Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skandalllllllllllll

Chcę zrobić skandal na ślubie, kto mi pomoże? :)

Polecane posty

Gość rfewrwrqwea
wynajmij kogos jakiegos faceta co pryzjedzie na slub i powie ze ma z nia romans. albo babke co przyjdzie i zrobi awanture ze ta miala miesiac temu romas z jej mezem. :)

Gość co ty kobito gadasz?!!
humor popsuje ale skandalu nie zrobi :O

Gość eliska98
zadzwoń na salę dzień wcześniej i powiedz że będzie 10 osób mniej bo pogrzeb wypadł w tamtej rodzinie i żeby przygotowali mniej miejsc bo nie chcesz żeby pustkami świeciło!

Gość Skóra na niedźwiedziu
jak ktoś się kurwą urodził dziewicą nie umrze :O tak, to o tobie :P

Gość Panna logika
"zadzwoń na salę dzień wcześniej i powiedz że będzie 10 osób mniej bo pogrzeb wypadł w tamtej rodzinie i żeby przygotowali mniej miejsc bo nie chcesz żeby pustkami świeciło!" I jeszcze dodaj, że na wejście ma nie być muzyki, bo przecież żałoba... Panie, miej dla mnie wyrozumiałość :)

Gość eliska98
albo kup w sklepie myśliwskim odstraszacz na dziki i gdzieś im wysmaruj na sali jak się potem wszyscy napiją. Uduszą się. Albo dzień wcześniej wyślij pannie młodej Photoshopa jak pan młody idzie z jakąś laską do łóżka , potem wysyłaj z bramki sms do pana młodego smsy niby o tej laski no stop , zamów striptizerkę na wieczór kawalerski, koniecznie ładną i chętną do seksu, postaraj się żeby to się wydało, poproś żeby ktoś przywiózł na salę wódkę najtańszą 1906 lub jakąś inna menelska i powiedział że jest bratem czy kimś PM i że ta wódka na pierwszy toast

Gość eliska98
niech ktoś obsmaruje smarem próg w kościele :)

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ja mogę w trakcie ceremonii wejść z krzykiem do kościoła i błagać młodą, aby nie przekreślała tego co nas łączy. Tak, jestem kobietą :P

Gość dupa blada slabo opalona
Dziewczyno skup się albo na wywołaniu skandalu albo na byciu gwizadą. Inaczej, jak zrobisz obie te rzeczy zwrócisz na siebie podejrzenia i to już nie bedzie zabawne, ja bym wybrała bycie gwizdą. Wypożycz sobie chłopaka z agencji, kup piekna, elegancką sukienkę, klayczna fryzura, makijaż, samochód też można wynająć. Musisz jednak wziąc pod uwage, że bycie gwiazdą jest chyba droższe od skandalu, ale ja bym na pewno wybrała to. Ale nie ubieraj bialej sukienki i nie daj Boże diademu, bo to wieśniackie, to chyba, ze chcesz wygladać, jak gwizda remizy z pcimia dolnego.

Gość rgwawgaw
jesteście świetni, uśmiałam się:P może zrób tak: włóż jakąś zarąbistą kieckę, żeby przyćmić pannę młodą, fajne jest też to z żulem wydzierającym się, że ją kocha, nie używaj żadnych skunksów czy innych żartów rodem z podstawówki. Twoje motto : "Jak knuć, to zbrodnię idealną, tak zeby nie wyjsc na głupka i prostaka." Najlepsze przykłady: "zaproś meneli do kosciola niech zrobią impreze" "Zamiast prezentów prosimy o przynoszenie zapasów jedzenia, papieru toaletowego i podpasek, ze wzgledu na trudną sytuację materialną panstwa młodych" "idz i zwolnij obsługe lokalu a gosciom sie powie że muszą sami sie obsłużyć" "jak panna mloda bedzie miała szpili to nadpiłuj jej tak żeby złamała obcas w drodze do kosciola" "kup kilka wiązanek pogrzobwych z odpowiednim paskiem " ""zadzwoń na salę dzień wcześniej i powiedz że będzie 10 osób mniej bo pogrzeb wypadł w tamtej rodzinie i żeby przygotowali mniej miejsc bo nie chcesz żeby pustkami świeciło! I jeszcze dodaj, że na wejście ma nie być muzyki, bo przecież żałoba" I na koniec dla nas "daj znac gdzie to wesele to przyjdziemy z ładna wiazanka" :classic_cool:

Gość DesmondW
rgwawgaw, no tak, to co piszesz nie jest wieśniackie, i prostackie i nie jest rodem z podstawówki, prawda? Ja uwazam, że dlatego lepije być gwiazdą a nie robić skandal bo autorka nie wydaje się zbyt bystra i nawet jakby się jej podsunęlo dobry pomysł to by omgła spieprzyć.

Gość klaki z mojej kaki
Truskaweczko autoreczko No gdzie Ty jestes?

Gość nmhdlooh
Autorka wyszła niedawno z psychiatryka ale ją ponownie zapuszkowano. Z niektórymi też będzie.

