Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skandalllllllllllll

Chcę zrobić skandal na ślubie, kto mi pomoże? :)

Polecane posty

Gość magdalena super laska
Weź się, dla każdego tutaj wszyscy inni są głupi, przemądrzali, debilami i kretynami. Jacyś zakompleksieni mają potrzebę dowartościowania się. Młotem trzeba być, żeby brać na serio co tutaj ludzie piszą.

Gość bezimienna Kunegunda
Przeiceż tutaj każy jest przemadrzały, zarozumiały i mysli, że posiidł prawdę absolutna. Psycholog, nie podniecaj się bo nie ma czym Ja sama myślisz, że jesteś przemądrzała to postaraj się to zmienić, ale cały ten kraj to 38 milionów przemądrzalców więc nie wiem co cię martwi. Jesteśmy wszyscy jedną wielką przemądrzałą rodziną:D ja nie mam nic przeciwko.

Gość ale polewka.....
i co autorko zrobiłaś coś chamskiego PM?

Gość hmmma moze
podolewac czy tam podosypywac jakiegos preparatu przeczyszczajacego???Niech sraja cale wesle:P

Gość upup8596
omg padłam ze śmiechu

Gość mysza-mysza123
ale numer.autorka tylko jeden wpis zrobila(ewentualnie 2) i dalej juz nic nie pisala a tu 6 stron,jak to ludzie potrafią isc na slepo ze stadem baranó,psychologia tłumu...niewazne ze autorka mogla zrobic prowokację albo nawet jesli to czesc prawdy co napisala w 1 poscie ze ktos tam im wyłudził kase,czy tez ziemię...to wlasnie tylko czesc prawdy a moze jej matka podpisala a teraz żałuje ale coz-umowy się czyta przed podpisaniem.a jesli ktos jje matkę "nabrał" to jest taki paragraf w kodeksie postepowania administracyjnego (nie pamietam ktory ale kazdy adwokat by znalazł) ze jelsi kogos wprowadzono w błąd to umowa jest niewazna,poza tym umowa tak wlasciwie dla sądu wazna jest tylko ta zrobiona przed notariuszem!!! tak,że moi drodzy przescigacie się w pomysłach na smierdzącą bombę a autorka ma z was polewke albo juz dawno olała ta prowokację.

Gość co miałaś dokładnie na myśli
autorko pisząc że poniżyli cię jako nastolatkę ?

Gość gość
czy temat został zrealizowany bo jestem bardzo ciekawa?

Gość gość
podnosze

Gość gość
Po kiego grzyba podnosisz stare tematy?

Gość gość
bo chce?

Gość gość
czy przenioslam sie w lata 50-te… nie - to polska wspolczesna bo zniszczony przez komunizm kraj musi nadrobic jakies 60 lat 333 www.youtube.com/watch?v=aNC-LLh2dn4

Gość gość
Kto wyciaga stare posty.DEBILIZM!!!!