Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enna

24-latki, nasze życie :)

Polecane posty

Gość kwietniowa 24 latka
mimiruuu - jak patrze na fb I widze dzieciate, zonate moje rowiesniczki z klasy albo mlodsze znajome to Mysle do czego Im sie spieszy? Ja z moim jestem 6 lat. Slub planujemy ale w przyszlosci za kilka lat. Nawet zareczeni nie jestesmy :) To masz do kogo wyjechac, jak znajomych I rodzine masz w niemczech. :)

Gość yuppiyoł
No ja też jeszcze nie myślę o dzieciach i ślubie. A i żadne z moich bliskich znajomych nie ma dzieci. Jest taka jedna babka co ma i cały dzień jak z nią pracuję to narzeka. Na swoje życie, na syna itp. Z tego co widzę to małżeństwo i dzieci to same kłopoty. Sama jeszcze nie czuję się dorosła. A sprawy sercowe? Odkąd zaczęłam nową pracę to mam kilku adoratorow ale mi podoba się oczywiscie ten facet który nie powinien :( ale tak szalenie to nie bylam zakochana jeszcze chyba nigdy. Ah mam motylki i depresję jednocześnie. Niczym nastolatka :)

Gość mimiruuu
Mnie się pierwszy raz podoba żonaty, jakby odrazu nosił obrączkę nie byłoby takiej jazdy, pewnie nie zdąrzyłby mi się spodobać :D Kurcze będę teraz musiała to jakoś przeczekać, żeby przeszło jak najszybciej :D Najgorsze jest to, że dostrzegam z jego strony dokładnie to samo :X A dodam, że u mnie podobne objawy to też takie "nastolatkowe" i zakazane do tego...

Gość mokrypysku
No i nareszcie ciekawy temat. To powiem ta, mozna, by się z nimi przespać, bo chujowo jest chamować naturę, chyba, że ciągle będziecie mieć ich koło siebie. Jedna na studiach, druga w pracy (a to pewnie brudas angielski, Anglicy się nie myją, dupsko raz w tygodniu pod prysznicem, a tak to leją na siebie hugo bossy- wiem, bo pracowałem z nimi i to byli ludzie z branży logitycznej, to pomyśl dziewucho, sam mówił , że dupsko raz w tygodniu, a zęby raz na dni parę, a tak to po chuj, bo przecież gumy są.)

Gość mokrypysku
I u angoli to jest masowe. Pierwszy raz pojechałem, jeszcze na studiach byłem, do pracy na 3 miechy i byli angole też z różnych reg. buty wystawiali na balkon, bo tak im jebały, a skarpety wsadzali do środka na następny dzień, żeby nie marnować. Oni nawet nie kryją, że się nie myją.

Gość yuppiyoł
Mi się kiedyś podobał zajęty. Tylko jak się dowiedzialam że zajęty to od razu przestał się podobać. Tak mam. Wydaje mi się ze takie nastolatkowe objawy to można dostać w każdym wieku. Im dalej od wieku nastoletniego tym bardziej jesteśmy zdziwieni ze stać nas na takie dzikie uczucia :) A ten co podoba mi się teraz to jest mój szef (nie jakis tam główny ale zawsze). W ogole nie moj typ ale tak się zauroczylam ze od kilku tyg chodzę jak pijana i spać nie moge :D niestety jest między nami bariera i chyba nie da się jej pokonać.

Gość bwisbejeh
A myślicie że jak jedna osoba czuje ta "chemię" to ta druga też? Przyciągają się wzajemnie czy niekoniecznie? Jak wiadomo hormony nami rządzą i czasem ludzie przyciągają się nawet nie wiedzą czemu.

Gość mysle, ze niekoniecznie czuje
Mysle ze niekoniecznie czuje. Czesto sie zdarza, ze sie komus wydaje ze sie komus podoba. A potem sie okazuje ze to nieporozumienie, i ta druga osoba nie ma pojecia o co chodzi

Gość jupijajuupi
mam 24l, chlopaka i mieszkamy z dala od rodzcow, sami sie utrzymujemy, mieszkamy uk. pozdrawiam 1988 r :P

Hej dziewczyny, jest tu jeszcze ktoś kto już się wypowiadał? :) Temat dla 24latek, ja za 2 tygodnie dobijam już 25 i trochę się u mnie pozmieniało od początku topiku. Tak jak zapowiedziałam na początku, wyjechałam do Szkocji. Mieszkamy już razem prawie rok i...spodziewamy się dziecka :) Mimo wszystko, mentalnie wciąż czuję się tak jak wtedy kiedy zakładałam ten topik :P Piszcie co u was! :)