Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidiaa828282

ZMIENIŁ STATUS NA FACEBOOKU, Z ŻONATY NA- W ZWIĄZKU Z ...kochanką:)

Polecane posty

a ja bym nie oczekiwala ze on przyjdzie nagle do ciebie, definitywnie nie kocha, te zdjecia to wkleja z premedytacja (co innego jakbys ty zawinila a on sie odgrywal) i raczej tutaj to jest wszystko stracone, szkoda tylko ze zanim dojrzal do zwiazku to postanowil zakladac rodzine..

Gość Lidiaa828282
cholera, jaka ja jestem WŚCIEKŁA!!! co on narobił?! czy on sobie w ogóle zdaje sprawę, jakim jest dupkiem?! zawsze GARDZIŁ zdradami, przygodnym seksem itd ..."jestem człowiekiem z zasadami"...POWAŻNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zmienił się z dnia na dzień! co do facebooka to też nigdy "nie udzielał się", założył i pisał z bratem i chrześniakiem ! (mieszkają w niemczech)... a tu?! no masakra, masakra!

Gość jeCusjer_derft
Lidiaa828282 współczuję...Ale musisz być twarda!Prędzej czy póżniej będzie żałował! Możesz podać link do jego konta na fb?

Gość Lidiaa828282
musztardo nie dziwię się, że nie wierzysz...a gwarantuje Wam, że gdybyście zobaczyły mojego męża (szczupły, okularnik,niepozorny) to już w ogóle nie uwierzyłybyście w to, jak można zrobić coś takiego!!!!!!!

Gość jeCusjer_derft
Bo pewnie jak wyciągnie kasę to kopnie go w dupę...

Gość z....
DOŚWIADCZENIA

ja z doswiadczenia wiem ze to raczej w filmach :) co innego jakby ja ukrywal i po wyjsciu na jaw probowal zaprzeczac itd, a on to jawnie bez skrupolow mowi ze jej nie kocha i jeszcze ja poniza. takze ile daje szans na checi jego powrotu ? 0.

Gość terelina
Lidiaa828282 pie..ol go, doprowadz sie do porzadku...i idz dumna do pracy..ty nic zlego nie zrobilas, wiec nie masz sie czego wstydzic. a jego rodzice jak pytaja o co chodzi, to im powiedz, ze tez nie bardzo wiesz i zeby jego spytali... taki zakochanie trwa moze miesiac, jak przyjdzie szarosc dnia codziennego, to skoczy sie fruwanie..

Gość farety
raczej nie wierze w to , tzn mozliwe jest że facet majacy żonę z małym dzieckiem w domu nagle wariuje na punkcie jakiejs laski z która ma upojne noce i pieknie spedzany czas ale po co miałby afiszować sie tym publicznie przed audytorium ? przeciez ma dziecko małe i zone w domu nie szpanowałby tym , chciałby żeby to była jego sprawa

Gość Lidiaa828282
tak, mieszka u mnie mama- sama nawet nie dałabym rady opiekowac się Małym... siostra wpada czasem , ale sama ma dużo pracy i rodzine- więc wiadomo. mój ojciec prawie dostał apopleksji, i chciał uderzyć męża, w końcu kopnął w jego samochód;/ jego rodzice wiedzą tyle, że on się wyprowadził, ale chyba myśleli, że to przelotna kłótnia ,pierwszy kryzys.

Gość współczuję naparwde
tacy sa faceci. To się dizeje, naprawdę. Brakuje mi słów. Nie masz już męża. Wiem, ze najbardziej się wstydzisz, a dopiero pod tym czujesz ból. Współczuje.

no a on mial jakies kobiety przed toba? nie wiem staram sie znalezc przyczyne bo w szoku normalnie jestem, moze sie nie wyszalal i teraz mu palma kompletnie odbila, a samochod to bym mu normalnie spalila brrr..

Gość terelina
Lidiaa828282 ..to powiedz, jego rodzicom, ze beda mieli nowa synowa....

Gość Lidiaa828282
tak, był w dwóch związkach- jednym przez rok, drugim 6 miesięcy! przed ślubem byliśmy razem 3 lata, w tym rok mieszkaliśmy razem...także nie było pośpiechu z zawarciem małżeństwa, czy coś ...rok po ślubie zaszłam w ciąże...wszytko było naprawdę OK!

Gość rdgytfhy
a ta jego nowa jest młodsza?

Gość retra
Faceci sa słabi, łatwi i leca na wszystko co sie rusza...przypadek beznadziejny! Kochana ty namierz tą dominikańską puszczalską i załaduj jej soczysta łaciną, bedziesz miała krótką lecz treściwą satysfakcje jak zrzednie jej buzka!

no a co teraz, kiedy wraca z urlopu? i co dalej? bedziesz z nim rozmawiac? co zamierzasz?

Gość rdgytfhy
albo najlepiej jej przywal ale tak zeby nie zostalo sladów ale zabolało

ja wam powiem, ze nawet z drugiej strony tej jego kochanki, w zyciu bym nie szla po faceta ktory ma malutkie dziecko. To sie w glowie nie miesci, jak mozna byc taka suka!

Gość Lidiaa828282
ona ma 19 lat

Gość zapłodni gowniarę
urodzi mu dominika albo dominike

Gość rfewrwrqwea
ile ma? 19 lat? nie wierze. daj no jego look na fb albo laski co?

ja też jakoś nie moge uwierzyć w ta historie, moze to naiwne ale po prostu nie mieszcza mi sie w glowie takie rzeczy jesli jakims cudem to prawda to wspolczuje

Gość robtada
trzeba być niespełna rozumu żeby tworzyć związek z facetem który opuszcza żone i maleńkie dziecko ja bym nie mogła z takim nawet bzykac sie pod kołdrą w domu samotna żona w nocy przy kołysce , karmi a on sie rucha aż piszczy z rozkoszy to jest ohydne

Gość rdgytfhy
daj linka na fejsa do tej szmaty