Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidiaa828282

ZMIENIŁ STATUS NA FACEBOOKU, Z ŻONATY NA- W ZWIĄZKU Z ...kochanką:)

Polecane posty

Gość Lidiaa828282

CZEŚĆ, DZIEWCZYNY... nie wiem już co robić,jestem poniżona, sponiewierana i ...sama nie wiem co jeszcze... wiem, że temat brzmi bardzo głupio- jakbym miała 15 lat i portale społecznościowe były całym moim światem. Nie jest tak, a to co "nastąpiło" dziś jest podsumowaniem WSPANIAŁEJ sytuacji w jakiej się znajduję. W skrócie? 3 lata po ślubie, 6 lat związku, roczny dzieciaczek. Tegoroczny weekend majowy- on wybiera się na rowery w góry, zgadzam się bez problemu. To pierwszy jego weekendowy wyjazd z kolegami, nawet przed ślubem nie wyjeżdżał. Ponieważ do mnie przyjechała kuzynka z Anglii nawet cieszyłam się z "wolnej chaty" i babskich wieczorków. Wraca dziwny- później zaczynają się późnie powroty z pracy, dziwne zachowanie, itd Okazuje się, że na wyjeździe była JEDNA PANI (siostra znajomego)...owa Pani OKAZUJE SIĘ MIŁOŚCIĄ JEGO ŻYCIA (!) .po 3 tyg. od powrotu z weekendu majowego on się wyprowadza... mówi, że "musi ułożyć sobie kilka rzeczy"... ok...dzwoni, pyta o Syna, rozmawiamy. Od tygodniu nie mam z nim kontaktu- nie dzwoni, telefon po za zasięgiem. Już wiem czemu- a dowiedziałam się...Z FACEBOOKA:) jest na Dominikanie z MIŁOŚCIĄ ŻYCIA:) wczoraj dodali zdjęcia, dzisiaj juz nie jest żonaty:)!

Gość Lidiaa828282
dziewczyny, od 3 godzin mój telefon ciągle dzwoni- dzwonił 3 razy teść, teściowa 6 razy...moja siostra 10, koleżanki z pracy, koleżanki z dzieciństwa- krótko mówiąc niemal każdy, kto już wyśledził na facebooku jego poczynania... super, super, super wiecie, że nawet nie jestem smutna, załamana? jestem wściekła! czuję się tak okropnie, tak poniżona nie byłam nigdy w życiu:( dziewczyny jak ja mam to przeżyć :(?

Gość GretaBarbo
i czort z nim, niech wypier.dala Ale ponieważ to prawie zawsze jest ta sama kalka, spodziewaj się niebawem powrotu "męża marnotrawnego", który będzie się kajał, że się pomylił, że tylko Ty i inne pierdoły. I to wtedy musisz być silna i pogonić go w diabły

Gość nnnnnnnnkk
nigdy go nie kochałaś a i on też nie więc czego się dziwisz że facet się zakochał

Gość so hooked
co za kutas :o zamiast sie tłumaczyc zrob zlosliwy komentarz na fb skoro wszyscy i tak to sledza,wydaj oswiadczenie jak prawdziwy VIP :) jeszcze sie przyczolga do ciebie czuje to

Gość nnnnnnnnkk
ściągnij foty i napisz na fb że składasz o rozwód z orzeczeniem winy i podziękuj mężowi za dostarczenie dowodów i wyślij mu :-* ha ha

Gość Lidiaa828282
ah, dziewczyny... swoje łzy już wylałam- wykorzystałam na to nawet resztkę urlopu:) po prostu NIE DOCIERA do mnie DLACZEGO on zachowuje się tak okropnie i tak bez klasy... nie zasłużyłam na to! mimo wszytko starałam się być fair (żeby widywał dziecko, jak mały był chory to nawet sms do niego pisałam , że już ok) a tu takie coś...ehhh:( wiecie, już widzę te złośliwe uśmieszki, i plotki za plecami :( jakby nie dość bolało;(

Gość Linda_90
nnnnnnnnkk dokładnie, bardzo dobra rada. :)

Gość to moze ja napisze co i jak
zrob dokladnie tak jak wyzej napisane

jak on jest taki glupi to Ty badz madrzejsza i nie trac czasu na lzy drukuj te fotki, co sie tam da jeszcze i skladaj pozew o rozwod z jego winy

Gość Lidiaa828282
heh, on ma ustawione W ZWIĄZKU Z UŻYTKOWNIEKIEM X i pod spodem można było to skomentować i jego brat (bardzo spoko) napisał: CHYBA CI ODBIŁO? a on odpisał TAK, ODBIŁO a ona KAŻDA PRAWDZIWA MIŁOŚĆ JEST SZALONA :) cyrk, cyrk! mamy po 30 lat!!!!!!!!!!!!

Gość Lidiaa828282
pozew już złożony... jakoś nie miałam siły tych zdjęć oglądać, widziałam tylko komunikat, że dodał 20 zdjęć , i nazwał album Dominicana...