Gość mleko się jakby wylało
No to ja wiem:) nie doczytałam po kolei, a może ktoś już wpadł na to:) Chcą wydrzeć dużo kasy na prezencik od chrzestnej? Do kartki z życzeniami, włóżcie bilecik z napisem: "W prezencie daję ci ... zł, które zdeponowane są u twoich rodziców, anuluję im dług, ceduję wierzytelność na ciebie - to mój prezent". Skoro to dużo kasy, młodzi powinni być zachwyceni:-D

Gość Fuel ,., .,.,,, .,,.
Do ludzi, którzy piszą, że ten skandal będzie dziecinny itp.: Jakie nudne byłoby życie, gdyby wszyscy byli tacy poukładani i nie robili żadnych kawałów. Myślę, że śmierdzące bomby i banery o 800 zł przed kościołem i domem weselnym są ok. :D

Gość psycholog kafeteryjny
Autorko, wiem, ze oni sprawili ci przykrość , że pniżyli twoją mamę i, że ich nie lubisz ale takie rzeczy na slubie to dla mnie przesada i brak przyzwoitości. Możesz wymysleć coś innego, nie na slub. Jesteś taka sama jak oni, znizasz się do ich poziomu, chociaż już od dawna na nim jesteś. Ktoś tu musi byc mądrzejszy, skoro nie ty, to jetes tak samo głipia jak oni.

Gość czyściochaaaaaaaa
psycholog kafeteryjny, widziałam wcześniej Twoje wpisy i jesteś po prostu głupia, a do tego przemądrzała - to najgorsze połączenie. :) DZIEWCZYNO, ŁADUJ W NICH BOMBAMI I WYDRUKUJ BANER :D

Gość 5678f13
bomby durne, lepiej kochankę zaimprowizuj,, wynajmij kogoś, nikt cie nie bedzie podejrzewał, ten smród dosiegnie też autorkę banery za drogie 🖐️

Gość Karolina Polska
hej autorko? i co postanowiłaś?

Gość gimabaza gimabaza
Kurde, ja bym na slubie czegoś takiego nie odstwiła, skoro się nie lubią wiadomo na kogo padnie podejrzenie. Ja bym wybrała bycie gwiazdą niż skandal. Fajnie jest ukraść pannie młodej szoł, chociaż mnie kiedyś właśnie tak uskarzyli o to, ze celowo chciałam przyćmić młodą. No sorry, ale akurat od niej to każdy, nawet moja 75-letnia babcia, wyglądał lepije, ale się obraziła na mnie cała jej rodzina.;(

Gość vbij kły
Psycholog dobrze mówi, zgadzam się, chociaż z drugiej strony będzie to anonimowe, niektórzy ludzie są bardzo mściwi. Autrka jak widać również, ciekawe co postanowiła? Z tym prezentem zdeponowanym u rodziców było dobre:) To mi się podoba, takie coś sama bym zrobiła.

Gość ygggggggggg
ale czy panna/pan mlody maja bezpodredni udzial w Twoich krzywdach czy tylko ich rodzina? pytam, b jezeli nie to nie ma sensu sie akurat na nich odgrywac, moze poprostu sie wystroj i wygladaj najlepiej. po co masz byc taka jak oni?

Wypraszam sobie, jest jak mówię. W prezencie daję ci ... zł, które zdeponowane są u twoich rodziców, anuluję im dług, ceduję wierzytelność na ciebie - to mój prezent". To jedyne jest dobre. Śmierdzące bomby są na poziomie gimnazjum, tak jak reszta.

Gość niezaławtwiona
zapros na impreze najprzystojnieszego faceta ktory ci wpadl w oko i baw sie super(nawet jak sie wstydzisz) :) wygladaj najlepiej jak potrafisz- zobacz na stylizacje zagranicznychgwiazd wynajmij jakies fajne auto na ten dzien co do zemsty moze cos wymysle, napewno powinno wyjsc na jaw ze ludzie sa pazerni, zazdrosni, materialistyczni

Gość gcoipjgvsdildfgh
Psycholog, coś ty taka zawsze spięta, poważna? Przecież i tak je nie udowodnią niczego, chyba ty zrozumiałaś, że ona to zrobi nieanonimowo. Może nie jesteś mściwa i to nawet dobrze bo tacy są wiecznie gniewni, ale czasami trzeba coś pomścić, nawet w taki, nie ukrywajmy, gimnazjalny sposób.

Gość allo allo allo
koniecznie daj znać jak to się skończyło, kiedy ten ślub?

co do zemsty moze cos wymysle, napewno powinno wyjsc na jaw ze ludzie sa pazerni, zazdrosni, materialistyczni No właśnie o to chodzi, żeby to miało jakiś sens, a nie podłorzyć smierdzącą bombę pod krzesło młodej, i co? Żenujące, nędzne i wszyscy raczej będą czuli(dosłowine) tego konsekwencje. I z czego tu się śmiać? Jak itak zaraz trzeba uciekać przed smrodem, to musi być coś inteligentnego. Pomysł z prezentem zdeponowanym u rodziców jak już pisałam, jest bardzo mądry, złosliwy i sprytny.

co do zemsty moze cos wymysle, napewno powinno wyjsc na jaw ze ludzie sa pazerni, zazdrosni, materialistyczni No właśnie o to chodzi, żeby to miało jakiś sens. A nie podłożyć smierdzącą bombę pod krzesło młodej, i co? Przecież to wcale nie jest ani złośliwe, ani śmieszne, bo nawet jak autorka będzie miała radochę to zaraz będzie musiała spieprzać przed smorodem, może się komuś zrobi słabo, jakiejś starszej sobie, to zbyt głupie i załosne. Pomysł z prezentem zdeponowanym u rodziców jest świetny, złosliwy i sprytny. Kurwa, dlaczego wszyscy mówią, że jestem przemądrzała😭? Ja tylko próbuję stanąć z boku i ocenić obiektywnie, nie przyjmować na siebie emocji autorów, serio, chcę tylko pomóc. Poważnie taka jestem?