Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatiananananana

Skoro 'facet nie pies i...

Polecane posty

Gość Tatiananananana

na kości nie poleci ' czyli na chudą laskę. To dlaczego większość takich właśnie lasek ma powodzenie? no odpowiedzcie mi...

Gość Tatiananananana
No?

bo to bzdurne przyslowie ....gruba laska moze byc tylko mila , seksowna napewno nie bedzie :P

Gość Tatiananananana
Chudych właśnie TEŻ ! Dzisiaj widziałam laskę która wyglądała jak anorektyczka szła z zajebistym chłopakiem za rękę i co?

Gość Paulo Coelho.
dlaczego mnie w rozsądnych granicach podniecają grubsze kobiety

Gość hmm hmm hmm
bo facet tez nie sikorka zeby slonine wpierdalal

Bo inne powiedzenie mówi " facet JEST JAK PIES, za każdą suką poleci" ;) Oczywiście nie mówię że szczupła=suka, ale jak widać pies nie pies, facet na każdą poleci ;) Czy to kości czy kiełbasa ;)

Gość lebej
a mnie się kosciotrupy nie podobają - są totalnie aseksualne. Mnie się podobają takie dziewczyny jak ewa farna czy karolina gorczyca. Albo ta Magdalena Adamiak z finału xfactor. Bardzo kobiece i bardzo fajne.

Gość Tatiananananana
Ja przez takie laski popadłam w bulimie i jak narazie niewiele mi to dało

hmm hmm hmm bo facet tez nie sikorka zeby slonine wpie**alal Hahahaha :D Szkoda, że na kafe nie można kliknąć "lubię to" pod niektórymi postami 🖐️

Gość chuda laska 22
nie które kobiety poprostu nie mogą przytyć np tak jak ja,pociesza mnie fakt ze mam duzy biust ale patyczkowate nogi

aha, i teraz masz pretensje do szczupłych/drobnych osób, że są takie, a nie inne? I to przez nie, a nie przez własną głupotę "popadasz w bulimię"?

Gość Tatiananananana
Chuda lasko 22, nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę...

Gość dcsdvdfv
na kosci debilny autorz enikt nie leci...jak juz to szczuple bo same kosci powodzenia nie maja nio chyba ze sa to tacy sami fanatycy jak i fanatycy z tymze grubych babsztyli

Gość RaZR
W związkach głównie chodzi o to aby pochwalić się partnerem przed znajomymi. Wielu podobają się ludzie przy kości ale nie wielu będzie miało na tyle silny charakter żeby pokazać się z taką na ulicy, wsród znajomych. Nie chcą być po prostu obgadywani, obśmiewani.

Gość chuda laska 22
ojj nie mow tak,wiesz ja sie mecze z tym....

Gość Tatiananananana
Nie nie pretensje mam do siebie bo jak na nie patrze to chce być taka jak one

autorko - każdy ma inną budowę. Są tacy co będą szczupli i będą wyglądać normalnie, inni schudną i od razu będą mieć wystające żebra. Trzeba umieć korzystać z tego co się ma i nie narzekać. śledź - szczupła jesteś :)

ja bym wolał dziewczynę z paroma kg nadmiaru niż super laskę z niedoborem w głowie. Uroda, figura to nie wszystko - no chyba że ktoś poluje na kobiety i traktuje je jak mięso. Wówczas to się nie może udać. Szkoda czasu na takie związki.

Gość ffllll
bo takie laski są bardziej podobne do niezaradnego dziecka niż wysokiego dużego faceta

dcsdvdfv na kosci debilny autorz enikt nie leci...jak juz to szczuple bo same kosci powodzenia nie maja nio chyba ze sa to tacy sami fanatycy jak i fanatycy z tymze grubych babsztyli Mylisz się, ja zawsze byłam same kości i miałam jako takie powodzenie. Nie "fanatycy" bo zawsze słyszałam, że powinnam trochę przytyć, a więc trochę im moja chudość przeszkadzała, ale lubili mnie na tyle, że "lecieli na mnie". Jeden z lepszych tekstów jakie usłyszałam było od grubszego chłopaka "ja minus 10kg, Ty plus 10kg i będzie z nas zajebista idealna para" ;) W związku jestem od prawie 8 lat i od początku znajomości facet mi mówi " przytyj wreszcie!!", jego typ to "zdrowa figura" i nie wystające obojczyki których u mnie nie cierpi, a mimo to poleciał na MNIE nie na moje ciało

Gość ghrrrhhrr
ja wyglądam podobnie do tej magdaleny adamiak i mam z tego powodu ogromne kompleksy. Czuję się jak gruba beka i za wszelką cenę chcę schudnąć

Gość Błyskotka w żelu
Bo pewnie chodzi w tym przysłowiu o laski typu Anja Rubik ... jest różnica pomiędzy anorektycznym szkieletorem a fajną , szczupłą zgrabną laską jak np. J.Lo , którą zarazem jest za co chwycić ale bez przesady ...nie jakaś Grycanka ...