Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skandalllllllllllll

Chcę zrobić skandal na ślubie, kto mi pomoże? :)

Polecane posty

Gość Feroniq@
Aaa autorko WIEM!! Mam pomysła :D

Gość skandalllllllllllll
dzieki za pomysly ;) zaprosili wszystkich, moja mama jest matką chrzestną dla tej ''panny'', nie chciala wcale jechac na ten slub ale dobijali sie do nas by dac zaproszenie ( chodzi im o kase ) mama opowiadala mi jak była komunia i dala chrzesnicy zloty łancuszek i rower - standard , kiedys wszyscy dostawali to samo...byla wielce obrazona ze to za malo :) ehh

Gość manio ciekawski=)
Zgadzam się, że wszystko to jest mało efektowne, takie z grubsza ciosane. Brakuje w tym polotu i inteligentnej ale ostrej złośliwości. To jest tylko złośliwe, bez polotu, niestety.

Gość Gardzimir
Nasrałem swojej starej na ryj

Gość czkawka dobre z
tylko za jakiś czas poproś o skasowanie tego tematu, bo może się okazać, że ta panna młoda trafi na kafe i będzie ubolewać jaka to ją przykrość na ślubie spotkała :D lepiej, żeby tego tematu nie było

Gość manio ciekawski=)
Czkawka. To jest niezłe z tymi kobietami w sukniach ślubnych. Gdyby było ich wiele, byłby niezły efekt, ale to jest za mało złośliwe, chociaż inteligentne.

Ta, jasne, mój baner 2,5-5 metrów z wydrukowaną fotą gołej kobiety z głową panny młodej to rzeczywiście brak polotu :o 🖐️

Gość hertiana
heheh pomysl, z mega sraczki jest przedni;) daj jej taka mala zaczarowana tabletke jaka dostaja kobiety po porodzie....dzisus kreistus ale by sie dzialo heheheh

Gość kurzafix
przeczytajcie to http://www.focus.pl/historia/artykuly/zobacz/publikacje/worek-smiechu/ Worek śmiechu Mało brakowało, by Humphry Davy nigdy nie został wybitnym chemikiem i wynalazcą. Na przeszkodzie świetnie zapowiadającej się karierze mógł stanąć on sam. Z płucami pełnymi podtlenku azotu. Gazu znanego jako gaz rozweselający Młodzieniec pewnym ruchem bierze do ręki jedwabny zielony worek i wkłada ustnik. Zatyka nos i wydycha powietrze. Musi opróżnić płuca w przeciwnym razie pomniejszy doznania. Zatyka nos i wdycha cztery kwarty (ok. 0,005 m3) gazu. Po ok. pół minucie jak sam zanotuje później pojawiło się „uczucie podobne do lekkiego ucisku we wszystkich mięśniach, towarzyszyło mu przyjemne mrowienie zwłaszcza w klatce piersiowej i kończynach. Przedmioty wokół mnie stały się oślepiające, a mój słuch się wyostrzył. Przy ostatnich wdechach mrowienie się zwiększyło, czułem też rozpierającą siłę i w końcu poddałem się niemożliwej do odparcia skłonności do działania. Jak za mgłą pamiętam, co się stało, wiem, że moje ruchy były różnorodne i gwałtowne. Z notatek obserwatora: obiekt wstał i zaczął się poruszać „krzycząc, skacząc, biegając. Wyglądał jak ktoś podekscytowany niespodziewaną dobrą wiadomością. To nie opis eksperymentu z LSD (choć nie powstydziłby się go ojciec tej halucynogennej substancji Albert Hofmann) czy extasy. Jest 17 kwietnia (niektóre źródła podają inne daty) 1799 roku. Obiekt, na którym przeprowadzono test, to 21-letni Humphry Davy, przyszły przewodniczący Royal Society. Obserwatorem jest dr Thomas Beddoes, zwierzchnik młodzieńca oraz dyrektor Pneumatic Institute w Bristolu, na którego terenie odbył się eksperyment. Cel: ustalić właściwości nowo wyizolowanego podtlenku azotu, substancji, która za kilka lat rozpocznie błyskotliwą karierę cyrkową jako gaz rozweselający. a kto powiedział, że na ślubie i weselu nie można się śmiać ? poza tym są sprzedawane gadżety pod nazwą 'worek śmiechu' , gdy panna młoda w kościele powie TAK to uruchomisz woreczek śmiechu hahahahaha

Gość ja wiem !!!!!!!!!!!!!!!!
wiem ! 1 zadzwon do agencji albo wejdz na rokse albo wez ukrainskie tirówki 2 zamów je pod kosciol 3 zapros osiedlowych żulików i mlodzików spod blokow, powiedz ze dostaną po flaszce i jeszcze ktos im laske zrobi z polykiem i moze poruchają :) 4 niech to robią w krzakach tak zeby bylo widac 5 w razie gdyby ksiadz zadzwonil po 997 w nogi :) slub zepsuty, orgia pod kosciolem

Albo poproś jakiegoś kumpla żeby udawał przed panną młodą nieszczęśliwego kochanka :D albo kumpela niech udaje, że jest w ciązy z panem młodym :D Oczywiście Ty ich niby nie znasz :D

Gość manio ciekawski=)
Fru Baner nie jest zły, ale sprawa w sądzie murowana, więc moim zdaniem odpada.

