Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asik18

oceńcie moją figurę

Polecane posty

Witam, chciałabym abyście po obejrzeniu zdjęć napisali szczerze jak oceniacie moją figurę,jaki to typ figury, możecie ocenić czy z takimi kształtami mogę podobać się facetom i czy mogę na luzie wyjść w bikini na plażę? mam straszny kompleks na punkcie bioder.. dla mnie są szerokie i nieładne.. gdzieś wyczytałam że takie biodra się podobają..więc już sama nic z tego nie wiem. proszę was tylko o to byście napisali jak mnie widzicie..czy gruba, czy w sam raz, czy zbyt zaokrąglona? z góry bardzo dziękuję za ocenę http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a3c8f63bd9be2978.html

Gość hermion
dobrze wygladasz

Gość fhhhfjjhnb
Biodra jak biodra, ty poprostu masz nieproporcjonalne ciało...

nieproporcjonalne? tzn chodzi ci o to że biodra są zbyt szerokie w stosunku do reszty ciała?

Gość bardzo ładna figura
8/10 P.S. czemu masz opalony przód ciała, a tył nie?

do bardzo ładna figura- mam nierównomierną opaleniznę bo dopiero co zaczęłam się opalać na słoneczku i zaczęłam od przodu a tył tylko trochę. wiem że rzuca się to bardzo w oczy:P

Gość djdhsjfsfh
moj facet uznał ze jestes szczupla :) niczego sie nie wstydz, ja ci zazdroszcze takiej ladnej pupy :)

Gość hermion
ile masz lat ,skad jesteś,motylek czy bułka ,dziewica czy nie ,masz chłopaka czy nie masz ,poglady polityczne ,adresy ,kontakty

Gość ech Ty cudna
jesteś .

Gość bardzo ładna figura
to się poopalaj jeszcze, bp to optycznie wyszczupla, a bikini możesz kupisz różne: jasna góra i ciemne bokserki

Gość sgt
bardzo fajna

Gość KochamTylkoBardzoSzczupłe
Musisz mieć świadomość tego, że roznegliżowane ciało kobiety działa niezwykle pobudzająco na mężczyzn, tym bardziej że jesteśmy wzrokowcami.

Gość Addammaa
jesteś zgrabna ;)

Gość świetne ciało
super klepsydra (wąska talia, świetne biodra), bardzo zgrabne nogi. jesteś naprawdę atrakcyjna i apetyczna dla każdego normalnego faceta. z tych bioder to się ciesz! ten u góry, co pisze, ze masz nieproporconalne ciało, to kryptopedał lubiący brak bioder lub zawistna laska. jesteś jeszcze młoda, myślę że z czasem zaczniesz doceniać, co masz.

Wyglądasz bardzo dobrze ;) Prosimy o więcej zdjeć :D

Gość osta12121
no coz dla mnie jestes za gruba. szczegolnie te uda, nogi ogolnie. Nie podoba mi sie

Gość świetne ciało
poza tym ciało w dobrej kondycji, skóra napięta i gładka. super. głosów prawików, koniobijców, dziwaków kafeteryjnych, pedałów i zawistnych pasztetów nie słuchaj.

Gość jaka klepsydra? gruszka jak
Chuj. Szerokie biodra, nieduze piersi. Talia dluga, klepsydra ma krotka, bardzo wyrazna talie, pelne piersi, boczki klepsydrze sa obce - autorce nie. gruszka ale mimo tego ladna figura. Wychodz na plaze bo dobrze wygladasz

Gość nieoNN
Zgrabna jesteś.

Gość świetne ciało
może to jest lekka gruszka, dla mnie bardziej klepsydra, zresztą nie znam się i goowno mnie to obchodzi. ważne, że to, co widzę, jest pyyyszne.

Gość osta12121
nie jestem zawistna ;/ pisze szczerze co mysle, dla mnie ta pani jest za gruba. Po prostu. To co juz nie mozna miec wlasnego zdania? A i pasztetem nie jestem, a figurke mam z pewnoscia lepsza niz autorka. Nie kazdy tutaj jest zazdrosny, zwlaszcza gdy nie ma o co. O.o

Gość jaka klepsydra? gruszka jak
Jest bardzo ladnie - potwierdzam. Ale blednie okresles/as figure, a to ma duze znaczenie w np ubiorze. autorko jest super i nie masz sie czego wstydzic. Nie jedna z forum ci pozazdrosci

Gość świetne ciało
jest o co i dobrze o tym wiesz 🖐️ widzę cię oczami wyobraźni, patyczaku :)