Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidiaa828282

ZMIENIŁ STATUS NA FACEBOOKU, Z ŻONATY NA- W ZWIĄZKU Z ...kochanką:)

Polecane posty

Gość mapetskarpet
autorka napisała że to siostra znajomego więc na pewno wie.

Gość a to szmatlawiec jeden!!!
zeby kobieta potrafila rzucic tak wsystko wpi**zdu z dnia na dzien, mozna to fajnie rozegrac ale dziecka tylko szkoda... jesli oni razem zamieszkaja to podrzucic mu dziecko na conajmniej tydzien i gdzies sie zaszyc, wtedy ta lafirynda moze troche przejrzy na oczy jak jej sie prawdziwe zycie ukaze

Gość U mojej znajomej
podobna sytuacja.Tylko to ona ''zakochała'' się z facecie poznanym na badoo!!Zostawiła męża dla tamtego.Nie zdążyła pożałować bo po miesiącu była już w ciąży z nowym!!!!!!!!!!! Masakra.I teraz chcąc nie chcąc musi z nim siedzieć.Do męża już nie wróci bo nie chce jej-zresztą jaki by chciał.

Gość U mojej znajomej
A no i ma córkę 4 latka.

Gość terelina
gdyby facet z ktorym sie spotykam nie powiedzialby mi o zonie i dziecko.....to horro "teksanska masakra pila tarczowa" to bylby pilus po tym co bym z nim zrobila.. skoro laska wie,ze on ma rodzine to musi byc niezle zdesperowana albo szuka chwilowej zabawy.

Gość Pani Laura
zaczęło sie po powrocie z majowego weekendu, a ty od dwóch miesięcy z rozpaczy nawet się nie pomalowałaś?:)

Gość alebezedura
autorko skoro to było na weekend majowy to jak zdążyło się to wszystko wydarzyć, po 3 tygodniach się wyniósł, zdążył zmienić status, wyjechać na dominikanę, zminić status na FB, od 2 tygodni masz złożony pozew a od 2 miesięcy (mimo, że majówka była 1,5 miesiąca temu) chodzisz bez makijażu... Ale zakładając, że historia jest prawdziwa to współczuję Tobie a przede wszystkim dziecku, że ma ojca debila... Zobaczymy jak długo ta jego wielka "miłość" potrwa, też sądzę, że za jakiś czas na klęczkach wróci do żonki...

Gość robtada
firmę prowadzi i przez 2 miesiace sie nie umalowała

czesc, dziewczyny:) przepraszam za nieobecność, ale dzieciątko mnie potrzebowało:) tak , cała sytuacja zaczęła się w weekend majowy, więc pisze w skrócie- dwa miesiące temu:) przecież nie będę pisała 7 tygodni i dwa dni temu, itd ...:) wszystko działo się mega, mega, mega szybko...powiedziałabym z szybkością światła...! a jego Miłość Życia oczywiście, że wie, że jej książe ma rodzine...a raczej MIAŁ

nie prowadzę firmy!!!!!!!! pracuję u kogoś, i tak nie dość , że od dwóch (niemal) miesięcy się nie pomalowałam, to jeszcze ani razu nie depilowałam, ani razu nie układałam włosów i mam obgryzione paznokcie- żałosne, nie?

Dziwnym trafem wszystkie te historie dotyczą kobiet a) mam własną firmę- nie jestem uzależniona od faceta b) jesteśmy bogaci c) jestem wykształcona d)jestem piękna, młoda (zawsze coś koło 30), zgrabna Ogólnie mamy życie jak w Madrycie a on i tak znalazł inną dupę. Już nawet realnego prowo nie możecie znaleźć. Wszystkie zdradzane mają za dużo wspólnych mianowników. Wcześniej była tylko bezdzietna - sherlock holmes wersja ona :)

Gość sytduwtdsuaYTSQ
i kolejna co ja maz zdradza a ona rozchachana na kafe siedzi.

