Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidiaa828282

ZMIENIŁ STATUS NA FACEBOOKU, Z ŻONATY NA- W ZWIĄZKU Z ...kochanką:)

Polecane posty

Gość retra
widocznie szeroko rozchy....eeee...szkoda nawet komentowac. czyzby twój maz, ex mąż miał kryzys w wieku 30 lat?

Gość retra
widocznie szeroko rozchy....eeee...szkoda nawet komentowac. czyzby twój maz, ex mąż miał kryzys w wieku 30 lat?

Gość Lidiaa828282
a więc cały czas mieliśmy w miarę normalny kontakt, tz. on dzwonił i pytał o Małego, o łazienkę (remont), itd... tydzień temu, tz. dokładnie w niedziele zadzwoniłam do niego, bo znalazłam kupca na samochód (mamy jeden samochód, dość drogi- ja potrzebuje auta , on je zabrał- dałam warunek- albo niech mi kupi coś do jeżdżenia, albo sprzedajemy te i dzielimy się kasą- był to prezent ślubny od moich dziadków i chrzestnych) i on nie odbierał! wyłączony telefon miał CAŁY TYDZIEŃ, aż w końcu odkryłam, że jest na egzotycznych wakacjach:) cyzm pochwalił się w internecie nie powiedział, że wyjeżdża, ani że będzie nie dostępny nie wiem, czy zmienił nr na stałe, czy po prostu chciał wyłączyć na czas urlopu

Gość rfewrwrqwea
daj namiary na nich na fb

Gość Lidiaa828282
DZIEWCZYNY , UCIEKAM ZASTRZEC NICK PODSZYW!!! KOCHANKA NIE MA 19 LAT!!! ja mam 30, mąż 31, kochanka 27...tak w skórcie

Gość rfewrwrqwea
daj namiary na fb na nich

Gość rfewrwrqwea
daj namiary na fb na nich

Gość retra
a po co ci namiary?

Gość rfewrwrqwea
zeby zobaczyc bo az trudne do uwierzenia. no i autorka bedzie wiarygodnia.

Gość hfghhgjhjjjj
namiary nie, po co dane mają być, ale fotki pokaż :P

Gość czop456
Wspolczuje Ci,ale odpowiedz sobie sama czy chcialabys zyc z kim kto kocha kogos innego?!

Gość retra
Ale ona tu szuka rady, moze wsparcia dla własnego wkurwienia w głowie,a nie zebys ty miał/miała dodatkowy ubaw ze zdjec na jakims freakbooku...!!!

Gość rfewrwrqwea
kuzwa skoro to jest prawda niech da namiary na fb a jelsi nie chce dac znaczy sie ze klamie ze prowo.

strasznie współczuję, aż nie wiem co napisać :( może tylko tyle, że może to i lepiej, że wyszło z niego jakim jest człowiekiem, że dla chwilowych podniet porzucił żonę i malutkie dziecko :(straszne, straszne :( musisz uwierzyć w siebie i żyć dalej, a ludźmi się nie przejmuj, pogadają i przestaną

Gość retra
co z tego czy to prawda czy nie... !!! jesli NIE to kolejny spamowy temat...a jesli TAK to kurwa troche przykre ze jak masz juz takiego emocjonalnego doła to nawet obcy ci nie wierzą!

Gość rfewrwrqwea
dopoki nie da namiarow na fb to to prowo jest

heh, namiary na FB? żeby można było znaleźć także mnie, moją firmę, moją rodzinę? myślę, że to bezsensu i bardzo ryzykowne

Gość retra
w takim razie prosimy o wypowiedz Lidie828282?

Gość retra
rfewrwrqwea ...a ty dałbys swoje namiary by uwiarygodnic historyjke?

a myślę, że niektóre kobiety mimo , że historia brzmi okropnie absurdalnie, to potrafią rozpoznać kiedy ktoś kłamie/wymyśla...udowodnić? jak? podając imię nazwisko, miejsce zamieszkania, miejsce pracy? śmieszne

Gość robtada
pokaż foty, nie dawaj namiaru , przecież mozesz zrobic screna

Gość rfewrwrqwea
o wlasnie. pokaz foty podpisane dominikana mozesz zamazac twarze

Gość mapetskarpet
A to chuj jebany.Masz dziecko wiec pewnie chcesz zeby wychowywalo sie w pelnej rodzinie ale odpuść.jesteś młoda i mozesz jeszcze zycie sobie ulozyc a nie przez taka swinie zniszczyc psychike i zycie.

Gość mirażbelka
BArdzo współczuję:( Historia jedna z wielu i zapewne skończy się tak samo - mąż wróci jak zbity pies i będzie błagał o szansę.....Mam nadzieję,że mu jej nie dasz! Zbieraj dowody i je wykorzystaj. Jak dostanie rozwód z jego winy, alimenty to moze go ta panna puści kantem - bo na wakacje to mu już nie styknie

Gość mapetskarpet
poza tym moja koleżanka miała podobną sytuację - z tym że o wiele krócej w związku,tez wydawaloby sie porządny chłopak, idealnie w związku się układało,zadnych klotni dopiero pod koniec przez kilka dni sie nie odzywal, zrobil sie dziwny, w koncu niby mieli sie spotkac ale nie doszlo do spotkania, na facebooku tak jak ten Twoj po prostu zmienil status na co ona odgryzla sie rownie dojrzałym komentarzem. Facet wyszedł na idiotę

Gość mirażbelka
Dla mnie kobiety które "biorą się" za zajętego gościa to zyciowe niedorajdy, fujary. Leczą w ten sposób jakieś kompleksy czy co? JAk można budowac szczescie na krzywdzie innej kobiety i dziecka? Z resztą jeśli facet jest zdolny puścić kantem zonę i dziecko to z pewnością i ją kiedyś kopnie w dupę.

Gość terelina
Lidiaa828282 ..ty sie lepiej zastanow, co zrobisz jak on bedzie chcial do ciebie wrocic?...czy przyjmiesz go z otwartymi ramionami i jeszcze mu podziekujesz ze wrocil?.. moze ta laska nie wie, ze ona ma rodzine i trzeba ja uswiadomic?

Lidiaa828282 olej teksty w stylu "pokaż foty" etc.. jakie to ma znaczenie, fotki nie fotki..autorka po prostu potrzebuje wsparcia, wiadomo nikt jej tu nie powie "będzie dobrze" bo wiadomo przez co przechodzi albo przynajmniej można sobie wyobrazić a jak ktoś uważa, że to prowo niech sobie na inny temat..sami tworzycie problemy..ludzie..

Gość retra
No własnie.... czy Pani Dominikana jest wogole świadoma?