Gość nnnnnnnnkk
może faktycznie się zakochał i dobrze ty też pewnie wkrótce to zrobisz

Gość terelina
Lidiaa828282 ..jak ci ktos juz radzil, sciagaj fotki i wszystkie opisy...a jak dojdzie do rozwodu z jego winy...to nie bedzie mial juz kasy na wakacje..

lepiej te fotki sciagnij na swojego kompa, tak na w razie wu

Gość seksi hipo
drukuj zdjecia bo jak skasuje to dowody ci uciekna, zbieraj tez inne sms itd, chyba że chcesz rozwód bez orzekania o winie co moze w przyszłosci niesc za soba obowiazek alimentacyjny na szanownego małżonka

Gość Plumpuszka
pokaż nam ją :D już sie suka dowie :D

Gość Lidiaa828282
dziękuję za rady, dziewczyny...siostra zapisze te zdjęcia i zrobi screeny:) NIE WIEM JAK JA SOBIE DAM RADE TERAZ W PRACY (te głupie komentarze, plotki)...:( już i tak nie śpię po nocach, mam stany lękowe;( a teraz jeszcze takie poniżenie w ogóle NIGDY BYM SIE TEGO NIE SPODZIEWAŁA... czuje sie, jakby zaraz ktoś miał do mnie podejść, i krzyknąć UKRYTA KAMERA!

Gość greyskyy09867
najlepiej to zrób screeny tych komentarzy równierz, nie tylko zdjęć.. ;/ współczuję:(

Gość June 2012
A nie lepiej jak on złoży pozew o rozwód? Ty możesz powiedzieć, że nie chcesz. Jemu będzie zależało i niech on płaci. Później i tak będzie z jego winy i pokryje koszty,ale po co Ty masz teraz się tym martwić? Zmień zamki w domu, idź porozmawiaj z prawnikiem co radzi. Zastanów się co chcesz. Bądź sprytniejsza, i niech Cię nie zaskoczy żadnym pytaniem później.

Gość Lidiaa828282
"zostawie Ci wszytko, rozwód niech będzie na Twoich warunkach, NIE KOCHAM CIE, nie chce niczego, chce tylko być z Nią, przyznam, że to moja wina, tylko miejmy ten rozwód już za sobą" ...! słyszałam to codziennie:) papiery już są w sądzie (od dwóch tyg), oczywiście będzie orzekanie o winie !

Wspolczuje ci strasznie, dawno nie widzialam tekiego qu...a debila faceta!!! masakra, co za niedojrzaly skur...l! as mi sie krew zagotowala, to po co mu byl maluszek jak nie jest gotowy, po co malzenstwo? co koles!!! nie ja bym go zabila, normalnie. Ty i tak sie trzymasz, podziwiam! ale mu palma odbila! zabic to malo! :-(

Gość kremooweczka
Straszne :o

Gość Lidiaa828282
nie trzymam się wbrew pozorom :( wyglądam jak śmierć, od dwóch miesięcy ani razy nie miałam makijażu, ułożonych włosów, czegokolwiek pod oczami zrobiły mi się podkowy, włosy powypadały...wyglądam jak śmierć nie śpie, nie mam apetytu...wcale dobrze tego nie znoszę, ale CHOLERA nie zasłużyłam NICZYM na takie poniżanie! jeszcze jgo rodzice dzwonią i piszą do mnie CO SIĘ DZIEJE?! szanowny synuś nie poinformował ich , że będą mieli nową synową, i teraz jeszcze ich mam na głowie!!!

Gość Sekonda
Tak mi przykro Lidia :( Ten facet to wyjatkowa swinia! Rob tak jak ci dziewczyny radza, zapisz zdjecia, postaw w sadzie swoje warunki, a nawet sprobuj wyludzic alimenty na siebie, nie tylko na dziecko. W kazdym razie mysle, ze moze jak mu przejda te pierwsze motylki w brzuchu, a zacznie sie nudna szara rzeczywistosc z nowa panienka to szybko zda sobie sprawe z tego jak wiele stracil i to bedzie jego kara. A ty pokaz klase, badz od tej pory dla niego calkowicie niedostepna. A jak szukasz zemsty to dziewczyny z kafe na pewno chetnie skometuja mu te urocze zdjecia :p

Gość Lidiaa828282
ehhh, sama nigdy bym w to nie uwierzyła!!! w taki historię w ogóle, że szczęsliwe małżeństwo z małym dzieckiem może się rozpaśc jak bańka mydlana, Z DNIA NA DZIEŃ wcześniej nie było kryzysu, czy czegoś takiego, nawet się nie kłociliśmy...! a mąż? zawsze "do rany przyłóż"

Sekonda ma racje, mnie tez sie wydaje ze jak menda (on) przejrzy na oczy to bedzie lecial z pod kulonym ogonem, zycie to nie wakacje, przyjdzie rzeczywistosc. Noz w morde zycze mu jak najgorzej, bo koles jest szczytem normalnie, a ty sie trzymaj bo masz dla kogo zyc! zdrowego maluszka:-) jeszcze zobaczysz slonce:-)

To co mu odilo? a tamta laska (wiem nie ma znaczenia) ale jak wyglada? miss swiata? chyba musi niezle na zyrandolu wisiec skoro tak na jej punkcie zglupial, no co mu sie tak nagle stalo ze postawil wszystko na jedna karte?