pomoże? :)

Polecane posty

Gość wszystko co wysyłasz wraca
A teraz idę srać! - UWAŻAJ TO NIE ŻARTY!

Gość jak ytytytytytyty
jasne :io pojebani ludzie i zli mają najlepiej i nic się im nie dzieje wiec skończ pierodlić swoje umoralniajace gadki1

szystko co wysyłasz wraca, a ja mysle, ze wcale nie asz racji. Znam ludzi zlych ktorym sie super powodi a znam dobrych ktorzy caly czas maja po gorke.

Gość gdgfhgdhhjjhfgjh
jagoda369 - ja rowniez :O

Gość aniol zemstty
daj panu mlodemu viagry przed slubem,a pannie mlodej cos na sraczke ;p dodaj do balsamu do wlosow srodka na rozjasnianie :D

Jak możecie tak doradzać? Nie wyobrażam sobie takiego podłego zachowania. Ciekawa jestem, czy jej mama o tym wie. Mieć taką osobę za żonę to strach. Może kiedyś otrułaby z byle powodu. Booooże, aż mnie ciarki przechodzą. Was tak doradzających też powinna spotkać kara. I niech się stanie!!!!!!!!!!!!!

Gość katoliczki boja sie zemsty
cippa cippa um cippa cippa um tez to slyszycie w reklamie augusto? lody i cippa to nawet pasuje ahahhahaha smiesza mnie te debilki co mowia ze to wraca :D ja bym jej do podkladu dolala pomaranczowego samoopalacza

Gość gdgfhgdhhjjhfgjh
przyszła kolejna :O Kara ciebie juz spotkala - glupota

Gość jak ytytytytytyty
Tanja wykurwiaj w podskokach :o tak sobie tłumaczysz, ze dosytajesz chujem po mucy od zycia?

Nie, jestem normalna w przeciwieństwie do innych pisujących tu na tym forum. A forum jest dla wszystkich. I to ty wyp.......... I po słowniki ortograficzne i języka polskiego nieuki. Niech się spełni!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jak ytytytytytyty
niech cię chuj strzeli poroń mąz cie zdradzi tepa suko!! niech się tak stanie!!!!!!!!!

Gość wszystko co wysyłasz wraca
prawa podświadomości są jednoznaczne! to ,że tobie się wydaje ,,iż ktoś ma zawsze pod górkę a inny nie nie ma żadnego znaczenia! nie znasz tych ludzi jak oni sami nie wiesz,czy np za jakiś czas nie spotka ich jakieś nieszczęście,czy nie są w depresji bo jakieś potrzeby nie są zaspokajane,oglądasz tych ludzi TYLKO Z WŁASNEGO PUNKTU WIDZENIA NIE MASZ POJĘCIA CO SIEDZI W ICH PSYCHICE!!!!!!!!!mogą być uwikłani w nieprzyjemne sytuacje itp karma to nie wymysł bajkopisarzy, wielu się już na tym przejechało,jak chcecie ślizgać się nad przepaścią to wasz wybór,wielu ludzi tylko nie kojarzy -jak już coś lub ktoś ich dopadnie nie pamięta ,że oni też komuś coś wstrętnego zrobili...........

Gość amozebytakk
sprobuj uwiesc narzeczonego panny mlodej. albo namow jakas kolezNKE

Gość stado 12 latków jak zwykle
gówniarzeria siedzi przy kompie

Gość amozebytakk
a tak swoja droga to glupi pomysl ta cala zemsta

Gość aaaaaraaaaaaaan
Ja bym zrobiła tak jak ktos napisal wczesniej, przerobione w fotoshopie zdjecie panny mlodej dymanej przez jakiegos typa- najlepiej kumpla młodego., wydrukowac w ilosci odpowiadajacej ilosci gosci, przed wejsciem na sale - polozyc (moze zatrudnij kogos, bo obsluga sie wygada ze to ty bylas) na krzesłach wszystkich gosci- w kopercie. :D tadaam :) pracowalam kiedys w anglii na weselach i menago mowila ze kiedys ktos taki nr zrobil- tylko wtedy to byla prawda :D

Gość pomaraczowa 24444444444
ah i oni Was na slub zaprosili jeszcze :O ?? Ja bym się zemscila ale nie na slubie jako gosc bo to swiadczyc bedzie przed innymi o Twoim niskim poziomie. Jak knuć, to zbrodnię idealną, tak zeby nie wyjsc na głupka i prostaka. Nie musisz przed wszystkimi znizac sie do poziomu tych ludzi. Ja bym cos wymyslila lepszego!!

Gość pomaraczowa 24444444444
i to jest dobry pomysł. Mlodzi na sale wchodza ostatni a przed goscmi niech ktos wejdzie elegancko ubrany i polozy w kopertach przerobione zdjecia mlodej albo cos wtym stylu. Jedna wielka tragedia. No i oczywiscie na Twoim miejscu rowniez zeby nie bylo.

Gość dzdzeeessssss
Dlaczego chcesz mścić się na niej, a nie jej rodzicach?

Gość dodaj jej do balsamu do włosów
kremu do depilacji :)

Gość nb12v21c1c
najlepszy pomysł to ten z ulotkami kompromitującymi panią lub pana mlodego :) Reszta pomysłow ze smrodem, prostytutkami w krzakach , banerami na kościele to żenujące żarty 12 latkow, mozesz byc pewna ze zadzwonią po policje gdy powiesisz cos takiego na kosciele.

wynajmij jakiegoś kolesia, który w trakcie składania przysięgi, zacznie krzyczeć że kocha pannę młodą, że obiecała mu jeszcze kilka dni temu, że zerwie zaręczyny ale tego nie zrobiła i on się zabije jak ona wyjdzie za mąż, niech wyciągnie nóż i przyłoży sobie do gardła..wtedy wszyscy będą na niego się gapić a on wtedy w te słowa, że marzy o jej ciele, pieszczotach etc.."pikantne szczegóły z łóżka etc.." niech wyciągnie jej zdjęcie z marynarki czy tam czegoś "najlepiej aby był ubrany elegancko wtedy nie wzbudzi podejrzeń jak będzie stał przed kościołem czy gdzieś w pobliżu"

Autorko czy konkretnie zrobili Ci coś ci młodzi, czy tylko rodzice? Rozumiem chęć zemsty, ale zastanów się czy aby nie zaszkodzisz przede wszystkim sobie. Poza tym po prostu na Twoim miejscu a już na pewno na miejscu Twojej mamy nie poszłabym na ten ślub i tyle.

wglowiesieniemieści - chyba sporo by musiała zapłacić takiemu kolesiowi za TAKĄ akcję :p

Gość nb12v21c1c
Aggie:)- pierwszy lepszy ''dres'' spod Żabki zrobi to za niewielką kase a jeszcze bedzie mial radoche z kolegami :)

hmm no może, ja myślałam że to jednak jakiegoś aktorstwa wymaga, no ale może się nie znam :D :D

Gość dddddduejej
ej upamy zajebisty temat :D

Gość co ty kobito gadasz?!!
Ester Goldbaum - tylko sie ośmieszy, panna młoda bedzie lekko zażenowana ale spojrzenia ludzi bedą na nią (autorke topiku) juz lepszy pomysl z kompromitującymi ulotkami i krzyczącym ''eksem''