Gość fjfkk
poprooś jakąś kolezankę w ciąży żeby młodemu jazdę przed kościołem zrobiła lub jakiegoś super przystojniaka zeby narobił lipy mlodej. Bez polotu ale najprostrze w wykonaniu

Fruwita :) Te ciuchy mają być wyzywające, żeby przyćmić pannę młodą '' właśnie wyzywające jest tandetne a nie przyćmiewające;) lepiej ubrać odjechana w kosmos suknię wieczorową. Dajcie spokój z ta farba bo autorka jeszcze wpadnie na ten pomysł;)

Strasznie wymyślne z tymi dziwkami... Kto by się w do bawił Według mnie najlepszy wydruk banera

Gość pola9876
Wynajmij jaką dziwkę i niech wpadnie do kościoła z płaczem, krzycząc że dop co Panu młodemu dziecko urodziła :)

Gość skandalllllllllllll
a ten smrod skunksa naprawde dziala czy to jakas zabawka dla dzieci ? ;) ten pomysl z prostytutkami to juz mega przegiecie i na pewno by ktos wypaplał ze to ja zaplacilam

Gość pytajka pytająca
Dokładnie,ubierz się na biało.Kolor ten jest na ślubie zarezerwowany dla panny młodej i żaden gość z szacunku do niej nie powinien tak sie ubierać.Ale Ty przecież nie znosisz panny młodej ;)I do tego ten diadem.To bedzie idealna zemsta dla rodziny-nie bedziesz musiala odstawiac żadnych szopek a jednak zaboli ich to bardzo a najbardziej -młodą ;)

Gość tereskaahoj
ja bym zrobiła wielkie zdjecia jakis duzy format jak panna mloda zarabia na ulicy, ze z nienacka pstryknieta fota przy drodze czy jak stoi oparta o samochod i szuka klientow i powiesic to tam gdzie daje sie ogloszenia w kosciele + do ławek małe fotki :P

Gość Feroniq@
Autorko ja nie wiem, ale wydaje mi się, że to nie zabawka.. Bardziej mieszanina chemiczna, albo rzeczywiście wydzielina pobrana od skunksa, przeczytaj opis. Kiedyś chciałam to kupić, wlać koleżance do torebki, ale nie wiedziałam jak się do owej torebki dobrać, więc odpuściłam : PP

Gość ipocotebluzgi
Co wy wyprawiacie,dajecie głupie rady ,głupiej mścicielce:(żenada Czemu winni są młodzi? Po prostu nie idz na ten ślub i kropka.

Gość manio ciekawski=)
Gdy się tak ubierzesz, a la panna młoda, zrobisz z siebie idiotkę. Nie polecam.

Gość tereskaahoj
a w kopercie zamiast kasy zdjecie swojej dupy i podpis :D za matke

Gość Feroniq@
"Jest to naturalna substancja w związku z czym jest ona całkowicie nietoksyczna ! a wyczuwalna zapachem już przy stężeniu 0,0008 mg/m3 ! „zapach jest wyczuwalny z odległości około 800 m i przypomina połączenie zapachu zgniłego jajka z czosnkiem. Substancja ta ze względu na swoją skuteczność jest wykorzystywana przez amerykańskie siły porządkowe do rozpędzania demonstracji. Ponieważ to nie jest standardowa „śmierdząca bomba której zapach ulatnia się po 30 minutach ten środek utrzymuje się w miejscu co najmniej 2 tygodnie !!! i nie zawiera toksycznego siarkowodoru ! Produkt jest w zatopionej szklanej ampułce więc nie ma obawy że się wyleje lub wycieknie. " Wychodzi na to, że naturalna substancja, nie wali od razu po wylaniu tylko dopiero po 30 minutach i jebie przez dwa tygodnie :P

Ale wiecie co, rzeczywiście strach, że panna młoda poda ją do sądu! :p Najbezpieczniejsze te śmierdzące bomby z wydzieliny skunksa. Zapach wyczuwalny z 800 m2 i utrzymuje się 2 tygodnie... Kup z 5 takich bomb po 5 zł i niech ktoś zrzuci z balkonu 2 w kościele i ucieknie, a pozostałe 3 możesz młodej parze ukradkiem rozbić w sali weselnej :)