Gość dmisia o
parę lat temu zakochał sie we mnie własnie facet który miał żonę a jego córka rok przyjeżdżał po mnie pod pracę, wydzwaniał , dla mnie to było wstrętne że faceci tacy są oczywiście nie chciałam się z nim zadawać

Gość blackrosssee
Najgorsze jest to ze wiekszość facetów ntakich jest nawet kobieta sei zastnawia czy zacząc nowe życie z innym bo nei wiadomo czy też nei okaze sie takim samym szmatław*em! Sama mam problem i to neitypowy bo mamy z facetem po 24 lata a jakas stara baba 35 latenia sie w nim zaduzyła zrobiałm mu awanture i teraz wszystko jest na moich warunkach ale to ostatni raz wiecej nei adm sie tak ponizyc...:/!

dla was zawsze wszystko jest prowokacją :O nie chcecie nie siedzcie osobiscie znałam parę gdzie facet pojechal za granice zarabiac na slub, a na facebook 2 tygodnie po pobycie w obcym kraju, a od 3-ech dni nie kontaktował się ze swoją narzeczoną w Polsce wstawił zdjęcie z JAKĄŚ panną z podpisem "MOJA NOWA MIŁOŚĆ" tak się dowiedziała jego narzeczona, że się rozchodzą :)

Gość blackrosssee
piszcie, ja ide sie wysrać bo mi bób juz wystaje może jak uwale kupsko to trochę schudnę

Gość do sweet dreams
idz spierdalaj na swoj topik o trupie Madzi i tam lamentuj tępa ruro. Nie masz juz nad czym płakać to przyszłaś tutaj z tym trupim smrodem.

W sumie plus taki ze masz wszystko do rozwodu na tacy podane. Nie wiem czy prowo czy nie ale wierze ze sa czasami sytuacje ze naprawde az trudno uwierzyc. Z 5 lat temu napisalam na kafe co mnie spotkalo na pomaranczowo, tak sie chcialam gdzies wygadac po prostu i nikt mi nie uwierzyl, kazdy napisal ze prowo ale nie udowadnialam,mpo prostu dalam sobie spokoj

Gość golaskaw55
Wątpie żeby facec od tak porzucił rodzine dzięki jednemu weekendowi sam jestem facetem. nie wierze w te historie

Gość bylam_sama_tak
masz pecha jestes porzuconą kobieta z dzieckiem

" idz spie**alaj na swoj topik o trupie Madzi i tam lamentuj tępa ruro. Nie masz juz nad czym płakać to przyszłaś tutaj z tym trupim smrodem." ale jesteś kurwa żałosna :D kolejny troll, nic więcej 🖐️ i jedna uwaga> ja na topiku o Madzi nie lamentowałam :classic_cool: Jeśli o coś zabiegasz, idź na całego. W przeciwnym razie nie idż wcale. Możesz stracić dziewczynę, żonę, krewnych, pracę, a może nawet rozum, możesz nie jeść przez kilka dni, możesz marznąć na ławce w parku, możesz trafić do więzienia, narazić się na drwiny, szyderstwa, izolację. Izolacja to dar. Pozostałe elementy testują twoją wytrzymałość, jak bardzo chcesz osiągnąć cel. I osiągniesz go! Mimo odrzucenia i wszelkich przeciwności. I będzie lepiej niż mógłbyś sobie wyobrazić. Jeśli o coś zabiegasz, idź na całego. To uczucie nie ma sobie równych. Będziesz obcował z bogami...a noce rozświetlą płomienie. Popędzisz życie, aż ku doskonałemu śmiechowi, nie można sobie wyobrazić lepszej potyczki...

Gość jjjjjjjk55555jjjj
Sweet Dreams II - po jakiego ch u ja piszesz powielanie twojej stopki ? napisze do moderów żeby skasowali twój nik , nie mam zamiaru przewijać jakiegoś zyebanego textu

Gość hhhhhhhhhhhhhh
i co

Gość hhhhhhhhhhhhhh
oo

Sweet Dreams II - po jakiego ch u ja piszesz powielanie twojej stopki ? napisze do moderów żeby skasowali twój nik , nie mam zamiaru przewijać jakiegoś zyebanego textu to przypadek, nic nie kopiowalam, a mialam problem z wysłaniem a jak już piszesz do moderatorów to może donieś też na siebie, bo kulturą nie grzeszysz

Gość dididi/./../.
faktycznie ta stopka dluga i beznadziejna, trzeba przewijac by dalej czytac

Gość mua mua mia mia
ale ty sie nie powinnas obawiac plotek. Powinnas z podniesiona glowa chodzic bo to on powinien sie wstydzic a nie ty. I jak wprost bedziesz o tym mowic to plotek nie bedzie. Chlopy tak maja ze sa egoistami i jak ty o sobie nie pomyslisz to on bedzie cie mial gleboko. Zrob screeny tych zdjec i trzymaj bo moga sie przydac. Nie powinnas miec dla niego serca. Co cie interesuje czy on sie dobrze czuje? Nawet jak byl chory to juz nie twoj problem.